Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJan 1st 2013
     permalink
    nie Jem, nie stukaja
    nawet nie dzwonia domofonem do tej osoby ktora policje wzywa
    nie wiem jak duza jest twoja miejscowosc ale jesli tak jak piszesz twoi sasiedzi to swego typu 'element spoleczny' to tym bardfziej policja nie bedzie sie w dyskusje wdawac bo pewnie i tak ma na nich oko
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Lenka, serio przez 3 dni tak zżyłaś się z tym forum, że jest ono ważniejsze niż spotkanie rodzinne?
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    12 tys. Możecie uważać, że robię źle ale i tak swojej postawy nie zmienię. Na imprezy nie reaguję dzwonieniem na policję. Po prostu.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a Ja nie jestem nigdy jak dzwonię na policję anonimowa lecz proszę o to aby policjanci nie ujawniali mojego nazwiska ze względu na dzieci i późniejsze problemy...

Ania sama kiedyś zostałam zaatakowana przez faceta z nożem :( było to bardzo dawno temu i dobrze to pamiętam i w sumie dobrze, że sąsiedzi zaczęli krzyczeć ...

Nie można przechodzić obojętnie, nie powinno się odwracać od problemów bo kiedyś i Was może coś spotkać złego i poczujcie na własnej skórze brak pomocy - nie życzę ale reagujcie na problemy...
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    [quote=Jaheira][/quote] no dosłownie...bo jakos tu tak fajowo:bigsmile:Wazniejsze może nie jest ale ciekawie z wami kobity
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    lenka bo faceci to dzieci bez względu na wiek ;)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Lady, tylko że to ty słysząc wołania o pomoc odwróciłas się na drugi bok a teraz mówisz mi co powinnam..
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeJan 1st 2013 zmieniony
     permalink
    Mnie imprezy też nie ruszają, dopóki dzieją się przyzwoite rzeczy...

Co do dzwonienia sąsiadów na policje.... Myślę, że nie byłoby mnie tu, gdzie jestem, gdyby pewnego późnego wieczoru mój sąsiad nie wezwał policji...
    Mieszkał od niedawna na klatce i jako jedyny zareagował na awantury, ktore fundował mi mój były...
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a Ja jednym okiem na bajkę PSZCZOŁY spoglądam a palce i drugie oko są tutaj :)
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Taaaa lenka... A mi w oku jedzie cały tabun czołgów...
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    oj kobietki najlepiej zostawcie już w spokoju ten temat...bo jakoś taki niebardzo przyjemny w tym dniu,musimy sie cieszyć tym pierwszym dniem w tym nowym roku a raczzej już wieczorem:bigsmile:Może lepiej pomyslcie jak to jutro wstac do pracy po takim leniuchowniukilkudniowym:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jahe, masz jakies typy? ;)
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Widzisz lenka na tym superowym forum, dyskutuje sie na kazde,nawet nieprzyjemne tematy...

Nadal zostajesz?

Treść doklejona: 01.01.13 21:53
    Hyde, chyba czytasz w mych myslach:devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    [quote=Ladybird76][/quote] a ja klikam przy goscia hehe...no ale każdy coś tam robi unas hihi
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    lenka1978: Może lepiej pomyslcie jak to jutro wstac do pracy po takim leniuchowniukilkudniowym

niekotrzy do pracy ida dopiero na 12 i to tylko na 3 godziny
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeJan 1st 2013 zmieniony
     permalink
    lenka wbij sobie zaznacznik na dole Html prz FORMATUJ KOMENTARZ JAKO :)
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    [quote=Jaheira][/quote] jeżeli chcesz i masz taką ochote na dyskutowaniu na taki tema to prosze bardzo...broń boże niejestem przeciwna!Co masz na mysli czy zostaje???????????????????
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    2013 rok czeka mnie szukanie pracy :) może w końcu coś znajdę :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie tylko Ciebie, Lady - tez mam taki zamiar
    rok temu moj maz zmienil prace, teraz kolej na mnie
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Hyde ale inaczej jest jak się ciągle pracuje i ma już tę pracę a inaczej tak jak w moim przypadku :( nie będzie łatwo :( ale dam radę :)
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Lady, a długą masz przerwę?
    I jeśli mogę zapytać, czym ona jest spowodowana?
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    [quote=Ladybird76][/quote] dzieki wbilam ale chyba cos nie tak,wiesz nowa jestem i nieczaje za bardzo
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Lady oby się udało, nie będzie to pewnie łatwe ale trzymam kciuki.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Jeheria oj bardzo długą... choć jedyny kontakt z pracą w moim zawodzie to mam poprzez firmę teściów... a spowodowana jest ustaleniami w moim związku i z tym co się w nim działo... z perspektywy czasu żałuję ale cóż... to było i mamy teraz... i trzeba szukać sobie pracy :) trzeba się jakoś ratować nawet jakbym miała być sprzątaczką :)

Treść doklejona: 01.01.13 22:08
    szukanie pracy nie będzie łatwe ale nie będę przecież płakała i załamywała się... potrzebuję jednak dużo odwagi w szukaniu pracy :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Dla mnie 2012 też był przelomowy w pracy, po 12 latach jako wspólnik odeszłam z rodzinnej firmy o poszlam na etacik. I uważam, ze ten odważny krok był dla mnie bardzo, bardzo dobry :bigsmile: I tez uzyskalam uprawnienia na doradcę z czego jestem bardzo dumna :bigsmile: A w 2013 zaczynam drogę dochodzenia do biegłego rewidenta. bardzo liczę na forumowe kciuki. Chcieć to móc dziewczyny, ja w to wierzę :thumbup:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    jem to suuuper :)
    czasami trzeba sobie coś zaszczepić w głowie, uwierzyć i tym się kierować, że tak będzie :) ROK 2013 mam zaszczepiony jako ten suuuuper pełny sukcesów :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Lady uwierzyć w siebie to połowa sukcesu :wink: Nie poddawaj się, na pewno na początku nie będzie łatwo i będziesz musiała pewnie robić za kiepska kasę ale byle zacząć i się rozwijać. A co chcialabys najchętniej robić?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja sobie nie wyobrazam pracy poza szkola ale jak bedzie trzeba to cos wymysle
    w razie czego zaczne robic ozdoby swiateczne i ciasta na zamowienie piec ;)
  1.  permalink
    i sushi kręcić Ania :) Masz duzo umiejętnosci :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    jem chciałabym najchętniej pracować :) a nadaję się do biurowej pracy tak jak jestem wyuczona i w tym co lubię... mogę ją powiązać z wyjazdami, jazdą samochodem... mogę nawet jeździć tylko samochodem bo to też lubię... choć chciałabym mieć uprawnienia na autobusy - te wycieczkowe i jeździć :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Jaheira na jakiej Ty jesteś diecie?
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Lady w twoim rejonie z pracą chyba w miarę ok, więc pewnie szybko coś się trafi. Zdawaj relacje :wink: A żałujesz że odeszłas z tamtych kadr wtedy?
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Lady, na "od 7 stycznia wracam na tory dietowe:)"
    W ub. roku zaczęłam sie odchudzac na zasadzie MŻ.
    Ostatnio, sobie troche poluzowalam no i od poniedzialku zaczynam na nowo. I sie ciesze, bo az sie teraz zle czuje...
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Jeheria mi też przez ten grudzień wbiło się na plus chyba ze 3 kg :( i masakrycznie to wygląda więc zrobić coś trzeba z tym fantem chociaż łatwo nie będzie :(

Treść doklejona: 01.01.13 22:50
    jem: A żałujesz że odeszłas z tamtych kadr wtedy?

jem? :shocked:

nie żałuję ani przez sekundę nie żałowałam kadr :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    jem już w domu jestem :) kurcze chyba i Ja nicka zmienię niebawem ehhh
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No nie wiem Lady, nie znam cię, nie wiem czy żalowałaś. Czemu się dziwisz? Czasem trzeba przejśc przez jakiś gorszy etap pracy, zeby nabrać doświadczenia i móc przejśc na lepsze. A ty zrezygnowałas i chyba przez kilka lat nie trafilo sie nic? Dobrze myślę?

Treść doklejona: 01.01.13 22:56
    Hyhy, Lady, to teraz dopiero skojarzyłas że ja to ja? :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    jem: No nie wiem Lady, nie znam cię, nie wiem czy żalowałaś. Czemu się dziwisz?

dziwię się bo nie byłam pewna Twojej osoby ze względu na zmianę nicka... teraz już wiem... :)

a odpowiedziałam Ci na Twoje pytanie czy żałowałam czy nie i nie musisz mnie znać pod tym kątem :)

Jem a znasz moją sytuację rodzinną? nie szukałam bo nie mogłam i warunki poniekąd mi nie pozwalały i tak też miałam uzgodnione w domu!

Treść doklejona: 01.01.13 23:04
    jem tak właśnie skojarzyłam jak weszłam na Twój nick :P
    •  
      CommentAuthornataliaa_
    • CommentTimeJan 2nd 2013
     permalink
    Hej dziewczyny...
    licze na to ze pomozecie:) bo pewnie nie jedna z Was mieszka w Poznaniu...
    za tydzien jedziemy na podboj Pozanania - celem jest Ikea, ale chcialabym zapytac czy orientujecie sie ktory H&M w Poznaniu jest najwiekszy i posiada odziez dziecieca damska i meska.... bede wdzieczna za odpowiedz...
    aaa i co warto zwiedzic w Poznaniu no i gdzie warto zjesc:)
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
    • CommentTimeJan 2nd 2013 zmieniony
     permalink
    Zaraz obok Ikea jest M1 - tam jest H&M...wydaje mi się, że jeden z większych w Poznaniu...Duży sklep jest też w Malcie, czy też Cing Crossie, ale nie mam pojęcia czy jest tam dział dziecięcy, bo głównie jeżdżę do H&M przy Ikea ;)

Treść doklejona: 02.01.13 19:23
    Ja też mam olbrzymią prośbę o pomoc w nietypowej sprawie... Co polecacie na zapalenie kości ogonowej :(Przerabiała któraś to :(? Wiem, że brzmi śmiesznie, ale dopadło mnie właśnie zapalenie kości ogonowej (tak mi się wydaję)... Do lekarza nie chce jeszcze iść, bo może uda mi się wyleczyć na 'własną rękę'...
    -- , [url=https://lilypie.com][/url
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Ja tez juz w domu , ale zmeczona jestem i zaraz ide spac,pierwszy dzien w pracy juz za mna...
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Gienia, jeśli H&M, zakupy, jedzenie i zwiedzanie -to Malta - jak już nakupujesz i najesz się (całe jedno piętro samych restauracji), to obleć jezioro i będzie git :wink:
    A jeśli starczy czasu i siły- to na Stary Rynek w sumie niedaleko ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    hallo babki jestescie?:cheer:Co porabiacie???Ja dopiero usiadłam do kompa;cały dzien zaganiany i nadodatek sprzatanie mnie jeszcze czekało po wczorajszych gościach:)
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeJan 2nd 2013 zmieniony
     permalink
    siemano i joł lenka
    czekamy cały wieczór na Ciebie...:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    dzięki:bigsmile:kurcze cięzki dzien miałam...praca pózniej drobne załatwienia i sprzatanie od 16ej...cholender nawet po tyłku sie podrapac niemiałam jak,dzieciaki mojej szwagierki i mojego brata wczoraj sajgon zrobili z naszego salonu i obok pokoju.....uffff
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Chcesz o tym pogadać:devil:?
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    a dzisiaj jeszcze wparowali na kawe z szwagierką i poprawke z wczorajszego zrobili hehehe
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    hehhee
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    a uwas co tam kobity?????jak minął dzionek
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    no to na kozetkę hooopaaa :tooth:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.