Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorlenka1978
    • CommentTimeJan 2nd 2013
     permalink
    jak bym miala takich 3ej urwisów to bym chyba swira dostała
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    lenka1978: a uwas co tam kobity?????jak minął dzionek

nie ma o czym mówić... i tak Cię nie pobijemy w ilości i jakości wrażeń...:devil:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    U mnie szpital w domu i mam juz dosc, najchetniej wlecialabym do lasu i krzyczala ze zlosci...
    ide robic bizuterie co by sie odstresowac, albo sie zestresuje podwojnie jak mi nie wyjdzie o!
    ot durna baba!
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    hehe....no wrażen to mi ostatnio nie brakuje
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    lenka1978: a uwas co tam kobity?????jak minął dzionek

U nas po staremu. Ja żech kiełbasy dziś nakupiła, będzie na tydzień.A poza tym leżałach na kanapie do góry brzuchem:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    cofnelo mnie na poprzednia strone i ktoras z Was napisala ze mezczyzni to tez dzieci bez wzgledu na wiek - potwierdzam
    moj maz kupil IGOROWI helikopter sterowany .... dobry bajer...
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Gienia i pewno Igorek się nim teraz bawi :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    sushi też bym chciala cały dzien brzuchem do góry na kanapie,a najlepiej to z chęcią cały dzien w łóżku ale jak narazie niemam czasu na to i chyba przez kolejne dni niebede miała
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    o tak :) haha wodzi wzrokiem :) i probuje smiglo wyrwac

Treść doklejona: 02.01.13 22:40
    swoja droga... moj syn bedzie mial genialna date w urodziny :) 13/03/2013 :)
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    lenka1978: sushi też bym chciala cały dzien brzuchem do góry na kanapie,a najlepiej to z chęcią cały dzien w łóżku ale jak narazie niemam czasu na to i chyba przez kolejne dni niebede miała

może zamiast przy kompie siedzieć, walnij się do góry brzuchem na kanapę??
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    gienia umnie też szpital ale taki mały bo tylko mężulek zasmarkany chodzi...ale go troche poprzytulalam i mu lepiej:bigsmile:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 02.01.13 22:47</span>
    Jaheira a co ci zle zemną tutaj:cry:bynajmniej nienudzisz z Lenką:cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    gienia83: potwierdzam
    moj maz kupil IGOROWI helikopter sterowany .... dobry bajer...

Gienia u mnie w domu naczelne miejsce zajmuje ogromny helikkopter, ma ze 2i pół metra rozpiętości skrzydeł, do tego mniejszy. oprócz tych dwóch wynalazków jest jeszcze quadrokopter i heksakopter - najnowsze dziecko Marcina :wink: Także ja się czasem śmieję, że chłopcy rozwijają się do 7 roku życia, a potem już tylko rosną :tongue: A tak naprawdę to są to super rzeczy, które mnie samą zaczyną bardzo interesować, bo nawet film czy zdjęcie można zrobić z lotu ptaka :bigsmile:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeJan 2nd 2013 zmieniony
     permalink
    Lenka,z Tobą nie można się nudzić. Suuuper kobita z Ciebie:peace::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    sushi dzieki kobitko...jakbym tak zasiadła dobrze tu z wami to bym was zagadała hehe
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    lenka1978: sushi dzieki kobitko...jakbym tak zasiadła dobrze tu z wami to bym was zagadała hehe

a to jeszcze nie zasiadłaś dobrze?
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Sumituje się dziewczyna... :devil:
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    witajcie wieczorową porą :) wpadam się przywitać no i chyba znikam spać :) a raczej popatrzeć na tv :) Dzisiaj cały dzień spędziłam przed laptopem na pisaniu pism ehhh i mam dość :( ale nie ma tego złego... :) Jutro zaczyna się nowy piękny dzień :) ze śniegiem w tle
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    mi się już drzymie pomału, więc tym ktore jeszcze nie spią-MIŁYCH SNÓW życze na dobranoc:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeJan 2nd 2013 zmieniony
     permalink
    lenka1978: bynajmniej nienudzisz z Lenką:cheer:

Lenka,na miłość boską - przeczytaj sobie co znaczy BYNAJMNIEJ. A potem jeszcze wygoogluj PRZYNAJMNIEJ.

Facepalm. Ciekawa jestem jak Lenkowy wątek się rozwinie i czy skończy się w banku troli ;)
    --
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    Widzę że bardzo miła jesteś ,aż tak miła ze chyba dyskutować z tobą bym nie chciała......i nierozumiem o co ci biega w tym momencie:confused:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 02.01.13 23:39</span>
    The fragile Możliwe że nieznasz wszystkich słów polskich i niewiesz co oznaczają...więc jesli niewiesz to nieobrażaj innych takim komentarzem:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Lenka, wymiatasz:swingin::swingin::swingin:

A Ty Frag na przyszlosc przestudiuj dokladniej slownik:tooth::tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    lenka a Ty każde słowo z NIE piszesz RAZEM??? kurcze nie mam mgr przed swoim imieniem ale coś mi tutaj nie pasi :)
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Lady nie musisz mieć mgr przed nazwiskiem , bo zasady pisania "nie" z różnymi częściami mowy przerabiało się w podstawówce :cool:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeJan 3rd 2013 zmieniony
     permalink
    Jaheira: A Ty Frag na przyszlosc przestudiuj dokladniej slownik:tooth::tooth::tooth:

Jah, słownik mam koło łóżka, jestem na literze C, dlatego wiem co znaczy "bynajmniej" ;) Stwierdziłam, że przyjdę tutaj i od razu się tą wiedzą pochwalę, a co ;)

lenka1978: i nierozumiem o co ci biega w tym momencie:confused:

Och, Lenka, "dziewucho", może to i lepiej? Jak tam dzisiaj? Co robisz? Gdzie byłaś? Chcesz pogadać?

Aż ciężko mi uwierzyć, że w moim wieku jesteś, chyba, że to czeski błąd?
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeJan 3rd 2013
     permalink
    Elfika, niebolą, niebolą, tylko Ci się tak wydaje :P A z tym magazynierem to dobre :D
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Z magazyniera można awansować na drabiniarza :wink:
    I czego się czepiacie Lenki, taka fest dziołcha, trochę życia tu tchnęła, świeżością powiało, a Wy takie zgredy:tongue::tongue::tongue::tongue:
    Ja nawet na to "nie" przymknęłam oko, mimo że polonistyczne:cool:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Co Ty Sushi, Lenka genialna, ja mam PMSa to się na biednej "dziołsze" wyżyłam :sad:
    Jest mi z tego powodu niezmiernie przykro, kajam się, sypię głowę popiołem ponownie (to juz niedługo, wiec mogę), Lenko, wróć! :cool::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    elfika: Lady, z tym skrotem mgr to uwazaj bo on oznacza rowniez magazyniera

i tu mnie masz :tooth: też o tym myślałam :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wlasnie wiadomosci ogladam i mowia o kolejnych powaznych zwolnieniach wsrod nauczycieli i zamykaniu szkol a moja tez juz wiemy ze przewidziana jest do likwidacji a z nowa praca bedzie problem
    przeraza mnie to bo po pierwsze uwielbiam uczyc a po drugie nie mam na siebie innego pomyslu :cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Hyde nie nastawiaj się już teraz źle... dasz radę i jeśli kochasz uczyć nie rezygnuj z tego...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Hej babki ,ja jestem zarobiona ,ale nie marudze .bo przynajmniej zarobie i wymienie sobie drzwi w pokojach,mchce z drewna ...Ania nie zazdroszcze stresu, teraz to chyba wszedzie trudno o prace...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady w momencie gdy zlikwiduja moja szkole dostane iodprawe, jesli ja przeniosa to jest szansa ze na rok dwa dostane zatrudnienie. Niestety ze szkolami w malych miastach to jest tak ze prace ma ten kto ma znajomosci nawet jesli na niego sa skargi rodzicow i uczniow :( nie liczy sie wyksztalcenie, solidnosc tylko szerokie plecy

Ewa od kilku lat co roku w maju jest ta sama historia, tyle ze do tej pory bylo tylko ograniczanie etatu a ja i tak zostawalam na calym, przy likwidacji placowki lub wcielaniu ja w inna moj dyro nie ma wiele do powiedZenia
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Aniu, jak u Was wygląda ilośc szkół? Próbuję porównać to mojego Pierdziszewa. U mnie są trzy podstawówki, gimnazjum i dwie średnie w tym jeden zespół szkół zawodowych. Poza tym do najbliższego liceum o dobrej renomie jest 20 minut jednym autobusem.

Treść doklejona: 03.01.13 21:05
    Dokończę myśl, bo dziś notorycznie ucianm wypowiedzi w połowie. Zastanawiam się, jakie masz opcje, mam na myśli szkoły. Bo rozumiem, że dojazdy do większego miasta są wykluczone.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania ale wierzę, że z Twoją posadą będzie dobrze i na teraz i na potem :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    szkol jest sporo ale z pelna obstawa 5 podstawowek, 6gimn, 7 szt licea i technika, 3uczelnie wyzsze (w tym 1 panstwowa)
    skladalam juz podania w niekotrych jakis czas temu ale problem jest w zmianie podstawy programowej bo nam ilosc godzin obcieli i teraz w wiekszosci szkol albo anglistow zwalniaja albo nie maja calego etatu

a dojazd do wiekszego miasta hmmm to 100km w jedna strone (moje miasto ok 60tys)
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    I Ty mówisz, że mieszkasz w małym miasteczku? Aniu, Ty nie wiesz, co to mała miejscowość.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania moje miasto w zeszłym roku miało około 53tyś mieszkańców... Ja to dopiero mieszkam w pipidówie :)
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Trochę ponad 20tyś. Pewnie są takie które mnie jeszcze przelicytują. :devil:
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Ja mieszkam 35 km od najbliższego miasta, w którym mieszka około 9,5 tysiąca osób, a wioska w której mieszkam liczy chyba całe 120 mieszkańców :tongue:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Peaberry: Pewnie są takie które mnie jeszcze przelicytują

2716:cool:
    Ale to i tak porażająca liczba, zważywszy, że w 2000r. ludności było dokładnie 185sztuk:tooth:
    --
  1.  permalink
    Halo, miłe Panie
    czy ktoś wie gdzie jest Teorka?
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    1700000 :tooth::tooth: A i tak trochę wiocha... :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    schudla i znikla :P
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Aga - Teo pisała, że ma w dupie komputer, poza tym ma jakieś zdrowotne problemy.
    --
  2.  permalink
    o kurde....
    mam nadzieje,ze nic powaznego
    dawno jej nie było
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Pff... Jak ja znikam, to się nikt nie pyta. :cry::wink:
    Coś czytałam jej niedawno, choć trudno mi określić kiedy było to "niedawno".
    Liv - ja mam po sąsiedzku miasto wojewódzkie i też wiocha. :beard:
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Peaberry, ja lubię tą Twoją wojewódzką wiochę :wink: W zeszłym roku jechałam tam nawet po kanapę :-)
    --
  3.  permalink
    Peaberry- no bo Teo to bardziej była rozpanoszona na forum niz Ty :cool:
    •  
      CommentAuthorlenka1978
     permalink
    Wiatam dziewuchy:)Po wejsciu na forum i przeczytaniu komentarzy które nie które z was skierowały pod moim adresem jest mi poprostu troche przykro bo myslałam ze jest to forum przyjaznych kobitek...BYNAJMNIEJ... tak mi sie wydawało,a niektóre z was jednym słowem czepiają sie i polonistki chcą udawać,wydaje mi się że nikt nie jest doskonały ale chyba niebede dalej komentowac bo niby po co sie wysilać:)....Chciałam wniesć troszeczke ciepła, no ale zostałam osaczona przez jedną z was bezsensownym jak dla mnie komentarzem....miałyśie PRZYNAJMNIEJ temat na dzisiaj....fajnie hehe:jumping: Dzieki tym które wstawily sie za mną miłym slowem-:grouphug: Sushi...dzieki bardzo,z Ciebie równiez fajowa dziołcha:hugging: NO to teraz walnełam poemat :clap: The fragile przstudiuj dokładnie mój komentarz może coś jeszcze znajdziesz w mojej pisowni co Ci nie spasuje razem z ladybird76...mimo wszystkiego pozdrawiam was!!!!!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Ja juz kiedys mowilam, ale podoba mi sie mieszkanie na Slasku. Jak sie nie ma czegos u siebie, to do wiekszego miasta bliziutko :)
    Ania, moja mama jest polonistka, tez drzy o etat, bo niz demograficzny ich zabija. I niestety, powoli sie zastanawia nad punktem przedszkolnym, bo dzieci sama nie namnozy...
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.