Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Trzeba było poprosić męża, żeby ćwiczył z Tobą i przytrzymywa
i macanto gratis
Mój M się zawsze ze mnie zbija, że ćwiczenia na siłce zaczynam i kończę od zakupu STROJU do ćwiczeń.
tak nie pisz... i wybacz ale nie chce tego nawet czytać... Problemy potrafią dobić, powalić z nóg - rozumie to jako, że sama w innych tematach łatwo nie miałam; uwierz! Jednak pamiętaj, że masz dwoje dzieci i one potrzebują Ciebie o każdej porze dnia i godzinie! Pomyśl o Krzysiu i Gabrysi, że dla nich musisz mieć siłę i wykrzesać uśmiech aby i one się uśmiechały...
trzeba tylko się przygotować na wszystko i to co złe i to co dobre!
Ania a rodzice daleko mieszkaja od ciebie? ja cie doskonale rozumiem, bezradnosc jest okropna, tez bede miala problem, bo w niedalkiej przyszlosci moja siostra emigruje do Kanady a mama zle sie czuje a ja tutaj zyje .Mama o przeniesieniu sie do mnie nawet nie chce slyszec ...
masz niepowtarzalną szansę powiedzieć mu to wszytsko, czego nie powiedziałaś mu do tej pory. Masz szanse pokazać mu, jak jesteś mu wdzięczna za wszystko co dla Ciebie zrobił. Daj mu poczucie, że w życiu zrobił wiele i był dobrym człowiekie. To bardzo wiele, ten czas będzie dobry, choć bolesny.