Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to dzisiaj znajomy na fejsie wstawił odnośnie Szczecina
"wiocha z tramwajami"
nie jest to Paryż rzecz jasna ale bez przesady, nie ma co narzekać.
Mam w głowie inne zmartwienia
jak głupia musiałam zrobić sobie włosy, pomalować się i zupełnie nie wiem po co i na co!
Ale ja to ogólnie lubię być sama
"KAŻDE CIERPIENIE KIEDYŚ SIĘ KOŃCZY, ZA TO NADZIEJA JEST WIECZNA"
Czytałyście "Baśnie tysiąca i jednej nocy", te prawdziwe, arabskie? Mocne są...
Lady trzeba było z Ada się gdzieś wybrać. Ja miałam wczoraj popołudnie syna z matką :-) Lazilismy po Złotych Tarasach a potem poszliśmy na małe piwko :-) A jak wróciliśmy to i mężu steskniony i córka też. I zrobiliśmy sobie tańce pizamowe .
Lady a ty nie myslisz szukac jakiejs pracy'? ...czy nie pracujesz z wyboru'?
Lady a ty nie myslisz szukac jakiejs pracy'? ...czy nie pracujesz z wyboru'?
Lady nie wiedzialam ze jestes osoba az tak gleboka wierzaca
Czemu musiałaś? A najlepiej takie makijaże, włosy i ogólnie robić dla siebie.
Lady,a ja Ci powiem ,że czasem to wolę sama na zakupy jechać czy ogólnie tak po prostu połazić po sklepach, niż słuchać tego gadania nad uchem.. Kiedyś też lubiłam w towarzystwie spędzać czas,ale mi przeszło.. Wystarczy,że przypomnę sobie atmosferę jaką wprowadza mój mąż podczas zakupów ,czy wspólnego spędzania czasu i od razu mi chęci przechodzą
mojego starego 50 urodziny sa 18go marca. to jest pon. i co uslyszalam od matki? ze 16 i 17 nie da rady zajac sie Bianka bo sa jego urodziny. jakby nie mogla jej wziac pod pache i z nia cokolwiek organizowac. przeciez wie jak to jest. dwoje nas miala, ja wiem jak to jest wiec wiem, ze to jest wykonalne. sorry, ale ja mam szkole, nowy semestr. w tym mam tyly bo mnie nie bylo 3 razy. przez 1,5 roku dawalismy rade ze szkola bez jej pomocy, choc ja goraco oferowala jak zlozylismy papiery do szkoly.... na co dzien nie musza sie Mloda zajmowac. jak juz bardzo musze to dzwonie i tez slysze wzdychanie. ale koszulke z napisem najlepsza babcia na swiecie to nosci, wnusia sie chwali.