Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale powiem Ci lepsza akcje. na wiosne zeszlego roki mialam isc na kurs. kurs mial byc w terminach zjazdow Malza. oczywiscie bylo krecenie nosem, ale momentalnie zmienila zdanie kiedy powiedzialam, ze nie za darmo, ze dostanie kuchenke, ktora Malz kupil matce swojej ale jest nieuzywana... niania raczej by sie nie zadowolila kuchenka a ja kurs zrobilam jesienia bez jej pomocy...
ale syty glodnego nigdy nie zrozumie...
ale syty glodnego nigdy nie zrozumie...
nie mam zamiaru tlumaczyc sie ze swoich uczuc isposobu radzenia sobie z nimi, zycia, decyzji itd
a ze nie panuje czasem nad soba... coz... mozecie podziekowac moim rodzicom.
no coś Ty Figan? tym, ze robię z kota podrzutka? ja nie mogę sobie tego wybaczyc
Zawsze kotu raźniej z babcią [] niż np w hotelu dla zwierząt..
nie mam zamiaru tlumaczyc sie ze swoich uczuc isposobu radzenia sobie z nimi, zycia, decyzji itd
a ze nie panuje czasem nad soba... coz... mozecie podziekowac moim rodzicom.
nie znasz mnie, wiec nie oceniaj tylko i wylacznie na podstawie tego co napisalam bo bardzo sie mylisz.
ostatnia rzecza jaka robie w zyciu to chodzenie na latwizne.
jak moi rodzice wychodzą, to pies pakuje się za nimi do samochodu i odmawia wyjścia jak raz był u nich pół dnia, to jak go odwieźli, to siedział pod bramą i piszczał, żeby po niego wrócili
jak moi rodzice wychodzą, to pies pakuje się za nimi do samochodu i odmawia wyjścia jak raz był u nich pół dnia, to jak go odwieźli, to siedział pod bramą i piszczał, żeby po niego wrócili
ale zakonczmy juz ten temat. co sie stalo to sie nie odstanie. obiecuje, ze nastepnym razem jak tu wpadne z rozkmina to tylko w stylu wyzszosc baleriny nad polbutem.
biecuje, ze nastepnym razem jak tu wpadne z rozkmina to tylko w stylu wyższość baleriny nad polbutem.