Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Na około szpitala obeszłam,kosze sprawdzałam i nic..

Ale rzeczywiście, poślę Ci później privem. Impreza się udała, wróciliśmy o 5. Polonez pierwszy raz nam wyszedł
, jedzenia było aż za dużo, mimo, że wzięliśmy tę najtańszą wersję- nie dało się przejeść. Nauczyciele nam niestety nawalili... Garstka ich była, jedni chorzy, a drudzy odwołali obecność przed studniówką. Sporo potańczyliśmy, mimo że nie lubimy, więc musiało rzeczywiście być super
Aaaa i filmik, o którym pisałyśmy wypalił i nawet pobił 2 pozostałe 
Wiadomo, impreza szkolna, ale moja szkoła bardzo liberalna, nie ma żadnych ograniczeń co do ubioru, malowania się czy stylu, nauczyciel jeszcze nigdy nie był zgorszony ubiorem czy coś
Kiecki były kolorowe, ale w granicach rozsądku, sama chciałam w chabrowej iść.
naście tysięcy
Coś ponad 200 zł, kurczę, uduś, ale dokładnie nie pamiętam Chyba 250.
Niedawno przyjechał do mnie taksówkarz z moim portfelem..
Coś mnie zastanowiło,bo ten facet zasugerował,żebym dała mu nagrodę
na dodatek dokumenty były poukładane inaczej w przegrodach , no i jeden fakt,że znalazł go na terenie szpitala,ale o dziwo portfel suchutki... Może za dużo już myślę o tym wszystkim.
. Więc porzuc podejrzenia, może są słuszne, a może taksówkarz po prostu z natury bezczelny i to nie jego pierwszy raz i może już nagrodę kiedyś wydębił i apetyt mu urósł 
moze ja jestem moher albo jakis zabytek ale dla mnie jednak studniowka to impreza szkolna i jestem zwolenniczka skromniejszych i ciemnych kiecek, podobnie jak bialych koszul do garnituru
,
Też uważam, że uczniowie powinni mimo wszystko pokazać się na studniówce w kolorach szkolnych: biel, czerń, granatowy. A teraz nierzadkim widokiem są dziewczyny odpacykowane bardziej niż na Sylwestra.
Ja jednak nie jestem za ciemnymi kieckami na studniówkę w końcu to nie "akademia szkolna".

może trzeba reklamowac sudniówki jako bale ascot? Kojarzy mi się jakiś taki romantiko film z doktor Queen w roli głownej, że na taki bal poszła właśnie w czerwonej kiecce, a wszyscy byli na czarno-biało
, jakbyście się skusiły na oglądanie to dajcie potem znac