Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    dotrwam :)
    ale juz mu zrobiłam kanapki i talerzykiem przykryłam :)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeJan 17th 2013
     permalink
    jak moja babcia :)
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  2.  permalink
    i moja tez ;)
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    W młodszym pokoleniu to też znane - moja teściowa praktykuje :cool:
    -- Mama M & N & W
  3.  permalink
    i moja też ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    teściowa przyszłej żony syna Szczypty też hehe :bigsmile:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  4.  permalink
    i babcia syna syna Szczypty też :wink:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    jestem zalamana:(
    wczoraj ok.20 mielismy kolizje
    na drodze podporzadkowanej wjechal w nas pan ... prawdopodobnie pijany lub bez prawka...
    z nami wszystko ok, przyjechala policja i facet sie podmienil z innym facetem ze niby ten drugi jechal a tamten polazl;/
    facet zapierdzielal i to ostro maz krzyczal tylko ze zaraz w nas uderzy;/ jechalismy ok.40km/h ;/
    na lodzie obrocilo nas i uderzylismy w kolejne auto na parkingu a to auto w jeszcze nastepne;/
    nasze auto nadaje sie do kasacji przod tyl bok rozwalone poduszki wystrzelone, dobrze ze z malym wszystko ok, wezwalismy pogotowie pojechalismy do szpitala zrobili usg brzuszka itd...
    do tej chwili jestem w szoku...
    facet na szczescie sie przyznal...
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    dobrze, ze nikomu nic poważnego się nie stało... trzeba się cieszyc, nie załamywac
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    masz racje Licho... ale taka moja natura ze bardzo przezywam...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    najwazniejsze ze nic sie wam nie stalo, strachu sie na bank najadlas ale grunt ze jestescie cali i zdrowi
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    przekuj przeżywanie strsu na przeżywanie radości, bo jest powód - mieliście wieeele szczęścia, głupio byłoby się załamywac z tego powodu... a stres minie
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    chcesz wina troche?
    mam niezle biale polwytrawne
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    dzieki dziewczyny...
    za winem nie przepadam :)
    --
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Współczuję przeżyć Gienia, dobrze, że wyszliście z tego cało.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Gienia dużo szczęścia mieliście przy takiej pogodzie ... ehhh

Treść doklejona: 17.01.13 23:28
    a Ja chyba wpadnę w gigantyczną depresję :(
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Ladybird76: a Ja chyba wpadnę w gigantyczną depresję :(

?
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeJan 17th 2013 zmieniony
     permalink
    no co :( bywa i tak....

brak normalnego seksu to powód a co... o 24 nie możemy aż do 1 w nocy bo Ada starsza nie śpi jeszcze no to mój mąż tym razem zabrał się o 4.10 w nocy i co? i okazało się, że jak już skończyliśmy słyszałam jak mama chodzi po mieszkaniu bo zachciało jej się herbatki :(
    Rano nam powiedziała, że słyszała jak Ada kaszle i dziwnie stęka wrrrrr więc do niej poszła ale jak u niej była w pokoju to ona spokojnie spała ehhh
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Ladybird76: Rano nam powiedziała, że słyszała jak Ada kaszle i dziwnie stęka wrrrrr więc do niej poszła ale jak u niej była w pokoju to ona spokojnie spała ehhh

:)))

ja bym się nie przejmowała... na szczęście jakby co to najwyżej dołek, żadna tam depresja :wink:... tzn tak wygląda uf
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady korzystalas z porady specjalisty? skoro wiesz ze cos sie swieci i masz objawy depresji to lepiej tlumic to w zarodku

Treść doklejona: 17.01.13 23:46
    Ladybird76: brak normalnego seksu to powód a co... o 24 nie możemy aż do 1 w nocy bo Ada starsza nie śpi jeszcze no to mój mąż tym razem zabrał się o 4.10 w nocy i co? i okazało się, że jak już skończyliśmy słyszałam jak mama chodzi po mieszkaniu bo zachciało jej się herbatki :(
    Rano nam powiedziała, że słyszała jak Ada kaszle i dziwnie stęka wrrrrr więc do niej poszła ale jak u niej była w pokoju to ona spokojnie spała ehhh

i sadzisz ze to powod do depresji? moim zdaniem nawet to powod na wiekszy dol byc nie powinien...
    zreszta, Kaska wiedizalas ze decydujac sie na meiszkanie z mama na czas budowy trzeba bedzie wielu wyzeczen; ja za zadna kase bym na taki uklad i wspolne mieszkanie nie poszla, wolalabym placic za wynajem czy wieksyz kredyt brac
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    taaa Hyde ha ha ha weź Ty się dzisiaj uspokój... Ja to chyba do seksuologa się udam jak stłumić odgłosy wychodzące ze mnie w trakcie wrrr i aby ich brak nie doprowadził mnie do depresji ha ha ha

Jeszcze opcja, że mąż mi poduchę walnie na głowę ale obawiam się, że za mocno i długo przytrzyma i będzie wdowcem :)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Ladybird76: a Ja chyba wpadnę w gigantyczną depresję :(

aaaa czyli ten tekst to tylko takie zagajenie ściągające posiłki? :wink:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Hyde no My takich dochodów nie mamy aby starać się o większy niż obecnie się będziemy starali... u Nas tylko mój pracuje... ale na dobrą sprawę nie narzekam na samą opcję mieszkania z mamą bo wszystko tkwi w nastawieniu... z tą różnicą, że mogłaby sobie kobieta pospać dłużej nooo a nie łazi od 3 w nocy ehhh

Treść doklejona: 17.01.13 23:51
    a co brak seksu to nie powód do depresji :P
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Lady, wybacz, ale jeśli myśleć tymi kategoriami to ja powinnam leczyć depresję od przynajmniej roku. A od pół roku ciężką postać niewyleczalną...
    Acha, jakbyś nie wiedziała, od pół roku jestem wdową.
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ladybird76: a co brak seksu to nie powód do depresji

co najwyzej rozdraznienia
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Ladybird76: a co brak seksu to nie powód do depresji :P

Depresja to ciężka choroba, często niemająca wcale powodu o ile się nie mylę.
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Spać baby!
    Nie gadać!
    :rasta:
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Lady Ty się nie dołuj, mama za ścianą to taki dodatkowy dreszczyk emocji :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Peaberry: Spać baby!
    Nie gadać!

przyznaj się, zazdrościsz, pogadałabys, a wstac rano trzeba ? :wink:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Hyde no co Ty :)
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Maupa... Zamienimy się? Jutro ściągasz Nieletniego z łóżka. :cool: I idziesz za mnie do dentysty sadysty. Hyhyhy...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Żyję sobie na luzie, jest mi dobrze a tu po jednej nocy sobie człowiek uświadamia, że obecna sytuacja prowadzi do dłuższej abstynencji, która może być przyczyną chorób psychosomatycznych i psychicznych, np. depresji i zaburzenia poczucia własnej wartości. Kiedy narasta frustracja spowodowana brakiem seksu, rośnie niechęć do partnera, może dojść do zdrady i rozpadu związku. Brak seksu to częsta przyczyna rozwodów więc jak tu nie panikować :)))))
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Peaberry: Zamienimy się?

na ściąganie z łóżka nieletniego to jeszcze, bo ja w sumie też musze rano i zajobkowy dzień się szykuje, ale na dentystę w życiu :tooth:
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Jak dla mnie nic tak nie dziala rozgrzewajaco, jak rodzice za sciana:)))
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Lady, ale z tego co piszesz Tobie seksu nie brakuje. Więc w czym problem?
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Ladybird76: Żyję sobie na luzie, jest mi dobrze a tu po jednej nocy sobie człowiek uświadamia, że dłuższa abstynencja może być przyczyną chorób psychosomatycznych i psychicznych, np. depresji i zaburzenia poczucia własnej wartości. Kiedy narasta frustracja spowodowana brakiem seksu, rośnie niechęć do partnera, może dojść do zdrady i rozpadu związku. Brak seksu to częsta przyczyna rozwodów więc jak tu nie panikować :)))))

heheh Lady, Ty zamiast seks po nocach uprawiac to wyspac się chyba powinnaś :peace:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Jeheria ha ha ha ale nie mama, która potrafi nad Tobą stanąć w nocy i sprawdzić czy śpisz :) Ostatnio mój mąż się jej wystraszył :)

Treść doklejona: 18.01.13 00:05
    berry jak nie brakuje jak brakuje :) i tu jest problem... jak już człowiek chce coś zwojować to jak nie mama to piec zaczyna wyć albo Ada chodzi po mieszkaniu ha ha ha
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Lady a taka swiadomosc to chyba by mnie do goraczki doprowadzila;)))
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Jaheria dobrze, że ją znam z tej strony i jej nadopiekuńczego instynktu :) więc Ja tam luzik nie boję się :)
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Jahe, zaczynam podejrzewać, że Lady specjalnie się tu nad nami pastwi... :wink: Wy sobie poradzicie - rozgrzane dacie upust z partnerami a ja?
    Lady, apeluję o odrobinę ampatii! Moze nie popadaj zaraz w depresję, ale jednak szczegóły Waszych nocy mi oszczędź... :wink::devil:
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Lady, ale to oznacza, ze musisz sie z mezem na sex randki umawiac, tudziez uskuteczniac inne miejsca niz malzenskie loze w czterech scianach;)
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Dobranoc, odpadam, bo ledwo żyję i wzrok już prawie tracę... :shamed:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Peaberry: Lady, apeluję o odrobinę ampatii

czy ampatia to połączenie empatii z apatią? pasowałoby do sytuacji jak ulał hehe
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Peaberry ha ha ha no dobra... jak tak prosisz to masz mieć :):wink:

Jaheria taaa jeszcze w aucie mi napisz nooo :)

Treść doklejona: 18.01.13 00:12
    Peaberry no to spokojnej nocy :)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Ladybird76: Jaheria taaa jeszcze w aucie mi napisz nooo :)

"najlepsza na świecie jest miłośc w klozecie"
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Licho ehhh

idę też spać :) :boogie::boogie::hugging::kissing:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    dobrej nocy Dziewczyny
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Lady to albo jakaś tabliczka na drzwi albo zróbcie mamie niespodziankę, jak Was raz nakryje to może już nie będzie wchodzić?

Tylko dobrze się zastanów, bo już nie będzie tego dreszczyku , że zawsze moze ktoś wejść :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeJan 18th 2013
     permalink
    My na ten przykład podczas niedawnej wizyty mamusi nawet drzwi do sypialni nie zamknęlismy:cool:
    Gdyby mamusia zechciała przejść się w tym czasie do WC, spotkałby ją niezły widok:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeJan 18th 2013
     permalink
    I ciekawe, kto Ci zasugerowal taka "rozrywke":devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.