Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Lexia jak pierwsz raz zdawalam to dostalam niezlego kritersa, znany byl z tego ze jezdzil bedzie po miescie z delikwentem az go objele, a na placu wysiadal z auta i LINIJKA mierzyl odstepy od linii czy nie ma wiecej niz 2cm roznicy w odleglosci a jak sie na luku potracilo pacholek to tez oblewal no i jak na gorce u innych byla dodatkowa proba jak auto zgaslo to u tego juz oblanie; booosh to byl mega postrach w tamtych czasach
mnie oblal bo mi auto zgaslo jak zahamowalam bo facet mi wymisil, powiedzial ze to wina faceta ale ja zdac nie moge bo powinnam byla miec refleks i sie cofnac albo odbic autem a nie hamowac :/
Figan ale przecież nie weźmiesz wytłumaczysz żadnej palaczce, że źle robi i szkodzi dziecko bo ona nawet o tym nie myśli w kategoriach ZDROWIE DZIECKA ale myśli w kategoriach MUSZĘ ZAPALIĆ :( Myślicie, że mnie to nie boli? tym bardziej, że choć z bratową nadajemy na innych "częstotliwościach" :) to dzieci nie mieszam w takie sprawy... bardzo lubię ale cóż. Dodatkowo jest to dziecko nieplanowane ehhh i niejedna kobieta chciałaby zaliczyć taką wpadkę a nie może!
Wiele razy mamy tak, że trzeba przejechać gdzieś samochodem od klienta, który jest zarejestrowany na C (jakiś dostawczak na bliźniaczych kołach ) i na dobrą sprawę poza teściem bo ma na wszystkie kat. nikt inny nie może jechać... obecnie mogę i Ja...
A przewóz rzeczy to koszt około 2500zł.
program byl skierowany do ludzi pracujacych bez wyzszego wyksztalcenia :)
a czemu chcesz zmieniac te wartosci dzialki? byc moze dzialka tesciow jest traktowana jak rzemieslnicza skoro tam jest warsztat i dlatego wyceniona jest inaczej niz budowlana?