Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Licho, jestes komornikiem?
Nie wiem jaki staz mial Twoj maz, ale moim zdaniem nie warto tego ukrywac. Osoba pracujaca w tym zawodzie musi sie wykazac chocby silna osobowoscia a to raczej plus.
\ Co Wy ? powariowały? Ja tylko uzasadniałam dlaczego odpowiadałaby mi praca kanara :)
aaa ... taaa, bo kanar ma na celu uprzykrzanie życia!
A tak jeszcze w temacie szukania pracy i wyksztalcenia... O ile w gre nie wchodza bardzo specjalistyczne stanowiska, to dyplom jest spawa drugorzedna. Jest wazny, ale o niebo wazniejsze jest doswiadczenie zawodowe.
a NAJwazniejsze sa znajomosci, masz dobre plecy masz prace :/
Hyde nie wydaje mi się aby znajomości miały zawsze jakieś wielkie znaczenie no chyba, że się zna prezydenta miasta bo tak u Nas jest!
a Ja pomimo pleców nie dostałam się do salonu VW w moim mieście a to dlatego, że moi teście prowadzą warsztat i mogę podbierać im klientów... tak więc znajomość znajomością i nic nie dała!
a NAJwazniejsze sa znajomosci, masz dobre plecy masz prace :/
no bo to byly slabe plecy, trzeba miec je dosc szerokie a przy konflikcie interesow to wg mnie nei ma opcji zeby jakiekolwiek znajomosci mogly cos podzialac
i tu uwaga uwaga.... w sklepie miesnym!!!
To jest porażka, że nie wykorzystuje się potencjału ludzi wykształconych
Lady co innego proponowanie tobie kursow doszkalajacych jak nie masz konkretnego wyksztalcenia (chyba ze masz a ja nie kojarze) a co innego dziewczynie ktora miala stypendia naukowe i skonczyla mega trudny kierunek proponowac siekiere w miesnym
. pytanie..co jest ważniejsze - wykształcenie czy doświadczenie...
tak wiec i w przypadku Twojej siostry ciotecznej i w przypadku mojej osoby było widać podobnie... :(
doświadczenie i chęć pracy...
pytanie..co jest ważniejsze - wykształcenie czy doświadczenie...
z rosyjskim, prawdziwie komunikacyjnym
B1?
krecila budowlanka