Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormad1
    • CommentTimeJan 28th 2013
     permalink
    Ladybird76: a po 35 roku to już waga nie chce spadać aż tak ładnie jak przed 30-tką :)

Czy ja wiem? Moja mama wylaszczyła się po 40. :D
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    madrill: Czy ja wiem? Moja mama wylaszczyła się po 40. :D

jest dla mnie jakaś nadzieja
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mialam akurat kadarke ona jest polslodka, dalam troche gozdzika, cynamonu i kardamonu
    ale moze przesadzilam z iloscia bo wrzucalam tak jak mi sie w paluchy wzielo
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Kadarka się ostatnio skiepściła bardzo. Może to przez to?
    Boli mnie ten ząb co mi w nim dziś gmerała dentystka. Mam w perspektywie wyciąganie nerwów w znieczuleniu, jeśli nie dotruje się za dwa tygodnie. Z wyjazdem w perspektywie aż podskakuję z podniecenia na te atrakcje. :sad:
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Pea a juz liste rzeczy do spakowania przygotowalas czy ty z tych co na wariata sie wybieraja w podroz?
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    No coś Ty! Na listę jeszcze trochę za wcześnie, ale bez listy ani rusz!:devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    zdecydowanie powinnas miec suwak wyjazdowy, mi sie wydawalo ze jedziesz jak ja bede ferie konczyla a to moj ostatni tydzien laby
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    ostatni raz listę robiłam na zimowisko ;-) a i tak majtki i skarpetki ze mną nie wróciły:wink:

Treść doklejona: 28.01.13 22:44
    a może zagotowałaś tę kadarkę przypadkiem? poza tym wg mnie lepiej wziąć jakieś zwykłe wytrawne wino i dosłodzić miodem
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJan 28th 2013 zmieniony
     permalink
    przyznaj sie u kogo w kieszeni zostawilas? ;)
    co do listy to ja spisuje sobie leki i ustawiam przypomnienia co do dokumentow, ciuchy zawsze na wariata

no chyba sie kadarka nie gotowala ale przyznaje nie zwrocilam uwagi, z takich 'zwyklych' win to tylko kadarka zalegala, ostatnio same biale mam na podoredziu, znudzilo mi sie czerwone jakos
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    MrsHyde: przyznaj sie u kogo w kieszeni zostawilas? ;)

rozkradli chyba ;-)

Treść doklejona: 28.01.13 22:46
    zwłaszcza skarpety
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    E tam, po co? Jadę w Walentynki i wszyscy mi zazdroszczą tych trzech tygodni. Ja nie wiem, czy jest powód... Chociaż jest szansa, że wreszcie się wyśpię i jakby na to nie patrzeć jednak odsapnę od pracy, choć dzięki niej trzymam pion trochę.
    Dziś usłyszałam najbardziej niezwykły komplement - ponoć jestem "piękna w swojej wrażliwości". :cool:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale ze w pracy taka wrazliwa jestes?

a wyjazd dobra rzecz, raz ze zmienisz otoczenie dwa odpoczniesz od pracy a trzy bedziesz miala czas na czytanie i cieszenie sie Olkiem
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Nieeee, tak ogólnie...
    Ale to w pracy usłyszałam. :cool:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Peaberry: "piękna w swojej wrażliwości".

:shocked:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    moja ulubiona pani "aptekarka" zmienila miejsce zamieszkania, ach a taka fajna babka byla!
    a powiedz, do ciebie czesto mowia "pani magister pani doradzi"?

Treść doklejona: 28.01.13 22:54
    ja juz uciekam, czas pogonic dziewczynki spac no i dac im dobry przyklad
    spokojnej nocy
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Liszka, ale te oczy to co? No tak mi powiedział nasz opiekun ze strony hurtowni. Swoją drogą bardzo sympatyczny facet. Notorycznie myli się i zamiast dzwonić do swojej asystentki, dzwoni do mnie. :tooth: Nie wiem, skąd to wytrzasnął, ale tak mi powiedział.
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Dobrej nocy Hydi
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Hydzia, ciągle coś doradzam, od sraczki po zaparcie. Wszystkie stany pośrednie też. :devil:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Peaberry: Liszka, ale te oczy to co? No tak mi powiedział nasz opiekun ze strony hurtowni. Swoją drogą bardzo sympatyczny facet. Notorycznie myli się i zamiast dzwonić do swojej asystentki, dzwoni do mnie. Nie wiem, skąd to wytrzasnął, ale tak mi powiedział.

no oczy , bo mocno oryginalnie :bigsmile: i niezrozumiale hihihi

Treść doklejona: 28.01.13 22:58
    Peaberry: Hydzia, ciągle coś doradzam, od sraczki po zaparcie. Wszystkie stany pośrednie też.

a macie już tę internetową sprzedaż?
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Nom :cool:
    Jak dobrze pójdzie to będzie też trzecia witryna, bo dwie już działają.

Wystarczy, że ja i on wiemy o co cho... :tongue:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Peaberry: Wystarczy, że ja i on wiemy o co cho...

aaa :)
    _
    to puść linka priv jeśli wysyłkę robicie, będę miała na uwadze
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Jutro, bo dziś już też spadam. Mam jeszcze jedną wiadomość do napisania na innym forum i kładę się.
    Dobrej nocy!
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    może być nawet za tydzień ;-), nie pali się
    dobrej nocy!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Peabery to doradź coś na zatoki skutecznego ? :) Sinupred na razie nie działa

Treść doklejona: 28.01.13 23:14
    ooo i dały susa :) DOBRANOC :)
    •  
      CommentAuthormangaa
    • CommentTimeJan 29th 2013
     permalink
    Przyszłam donieść forumowym lodziarom, że dziś zajmę się produkcją lodów jogurtowych z wiśniami (w maszynie).
    O efektach nie omieszkam poinformować hrhr :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    mangaa: hrhr

już Ci chyba pożałowały, ze tak charczysz :wink:
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    To takie hrhr ala kocie, czyli że zadowolona jestem z obrotu sytuacji. :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale z ciebie swiiiiinia, no wiesz, ja w domu lodow nie mam, maszyny tez nie a ty mi smaka robisz
    no ale co tam, moja cora i chrzesniaczka wlasnie robia rogaliki, ale mam luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz :P
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    dobrze, że chociaż macie chęci do robienia... Ja zrobiłam przegląd ofert pracy i co? i ciul - nie ma nic :(

Treść doklejona: 29.01.13 12:18
    aż mi sie wszystkiego odechciewa :(
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    mangaa: Przyszłam donieść forumowym lodziarom, że dziś zajmę się produkcją lodów jogurtowych z wiśniami (w maszynie).O efektach nie omieszkam poinformować hrhr

I weź tu sobie człowieku słodyczy odmów, jak na samą myśl się pośliniłam!:tooth:
    A wiśnie - jakie?
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    mangaa: Przyszłam donieść forumowym lodziarom

Mam bardzo brzydkie skojarzenia... :devil: Nie wiedzieć czemu od razu przyszło mi do głowy przysłowie ze stołem i nożycami. :rolling: Tak jakoś...
    Dobrze, że potem było coś o produkcji lodów, bo bym miała podejrzenia, ze istnieje gdzieś ten wątek z brudnymi myślami i ja nic o tym nie wiem... :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Pea a ty tez lodziara? :)))
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    MrsHyde: no ale co tam, moja cora i chrzesniaczka wlasnie robia rogaliki

Podłość. Chwalić się przysmakami, których posmakuje pewnie najwcześniej za 5 miesięcy... :devil:
    :wink:

Ulcia wiśnie mrożone z Hortexu, miksuję dodaję cukru odrobinę i wrzucę na samym końcu do misy by się całkowicie nie wmieszały tylko tak miejscami. Chyba, że się tak nie da, no ale spróbuję.

Ja sobie tymi lodami kompensuję podłe samopoczucie dzisiaj, więc jak by co nie ma czego zazdrościć. :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ostatnio w biedronce widzialam ze maja sporo mrozonych owocow, nie kupowalam ale kusza mnie maliny
    •  
      CommentAuthorPeaberry
    • CommentTimeJan 29th 2013 zmieniony
     permalink
    MrsHyde: Pea a ty tez lodziara? :)))

Właściwie tak, ale ostatnio jakoś nie mam okazji... :wink: No i wyjątkowo wybredna się zrobiłam, niektóre gatunki przestały mi smakować. :cool:
    Uciekam do roboty, bo nie ubywa...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady a szukasz tylko i wylacznie pracy biurowej? nic nie bierzesz iunnego pod uwage nawet na chwile/czasowo?
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    Abstrahując od lodów spożywczych ... Naprawdę jesteście takimi amatorkami, w sensie miłośniczkami? :tongue:
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Peaberry: Uciekam do roboty, bo nie ubywa...

Też powinnam... :|
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a mi dobrze, nic nie musze
    tzn obiecalam sobie ze zrobie tabelki i podstawe programowa sobie ladnie rozpisze ale... no zwyczajnie mi sie nie chce
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Ja muszę spiąć poślady, upierdliwa papierkowa robota i dłubanie na kompie, ale jak zacznę o 14 to powinnam zdążyć z tym na jutro.
    Strasznie się rozleniwiłam w tej ciąży, wszystko pod presją czasu, na ostatnią chwilę...
    No i przy tym głupie błędy robię, bo przecież zaćmienie ciążowe to nie mit. :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Mangaa a czym sie zajmuejsz?
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Zarządzam projektami, rozliczam je. No i piszę.
    Zaawansowana papierkologia, czasami naprawdę bzdurna :wink: no ale jak mus to mus...
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    MrsHyde: Lady a szukasz tylko i wylacznie pracy biurowej? nic nie bierzesz iunnego pod uwage nawet na chwile/czasowo?

Hyde mogę i sprzątać... na kasę ostatnio dowiedziałam się, że nie mam szans bo z moim wykształceniem powinnam wyżej szukać... k.... wa a co Ja mam za wykształcenie, że mnie dyskwalifikuje? nawet to, że potrzebuję pracy nie przemawiało :( bo niestety będzie moment, że zacznę się domagać większej kasy i podwyżki :( jakieś to chore wszystko :(
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Lady, ale jedno niepowodzenie nie powinno Cię zniechęcać.
    Nie tu, to gdzie indziej.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Jeheria tak wiem ale co z tego jak mało ofert pracy :( dzisiaj przeglądałam to cisza, echo no chyba, że gdzieś ok 100km dojazdu :(

Treść doklejona: 29.01.13 14:03
    Jeheria poza tym może jedno nie zniechęca ale jak się czyta, że np mój wiek to już wielki problem, że dzieci to też problem i faktycznie można to odczuć na własnej skórze to mam dość :(
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Twój wiek? Ile Ty masz lat?
    Myślałam, że 76 to twój rocznik...:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    mangaa ha ha ha no rocznik ale powiedz to przyszłemu pracodawcy jak pyta to nosem kręcą :)
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Ladybird76: mój wiek to już wielki problem, że dzieci to też problem

To serio wielkie zdziwienie, trafiasz chyba na jakichś buraczanych pracodawców :|
    Wg mnie kobieta właśnie w Twoim wieku, posiadająca dzieci to lepsza opcja niż laska w wieku 25 bezdzietna jeszcze... Zresztą wielu pracodawców w ten sposób na to patrzy.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady a jestes w ogole zarejestrowana w zatrudniaku? wiele firm chetniej takie osoby przyjmuje.

Mangaa chcialabym umiec pisac projekty ale to nie na moja glowe, probowalam kiedsy z 2 kolezankami pokombinowac ale ja rzucalam tylko pomysl bo nie umialam juz tego rozwinac i sie wymiksowalam, a szkoda bo one ostatecznie moje pomysly wykorzystaly i rozwinely i na grube setki tys. projekt przeszedl
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Dobra, ja się zwijam.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.