Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wg mnie kobieta właśnie w Twoim wieku, posiadająca dzieci to lepsza opcja niż laska w wieku 25 bezdzietna jeszcze... Zresztą wielu pracodawców w ten sposób na to patrzy.
Lady a jestes w ogole zarejestrowana w zatrudniaku? wiele firm chetniej takie osoby przyjmuje.
Mangaa chcialabym umiec pisac projekty ale to nie na moja glowe, probowalam kiedsy z 2 kolezankami pokombinowac ale ja rzucalam tylko pomysl bo nie umialam juz tego rozwinac i sie wymiksowalam, a szkoda bo one ostatecznie moje pomysly wykorzystaly i rozwinely i na grube setki tys. projekt przeszedl
, ale tak naprawdę zostałam w to wprowadzona przez inne osoby, które zajmowały się jeszcze środkami przedakcesyjnymi.
Dostałam na początek gotowce, a później sobie to modyfikowałam, więc tego, miałam łatwiej...no widzisz a Ja usłyszałam, że wolą młodsze laski bezdzietne :( może nie trafiłam na właściwego człowieka - pracodawcę!
Byłam a nie jestem - śmieszne dla mnie jest to, że oni tam dopiero nie mają ofert... wszystko przebrane dla znajomych... siedząc z dziewczyna z pośredniaka wręcz to Ja jej wskazywałam oferty, które mnie interesują a ona przelatywała je w ogóle nie dopasowując do "mojej osoby" pod kątem wykształcenia i poszukiwanej pracy... Ani razu nie miałam okazji być na spotkaniu z pracodawcą przez pośredniaka!
Hyde - nie temat ten zamknęłam i wole nie wnikać w niego... bo to i tak nic nie da a jak laska będzie chciała iść na taki układ to pójdzie i opinie tutaj nic nie dadzą :(
ra enso, t-mobile, orange, plus i banki. a i tak przyjecia po znajomosci...

skladalam do aliora, na kasjera bo do tego nie wymagaja ekonomicznego wyksztalcenia. osobiscie rozmawialam z dyrektorka. i nic.
pozostale ofery wymagaja albo 2 lat na podobnym stanowisku albo wyksztalcenia wyzszego ekonomicznego
pozostale ofert bankowe mialam na mysli.
Ale ostatnio mieli restrukturyzację, sporo pracowników poleciało, więc teraz oni mogą próbować powalczyć o o stanowisko, pewnie wtedy na starcie nie masz szans. LM pisz sama, nie bazuj na wzorze, to kiepsko wychodzi zazwyczaj.
ja w przeciwienstwie do 90 % pracownikow nie umialam klamac i nie pomijalam zadnych informacji... dlatego nie mialam wynikow...

ja juz nie chce pracowac w sprzedazy na sluchawce, w ogole na sluchawce

Nie raz wprawialam w oslupienie swoich rozmowcow proszac ich o sprzedaz np. koloru niebieskiego

Od rekrutera jeszcze bym się takiego pytania spodziewała ale od dyrektora finansowego..
Ale przebrnęłam
Dla mnie, im bardziej zwariowana proba sprzedazy, tym wiekszy plus
Juz nawet nie pamiętam, na koniec na pewno było ognisko
Z reszzta chyba nie chodziło o ocenę tych sposobów tylko jak wybrne z niezręcznego, niespodziewanego pytania, czym dam się "roztroić"
Mi też się zdarzało rekrutować i potrafiłam kogoś skreślić tylko dlatego, że miała niewydepilowane brwi

co za zołza

elfika a z tym nie kłamaniem to przejechałam się na jednej rozmowie i mam nauczkę do końca życia, że kłamać trzeba....Powiedziałam o tym osobie mnie rekrutujące na sam koniec, że kłamstwo to poniekąd i w niektórych wypadkach połowiczny sukces w zdobyciu pracy i poprzez tę jedną rozmowę już wiem na przyszłość, że kolejnego pracodawcę będę kłamała tylko po to aby dostać posadę w jego firmie - gościowi się głupio zrobiło a Ja byłam wściekła!

nie rozumiem
to dopiero zabrzmiało dwuznaczniew kontekście tej depilacji

a może źle zinterpretowałaś jego zachowanie i gościowi nie zrobiło się głupio, tylko poczuł się zniesmaczony Twoim występem? Ja bym była, gdyby ktoś mi wypalił z takim tekstem jak napisałaś
zapytana skąd moja wiedza na temat motoryzacji przyznałam się a raczej powiedziałam prawdę skąd ją nabywam :( i to był mój największy błąd :(
? I co byś powiedziała zamiast?Nie chcę Was urazić dziewczyny, Lady, Elfika, ale jeśli choć trochę nie zmienicie podejścia, to ciężko Wam będzie nie tylko zdobyć pracę, ale również ją utrzymać