Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wg mnie kobieta właśnie w Twoim wieku, posiadająca dzieci to lepsza opcja niż laska w wieku 25 bezdzietna jeszcze... Zresztą wielu pracodawców w ten sposób na to patrzy.
Lady a jestes w ogole zarejestrowana w zatrudniaku? wiele firm chetniej takie osoby przyjmuje.
Mangaa chcialabym umiec pisac projekty ale to nie na moja glowe, probowalam kiedsy z 2 kolezankami pokombinowac ale ja rzucalam tylko pomysl bo nie umialam juz tego rozwinac i sie wymiksowalam, a szkoda bo one ostatecznie moje pomysly wykorzystaly i rozwinely i na grube setki tys. projekt przeszedl
no widzisz a Ja usłyszałam, że wolą młodsze laski bezdzietne :( może nie trafiłam na właściwego człowieka - pracodawcę!
Byłam a nie jestem - śmieszne dla mnie jest to, że oni tam dopiero nie mają ofert... wszystko przebrane dla znajomych... siedząc z dziewczyna z pośredniaka wręcz to Ja jej wskazywałam oferty, które mnie interesują a ona przelatywała je w ogóle nie dopasowując do "mojej osoby" pod kątem wykształcenia i poszukiwanej pracy... Ani razu nie miałam okazji być na spotkaniu z pracodawcą przez pośredniaka!
Hyde - nie temat ten zamknęłam i wole nie wnikać w niego... bo to i tak nic nie da a jak laska będzie chciała iść na taki układ to pójdzie i opinie tutaj nic nie dadzą :(
ra enso, t-mobile, orange, plus i banki. a i tak przyjecia po znajomosci...
skladalam do aliora, na kasjera bo do tego nie wymagaja ekonomicznego wyksztalcenia. osobiscie rozmawialam z dyrektorka. i nic.
pozostale ofery wymagaja albo 2 lat na podobnym stanowisku albo wyksztalcenia wyzszego ekonomicznego
pozostale ofert bankowe mialam na mysli.
ja w przeciwienstwie do 90 % pracownikow nie umialam klamac i nie pomijalam zadnych informacji... dlatego nie mialam wynikow...
ja juz nie chce pracowac w sprzedazy na sluchawce, w ogole na sluchawce
Nie raz wprawialam w oslupienie swoich rozmowcow proszac ich o sprzedaz np. koloru niebieskiego
Dla mnie, im bardziej zwariowana proba sprzedazy, tym wiekszy plus
Mi też się zdarzało rekrutować i potrafiłam kogoś skreślić tylko dlatego, że miała niewydepilowane brwi
co za zołza
elfika a z tym nie kłamaniem to przejechałam się na jednej rozmowie i mam nauczkę do końca życia, że kłamać trzeba....Powiedziałam o tym osobie mnie rekrutujące na sam koniec, że kłamstwo to poniekąd i w niektórych wypadkach połowiczny sukces w zdobyciu pracy i poprzez tę jedną rozmowę już wiem na przyszłość, że kolejnego pracodawcę będę kłamała tylko po to aby dostać posadę w jego firmie - gościowi się głupio zrobiło a Ja byłam wściekła!
nie rozumiem
to dopiero zabrzmiało dwuznacznie w kontekście tej depilacji
a może źle zinterpretowałaś jego zachowanie i gościowi nie zrobiło się głupio, tylko poczuł się zniesmaczony Twoim występem? Ja bym była, gdyby ktoś mi wypalił z takim tekstem jak napisałaś
zapytana skąd moja wiedza na temat motoryzacji przyznałam się a raczej powiedziałam prawdę skąd ją nabywam :( i to był mój największy błąd :(
Nie chcę Was urazić dziewczyny, Lady, Elfika, ale jeśli choć trochę nie zmienicie podejścia, to ciężko Wam będzie nie tylko zdobyć pracę, ale również ją utrzymać