Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zastanów się co robisz źle i dlaczego w ogóle trafiasz na dziwne rozmowy, daj komuś obiektywnemu CV do zweryfikowania, przemyśl słowa dziewczyn i do dzieła!
pierwsza moja selekcja to czy cv jest zapisane w pdf
dlaczego?
ja zawsze używałam "z wyrazami szacunku"
Licho tu nie chodzi o jakieś problemy ale brak wiary we własne umiejętności i jakoś przyjęłam postawę, że oni młodych szukają ( a to efekt przeczytanych wiele ofert w których ujęty był wiek w przedziale od - do )
efekt przeczytanych wiele ofert w których ujęty był wiek w przedziale od - do
dla mnie "z poważaniem" brzmi poważniej
Licho to nie dziura to po prostu brak poczucia własnej wartości... i tyle... i nie mam gdzie jej nabyć, zdobyć :( ale pracuję nad tym, ciągle pracuję :)
no chyba, ze Bosca, to nie hyhyhy
no pilnuj się, bo wiesz ja drażliwa jestem i jak nie uznasz mych zalet niewątpliwych to się ostro pogniewamy i zacznę przemawiać złożonymi zdaniami wspinając się na szczyty elkwencji
Przepraszam, nie chcę Cię urazić, ale z każdym dniem mam bardziej dość tego usprawiedliwienia. każdy ma jakieś kompleksy i nikt nie uważa siebie za alfę i omegę i się stresuje własnymi brakami ( no chyba, ze Bosca, to nie hyhyhy). Trzeba nad sobą pracować, a nie zwalać na innych...
no to może Ci ułatwię i rosyjski wybiorę ;
Ej, a moze zacznijcie przynudzac,co...?
Bo ja kurde znow romansuje z notatkami... Jak ja mam juz dosc...
Ej, a moze zacznijcie przynudzac,co...?
to prześlij priv, bo jutro czeka mnie ciężkie rano bez kompa :
kacja
to może w weekend? hyhyhy
a wpadniesz do najpiękniejszego miasta Polski na maraton flmowy?
ooooj nieee
co irka? też byś chciała liszkę na żywca?
ale że co? miasto Ci smierdzi? polskiego kina nie lubisz? towarzystwo zbyt elokwentne?
Się rozmarzyłam...