Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeJan 29th 2013
     permalink
    _sushi_: Młynek cichutko i szybciutko wykonał swoją robotę- zmełł to ziarno w okamgnieniu!!

no to sranko wkrótce :wink::wink: hihihi
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Jah, mówisz, że najbliższa sobota najgorsza?
    Dla mojego męża jeszcze gorsza, teściowa go nawiedza:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bosca: liszka? masz jakieś zielone ciuszki??

coś tam mam... ale na tę okoliczność raczej ubrałabym się na czarno
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: to ostatnie

zaraz łapickiego poproszę żeby mi tu zainstalował cyrlicę i się doigrasz probki :smile:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    byle nie "o biełom miedwiedie w posliednije wriemia mnoga piszut" ze sputnika hyhy
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: ubrałabym się na czarno

dla mnie może być i na różowo..rozumiesz...hell-o... bylebyś była kudłata :P
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bosca: bylebyś była kudłata :P

wystarczy na głowie?
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: posliednije wriemia

poslednieje wremia albo poslednije wriemiena... obijałas się w szkole :P

Treść doklejona: 29.01.13 21:17
    Licho: wystarczy na głowie

tapir?
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    bosca: bylebyś była kudłata

No wiesz! Ja byłam w sobotę nieogolona a Ty nawet oka na mnie nie powiesiłaś... :cry:
    Chociaż jedno muszę przyznać, obiektywna ocena mojej figury była bardzo pozytywna. :cool:
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeJan 29th 2013 zmieniony
     permalink
    bosca: poslednieje wremia albo poslednije wriemiena... obijałas się w szkole :P

głowę bym dała za posliednije wriemia... za każdą nieobecnośc mieliśmy do wyrycia ileśtam linijek tekstu ... mnie wyszły 2 stroy sputnika o białym niedźwiedziu :/ pamiętam tylko to i początek kolejnego zdania "on nie pieriedstajet.... cośtam
    edit: na studiach to było
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a moje starsze dziecię siedzi na kompie i robi ściągi.. zwrócił na to uwagę mój mąż i troszkę ją za to skrytykował po czym został poinformowany, że to nie ściągi a zbieranie informacji :) - zawsze jakieś wytłumaczenie :)
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Peaberry: Ja byłam w sobotę nieogolona a Ty nawet oka na mnie nie powiesiłaś...

bo to nie był tapir, tylko jeż :D
    a wiesz że ja w dłuższych włosach gustuję :)
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: posliednije wriemia

ogovorka - przejęzyczenie :) może
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Tyyy, Bosca, a może kiedyś, ale nie teraz zdecydowanie, bo mam pilniejsze nadrabiania, to Ty byś mnie pouczyła przez skyp'a ruska... w sumie też mi go żal, że nic nie umiem, a jakby nie było uczyłam się 9 lat:shocked:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Licho: "on nie pieriedstajet.... cośtam

a ja przeczytalam pierdziajet :D
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    MrsHyde: a ja przeczytalam pierdziajet :D

nie jestem pewna, czy "głodnemu chleb na myśli" się tutaj nada hahahha

Treść doklejona: 29.01.13 21:29
    Licho: on nie pieriedstajet.... cośtam

to chyba było bez "nie"
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Peaberry jesli idzie o ksiazki o ktre wczesniej pytalas to moj maz "pechowiec" (zaczy przedstawiciel handlowy) poleca BIBLIE HANDLOWCA Gitomera, sa tam opisane rozne techniki sprzedazy od rozmowy telefonicznej poprzez bezposredni kontakt z klientem az po psychomanipulacje
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: Tyyy, Bosca, a może kiedyś, ale nie teraz zdecydowanie, bo mam pilniejsze nadrabiania, to Ty byś mnie pouczyła przez skyp'a ruska.

tyy? liszka..nie mówię nie... ale wiesz... ja straszna zołza jestem..jak porównuję ile zadawałam pracy domowej w porównaniu ile dostawałam na kursie włoskiego w zeszłym roku, to az mi tych kursantów zaczęło być żal... poza tym wiesz, ja uwielbiam czerowny długopis..i sprawdzać i kreślić i poprawiac...
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bosca: tyy? liszka..nie mówię nie... ale wiesz... ja straszna zołza jestem..jak porównuję ile zadawałam pracy domowej w porównaniu ile dostawałam na kursie włoskiego w zeszłym roku, to az mi tych kursantów zaczęło być żal... poza tym wiesz, ja uwielbiam czerowny długopis..i sprawdzać i kreślić i poprawiac...

przez skypaja to raczej długopisu się nie boję :middlefinger:
    wrócimy zatem kiedyś do tej rozmowy :) jak już po szpanielsku będę mówić :)
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: przez skypaja to raczej długopisu się nie boję

a ty co? myślisz ze pliku z gramatyką nie dostaniesz?? naiwna..:devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kurcze bosca, to jest mysl, powinnam sobie rosjanski przypomniec, w "elytarnym lycum" mialam tylko 4 i wtedy zaluje ze w zapomnieniem ruskij jazyk puscilam bo teraz bym miala latwiej w przebranzawianiu sie
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bosca: Licho: przez skypaja to raczej długopisu się nie boję

a ty co? myślisz ze pliku z gramatyką nie dostaniesz?? naiwna..

ale chyba nie chcesz pisać przez skypaja ręcznie? ;-p
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: ale chyba nie chcesz pisać przez skypaja ręcznie

moja droga, po 6 latach w tej branży ma 6 pękatych segragatorów... w piwnicy na chwile obecna..a le spokojnie wystarczy i dla ciebie i dla hajd :)

Treść doklejona: 29.01.13 21:41
    a roboty dla ruskojęzycznych w moim regione jest w bród...akonkurencja zerowa hłe hłe hłe...
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bosca: moja droga, po 6 latach w tej branży ma 6 pękatych segragatorów... w piwnicy na chwile obecna..a le spokojnie wystarczy i dla ciebie i dla hajd :)

właśnie sobie przypomniałam dlaczego nienawidziłam rosyjskiego:crazy:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bedziesz jej prace domowe i wypracowania tradycyjna poczta wysylala :D
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: właśnie sobie przypomniałam dlaczego nienawidziłam rosyjskiego

mnie pokochasz... będziesz o mnie śnić :) skoro byli kursanci tak mają, czemu ty masz tak nie miec??:devil:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bosca: mnie pokochasz... będziesz o mnie śnić :) skoro byli kursanci tak mają, czemu ty masz tak nie miec??

bo jestem starsza? hahha
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: bo jestem starsza?

ty? to ty ile masz? bo kursanci zazwyczaj w moim wieku byli :P
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    no i kurna chata JAK ZWYKLE przesiedziałam tu kilka h! zamiast zająć się swoim burym szarym życiem... dodam, że brudnym.. sprzątać i prać miałam!:fierce:

Treść doklejona: 29.01.13 21:48
    bosca: ty? to ty ile masz? bo kursanci zazwyczaj w moim wieku byli :P

a Ty ile masz?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bosca: będziesz o mnie śnić :) skoro byli kursanci tak mają, czemu ty masz tak nie miec??

jak sam rodzajnik wskazuje to byli KURSANCI a nie kursantki :P

ja tam moge o tobie snic, lubie thrillery :wink:
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    MrsHyde: ja tam moge o tobie snic, lubie thrillery

świnia, nooooo.... buuuuuuu:cry:
    to korepetytanci byli młodsi...maturzyści :)

Treść doklejona: 29.01.13 21:52
    elfika: dwa lata i nawet liter nie znam. ale ja wiem dlaczego. moja nauczycielka nie byla Bosca

dziwię się Elfika, bo Ty, Pojętna , jak widzę jesteś :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez juz wiem czyim ulubiencem w mojej klasie jestem, bo przeciez inaczej z wlasnej i nieprzymuszonej woli w ferie na fakultety by nie przychodzili :)
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    spadam dziwczyny...kończę drinka i jutro kierat.
    miau
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bosca: dwa lata i nawet liter nie znam. ale ja wiem dlaczego. moja nauczycielka nie byla Bosca

dziwię się Elfika, bo Ty, Pojętna , jak widzę jesteś :)

ałfawit my uże znajem, uże pisze i citajem i wsje bukwy papariadku biez aszybki nazywajem :bigsmile:
  1.  permalink
    Hydzia- może właśnie Cię nie lubią i ni chcą, żebyś miała za dobrze? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    kurde.. łapicki się awanturuje że z wami flirtuję
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bosca: kurde.. łapicki się awanturuje że z wami flirtuję

ojejujeju, nie on jeden... usadź go czerwonym długopisem :wink:albo wpisz uwagę do dziennika :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    słusznie, nie jeden przegrał z różowym portalikiem :wink:
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: usadź go czerwonym długopisem albo wpisz uwagę do dziennika

nie mogę... seksem zamirzam zakończyć dzień...czy czymś w podobie.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    elfika: ta pinda nie dosc, ze mnie odstreczyla to jeszcze probowala mi wmowic, ze moje imie jest ruskie, a jest staroperskie

a jak masz na imie?

cerisecerise: Hydzia- może właśnie Cię nie lubią i ni chcą, żebyś miała za dobrze?

zwazywszy ze dojezdzaja po dziesiat km to chyba bardzo musieliby mnie nie lubic ;) poza tym to akurat ci co na 100dniowce byli i pania psor obrancowywali
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bosca: nie mogę... seksem zamirzam zakończyć dzień...czy czymś w podobie.

hmmm... to nie powinno chyba przeszkodzić? taka "szczypta chili" ;-)
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    bosca: seksem zamirzam zakończyć dzień

Oj tam oj tam, najwyżej Cię P. ukarze za to brzydkie zachowanie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Licho: "szczypta chili" ;

taaa....dziś zielone przyprawy już były...
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    elfika: Daria

oooo...dasza...daszenka :)..ładnie z ruska brzmi:)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    matulu, ja znowu przeproszę, i podkreślę dobre zamiary, czy też niechęć do urażania, ale jak mnie wnerwia takie podjejście Elfika!!

elfika: ta pinda nie dosc, ze mnie odstreczyla to jeszcze probowala mi wmowic, ze moje imie jest ruskie, a jest staroperskie!

ja pitolę!:beard:
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    ja nie wiem jakie jest korzeiami..sprawdzac mi się nie chce...ale w rosji bardzo popularne... serio...
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    elfika: Licho, nikt nigdy Ciebie do niczego nie zniechecil w szkole swoja postawa? wrili? to szczesciara z Ciebie

hmmm, może i tak, aaaaale nigdy tym nie tłumaczyłam niechęci do nauki :)... a tak to odczytałam sorka
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    elfika: mi by sie przydalo w ogole zaczac nauke rosyjskiego.... jedna oferta pracy przepadla z braku znajomosci rosyjskiego :(
    dwa lata i nawet liter nie znam. ale ja wiem dlaczego. moja nauczycielka nie byla Bosca

no to raczej pozbawiało wątpliwości... więc "pudła" nie kumam
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bosh ale mi sie chce KIWI, tak bardzo mam ochote ze mam slinotok, obawiam sei jednak ze po wypiciu butelki kefiu to moze nie byc dobry pomysl :cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    spooooko, najwyżej oczyści Cię ze złogów

Treść doklejona: 29.01.13 22:49
    dobrej nocy:smile:

Treść doklejona: 29.01.13 23:05
    ale w sumie przemyślałam se, i wiem co masz na myśli Elfika, chociaż ja uczciwie przyznaję, że niejednokrotnie postawa i małe zaangażowanie nauczyciela wyzwalały we mnie lenia

Treść doklejona: 30.01.13 00:22
    Dobra. Jeszcze raz se przemyślałam. No i wyszło mi, że "leń" i "niechęć do nauki" to to samo. Chyba się nieco zapultałam :tooth:. No generalnie na myśli miałam, że jak ktoś chce się uczyć to nauczyciel mu na przeszkodzie nie stanie :wink:

Treść doklejona: 30.01.13 00:23
    a ja bardziej podatna a lenia jestem:cool:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.