Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Młynek cichutko i szybciutko wykonał swoją robotę- zmełł to ziarno w okamgnieniu!!
liszka? masz jakieś zielone ciuszki??
to ostatnie
ubrałabym się na czarno
bylebyś była kudłata :P
posliednije wriemia
wystarczy na głowie
bylebyś była kudłata
poslednieje wremia albo poslednije wriemiena... obijałas się w szkole :P
Ja byłam w sobotę nieogolona a Ty nawet oka na mnie nie powiesiłaś...
posliednije wriemia
"on nie pieriedstajet.... cośtam
a ja przeczytalam pierdziajet :D
on nie pieriedstajet.... cośtam
Tyyy, Bosca, a może kiedyś, ale nie teraz zdecydowanie, bo mam pilniejsze nadrabiania, to Ty byś mnie pouczyła przez skyp'a ruska.
tyy? liszka..nie mówię nie... ale wiesz... ja straszna zołza jestem..jak porównuję ile zadawałam pracy domowej w porównaniu ile dostawałam na kursie włoskiego w zeszłym roku, to az mi tych kursantów zaczęło być żal... poza tym wiesz, ja uwielbiam czerowny długopis..i sprawdzać i kreślić i poprawiac...
przez skypaja to raczej długopisu się nie boję
Licho: przez skypaja to raczej długopisu się nie boję
a ty co? myślisz ze pliku z gramatyką nie dostaniesz?? naiwna..
ale chyba nie chcesz pisać przez skypaja ręcznie
moja droga, po 6 latach w tej branży ma 6 pękatych segragatorów... w piwnicy na chwile obecna..a le spokojnie wystarczy i dla ciebie i dla hajd :)
właśnie sobie przypomniałam dlaczego nienawidziłam rosyjskiego
mnie pokochasz... będziesz o mnie śnić :) skoro byli kursanci tak mają, czemu ty masz tak nie miec??
bo jestem starsza?
ty? to ty ile masz? bo kursanci zazwyczaj w moim wieku byli :P
będziesz o mnie śnić :) skoro byli kursanci tak mają, czemu ty masz tak nie miec??
ja tam moge o tobie snic, lubie thrillery
dwa lata i nawet liter nie znam. ale ja wiem dlaczego. moja nauczycielka nie byla Bosca
dwa lata i nawet liter nie znam. ale ja wiem dlaczego. moja nauczycielka nie byla Bosca
dziwię się Elfika, bo Ty, Pojętna , jak widzę jesteś :)
kurde.. łapicki się awanturuje że z wami flirtuję
usadź go czerwonym długopisem albo wpisz uwagę do dziennika
ta pinda nie dosc, ze mnie odstreczyla to jeszcze probowala mi wmowic, ze moje imie jest ruskie, a jest staroperskie
Hydzia- może właśnie Cię nie lubią i ni chcą, żebyś miała za dobrze?
nie mogę... seksem zamirzam zakończyć dzień...czy czymś w podobie.
"szczypta chili" ;
Daria
ta pinda nie dosc, ze mnie odstreczyla to jeszcze probowala mi wmowic, ze moje imie jest ruskie, a jest staroperskie!
Licho, nikt nigdy Ciebie do niczego nie zniechecil w szkole swoja postawa? wrili? to szczesciara z Ciebie
mi by sie przydalo w ogole zaczac nauke rosyjskiego.... jedna oferta pracy przepadla z braku znajomosci rosyjskiego :(