Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Licho, pomyliłaś się?
Dzięki Licho:), zaraz oblukam, czy księgarnia, do której mam bon ma którąś na stanie:)
Licho zastanawiam się teraz:D, bo mam stosunkowo wysoki fundusz w porównaniu do cen tych książek i zastanawiam się, czy lepiej nie wybrać czegoś, na co mnie później może nie być stać, a te, zwłaszcza Zupę z granatów, bo już czuję, że mi się podoba, kupić sobie po prostu bez okazji:)
w ebooku nie mam, zeby Ci sie samo czytało
jakem sie pytala wczesniej to nie raczylas sie udzielic, a ja tu se rozwazam za, a nawet przeciw
wiem, wiem. piaskownica namber łan
I nie wiecie, jak sie cieszę,że się styczen skonczył.
Taaa...marzę Szczególnie o 5 marca
Nawet nie wiecie, jak się ciesze,że juz weekend
I nie wiecie, jak sie cieszę,że się styczen skonczył.
Dawno nie miałam tak ch............. miesiąca w swoim zyciu.
Istnieje, ale z tego co się orientuję to specjalistyczny kurs można zrobić dopiero znając język, może niekoniecznie perfekt, ale przynajmniej na jako tako dobrym poziomie.
No najlepiej by było. Zawsze możesz lektora poprosić o namiary na jakiś słownik branżowy albo na bieżąco dopytać o słowa, których potrzebujesz.
No
Licho: wg mnie to cena jest bardzo dobra. Sprawdź tylko co znaczy "OD", bo może to by coś dla Ciebie nieosiągalnego tzn np. zniżka za kontynuację, zniżka dla studentów, zniżka dla emerytów, zniżka dla członka rodziny... itp, itd
Ok,wszystkiego sie dowiem w poniedzialek
Tak czy inaczej pewnie dwa razy ta cena nie wzrośnie , a ja właśnie 2x tyle płaciłam za semestr języka w stolicy. Tzn wiem, że są tańsze , ale wybrałam akurat tę szkołę. Jeśli za ceną idzie jakość to naprawdę nieźle trafiłaś wg mnie.
Bardzo mi zalezy,zeby jak najlepiej wyuczyc sie jezyka to dla mnie teraz priorytetowa sprawa i mam nadzieje,ze to bedzie strzal w dyche
otrzymanie w darowiźnie
to zależy tylko od Ciebie :), bo ja np to leń jestem :)