Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja muszę się pochwalić, że moja Psica ma się już duuużo lepiej.Wielką nadzieję mam teraz, że jednak te leki jej pomagają i że to nie ten skurczybyk. No także ja mam dziś bardzo dobry dzień
Licho, a jaką szkołę językową wybrałaś? I jaki to był rodzaj kursu (jeśli można wiedzieć)?
no tak, najlepiej bierze sie pieniadze za nicnierobienie...
cervantesa
Tego przy Novotelu?
--
no tak najlepiej...
czego nie kumasz. przeczytaj dokladni zdanie, ktore zacytowalam.
Może i tak , ale samo ich wysyłanie zazwyczaj jest nieefektywne.
ja gdybym teraz miała kogoś do pracy przyjąc to jednak uważałabym upierdliwość za gorszą od faszyzmu ;-)
Pracodawcy argumentowali, iż wg nich takim osobom bardziej zależy na pracy...
Tak przy okazji - po jakim czasie po rozmowie kwalifikacyjnej najlepiej zadzwonić jeśli nie ma odzewu?
--
Tak przy okazji - po jakim czasie po rozmowie kwalifikacyjnej najlepiej zadzwonić jeśli nie ma odzewu?
Radzę po rozmowie tego samego dnia np. Wieczorem napisać maila z podziękowaniami za zaproszenie, ze było miło, ze utwierdzilas się w przekonaniu ze dobrze zrobilaś aplikujac do danej firmy, że oczekujesz odpowiedzi etc.
Bardziej cenie stabilnych pracownikow, tym bardziej dziwi mnie co dziewczyny piszą, dla mnie kobieta czy facet z rodziną jest potencjalnie dużo lepszym pracownikiem niż singiel, a młody singiel to już całkiem be