Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

mydełko dr beckmann

), a ten dziś się pojawia u mnie w domu z winem i walentynką, żeby mi udowodnić, że potrafi mnie jeszcze zaskoczyć 
No i cóż miałam zrobić- kawa była w domu, a zamiast basenu winko przy świecach

"kochanie no przestań, zawiozłem Cię na wizytę do obcego faceta i jeszcze pozwoliłem Cię dotykać! obcemu!"

Mimo że nie znosi Walentynek

Gienia , bo kwiaty to się chyba kocha albo nie...

Mój baardzo romantyczny mąż stwierdził, że jego oświadczynami był mój rosnący brzuch...Muszę to powiedzieć mężowi, bo ja dostałam pierścionek tydzień przed ślubem, przy okazji zakupu obrączek
A brzuch wtedy już trochę był :)
"problem" polega na tym, że mój M jest tylko "gotówkowy" , on w ogóle nie używa kart- nawet nie ma żadnej działającej - nie wiem czemu tak...Eweke, mój mąż też jest tylko gotówkowy i też ciężko mi to zrozumieć. Ale może dzięki temu mniej wydaje? :)
Nowiuteńki akumulator do samochodu

Swoją drogą, jestem dwa i pół roku po ślubie, a pierścionka nie widziałam.
Mój baardzo romantyczny mąż stwierdził, że jego oświadczynami był mój rosnący brzuch...
Czy on zaręczynowy czy na walentynki. A Rafał na to: „Jak chcesz – może być tak i tak”. Ot cała tajemnica.

. Tego nawet chyba "szczytem romantyzmu" nazwać nie można
.Noc Kupały--> Noc Świętojańska

Poza tym jakby odpowiedział, że Natalaa, nie obraź się, chyba warto wymagać od faceta czegoś więcej...

mi mniej chodzi o romantyzm

Nie róbcie z igły widły
spazmatycznego TAK, palnęłam"wstawaj, wstawaj, bo ludzie patrzą"
do przyszłego roku na 100% uzbierałabym na ślub
jak to Ty być uzbierała? A R. jakie miałby obowiązki zw. z Waszym ślubem? Aż sobie wyobraziłam, że miałby przyjść tylko do USC czy do kościoła, powiedzieć formułkę i na tym jego rola by się zakończyła
.