Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie pisałam, bo byłam nieprzygotowana. Zresztą, czy musiałam być?? Nie wiem.
Wyszłam z sali, widziałam jak wracał z papierem kancelaryjnym, ale pomyślałam,że poczekam do końca zaliczenia i wtedy znowu do niego uderzę.
Po jakimś czasie koleś wyszedł i powiedział mi,że on właśnie podyktował pytania i co ja na to??
A tak na marginesie - jak piszesz maila do prowadzącego zawsze proś o maila zwrotnego z potwierdzeniem, że go otrzymał.
Licho, ja nie mówię o automatycznej zwrotce. Ja mówię o mailu od prowadzącego: "Dziękuję, dostałem"..
Dobry Wieczór, po dzisiejszym egzaminie, ponownie sprawdziliśmy prace egzaminacyjne - wszystkie około 900 sztuk i okazało się, że praca Pani została pomyłkowo włączona do innej grupy i innego roku, za pomyłkę przepraszam, wpis ew. w poniedziałek 25.02, moja ocena Pani pracy dobry plus / 4,5/ .
Licho, ja nie mówię o automatycznej zwrotce. Ja mówię o mailu od prowadzącego: "Dziękuję, dostałem"..
Nie od każdego można tego wymagać...
Ale można nie odkliknąc potwierdzenia jeśli sie nie chce chyba?
a dlaczego odpuszczasz? byl w stosunku do Ciebie chamski wiec z jakiej racji ma mu to ujsc plazem? bo jest wykladowaca?
Chociaż w sumie - dziecię donoszone, mąż w domu...
No weźcie... juz jedno dziecko mam urodzone w niedzielę, 24
a dlaczego odpuszczasz? byl w stosunku do Ciebie chamski wiec z jakiej racji ma mu to ujsc plazem? bo jest wykladowaca?
myslisz ze skoro wypiera sie ze czytal jakikolwiek mail od Jahe to wyslalby jej taka zwrotke wczesniej??
A tak na marginesie - jak piszesz maila w ważnej sprawie (np. obarczonej terminem) do prowadzącego zawsze proś o maila zwrotnego z potwierdzeniem, że go otrzymał.
aheira: Nie od każdego można tego wymagać...
Tu się nie zgodzę
A ja we wtorek i jest leniem, jak mamusia, notabene w piątek urodzona
Agatella, ale ja wymusisz od wykładowcy mus odpisania w dwóch słowach...
jeżeli będziesz dziś jechać na Polną - życzę bezpiecznej drogi
No trochę jak pierworódka