Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jakbym była jakas nieudolna, zaniedbująca dziecko i w ogóle..

Ale mimo wszystko to ona jako jedyna potrafila zadzwonić i zaproponować, że weźmie Maksia na spacer, żebym mogła miec chwilę dla siebie.. To ona bierze urlop jak Maksiu ma wolny miesiąc w przedszkolu, podczas gdy moi rodzice bawią się na wczasach itd..
zawsze twierdziłam, że w każdym można znaleźć coś fajnego
nawet w teściowej 
Dodam jeszcze, że wyskoczyła z "propozycją" porządków w mojej szafie- tzn. "Udostępnij mi szafę, a ja powywalam, co niepotrzebne"
I ty to wiesz, i twój mąż i twoje dzieci
Dodam jeszcze, że wyskoczyła z "propozycją" porządków w mojej szafie- tzn. "Udostępnij mi szafę, a ja powywalam, co niepotrzebne"Moja mama kiedyś mi to zaproponowała i rzeczywiście pomogła, bo ja chomikuję ubrania. Ale to wyjątek

Ja się zastanawiam jak to z moją Teściówką będzie ale myślę, że nie powinno być źle o ile jak dotychczas będzie się ograniczać z dawaniem rad.Manga moja była super do urodzenia Lilki.

to chyba "nadejszła" ta chwila i zaczęłam - po dwóch latach małżeństwa - mówić do teściowej MAMO, a nie "Proszę Pani"!!!!!!!!!Ciekawe, czy u mnie też kiedyś to nadejdzie... Niemniej gratuluję

zawsze marzyli o tym by mieć 3 córki (a mieli 2 i syna) i że teraz ich marzenie się spełniło.

nie pomijając wizyty codziennej w szpitalu
http://www.facebook.com/pages/Zielona-PER%C5%81A-galeria-b%C5%82yskotek/141720722662182?sk=photos_stream
"
"
no to zapewne bardzo miło musiało się zrobić synowi, jak usłyszał, że stanął na drodze do spełnienia marzeń swoich rodziców
Może gdyby miał deficyty miłości lub problemy z interpretacją słów ojca,
Tak czytam o tych zwrotach ze skarbówki i zastanawiam się kiedy ja dostanę, wysłałam we wetorek.

to Damazy? bo kolorystyka tutejsza

No wiesz... biorąc pod uwagę,że jutro ma nastąpić wielkie Damazowe WOW...
? ... bo widac, że urobiony po pachy hihi
Uwielbiam mule. Z ostatnich wakacji wróciliśmy ze specjalnymi garnkami. Gdyby nie trzeba ich (tzn muli) czyścić, robiłabym częściej...
. kilogramowa siateczka świeżych w rybnym naszym 3 dyszki
Widzisz, to ja taka nadgorliwa