Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jakbym była jakas nieudolna, zaniedbująca dziecko i w ogóle..
Ale mimo wszystko to ona jako jedyna potrafila zadzwonić i zaproponować, że weźmie Maksia na spacer, żebym mogła miec chwilę dla siebie.. To ona bierze urlop jak Maksiu ma wolny miesiąc w przedszkolu, podczas gdy moi rodzice bawią się na wczasach itd..
Dodam jeszcze, że wyskoczyła z "propozycją" porządków w mojej szafie- tzn. "Udostępnij mi szafę, a ja powywalam, co niepotrzebne"
Moja mama kiedyś mi to zaproponowała i rzeczywiście pomogła, bo ja chomikuję ubrania. Ale to wyjątek Dodam jeszcze, że wyskoczyła z "propozycją" porządków w mojej szafie- tzn. "Udostępnij mi szafę, a ja powywalam, co niepotrzebne"
Manga moja była super do urodzenia Lilki. Ja się zastanawiam jak to z moją Teściówką będzie ale myślę, że nie powinno być źle o ile jak dotychczas będzie się ograniczać z dawaniem rad.
Ciekawe, czy u mnie też kiedyś to nadejdzie... Niemniej gratuluję to chyba "nadejszła" ta chwila i zaczęłam - po dwóch latach małżeństwa - mówić do teściowej MAMO, a nie "Proszę Pani"!!!!!!!!!
zawsze marzyli o tym by mieć 3 córki (a mieli 2 i syna) i że teraz ich marzenie się spełniło.
no to zapewne bardzo miło musiało się zrobić synowi, jak usłyszał, że stanął na drodze do spełnienia marzeń swoich rodziców
Może gdyby miał deficyty miłości lub problemy z interpretacją słów ojca,
Tak czytam o tych zwrotach ze skarbówki i zastanawiam się kiedy ja dostanę, wysłałam we wetorek.
to Damazy? bo kolorystyka tutejsza
No wiesz... biorąc pod uwagę,że jutro ma nastąpić wielkie Damazowe WOW...
Uwielbiam mule. Z ostatnich wakacji wróciliśmy ze specjalnymi garnkami. Gdyby nie trzeba ich (tzn muli) czyścić, robiłabym częściej...
Widzisz, to ja taka nadgorliwa