odsniezanie pelna para ciagle mamy, wczoraj 2x dzisaij juz tylko raz bo padalo z przerwami ale ogolnie warunki koszmarne i na drogach i na chodnikach; wlasciwie to u nas snieg jeszcze w ogole nie zdazyl stopniec zeby trawka wyszla
dzisiaj uczennice uswiadomily mi ze istnieja choroby o ktorych nie wiedzialam, jedna to MOTYLKOWATOSC a druga PAWIOWATOSC, i prosze tu nie myslec o puszczaniu pawia
u mnie śniegu tyle co kot napłakał i lepiej niech znika ... mam go dość :(
Proszę Was o pomoc... czy któraś odlicza Was w zeznaniach rocznych PIT-37 krew a jeśli tak to jak się ją odlicza? Wychodzi na chwilę obecną na to, że inne odliczenia = zwrot pełnej kwoty zaliczki na podatek dochodowy i czy krew to jakaś inna pula dodatkowa możliwa do doliczenia ?
Dziewczyny maz kupil kilka opakowan tortellini z serem.Z czym to mozna podawac?Na opakowaniu jest napisane,ze mozna polac sosem ale jakim to nie mam pojecia.Z czym to mozna jeszcze podawac?
aaa, przypomniało mi się - moja bratowa gotuje je i robi sałatkę. Dodaje pieczarki konserwowe, ogórka kiszonego, trochę sałaty lodowej i chyba paprykę + majo i też jest pyszne :)
Kurcze tato odebral wyniki rezonansu glowy, szybko mi czytal i duzo tego, ale w pamieci utwilo mi ''kilka ognisk hiperintensywnych''. Szukam w necie, ale roznie to interpretuja..Jutro ma wizyte o 11.00 u neurologa to sie dowiemy, ale strasznie zdenerwowana jestem
MrsHyde: Cobraczku a nie mozesz isc na wizyte z tata?
W sumie to masz racje....Moge pojechac. Byli u mnie jak wracali z badaniami, ale pani z przedszkola zadzwonila, ze zebranie jest i trzeba byc. Okazalo sie, ze zebranie jest dla mam dzieci od 5 roku zyciasiedzialam i sluchalam jakis bzdetow a sprawa, ktora jest w tej chwili dla mnie priorytetem ominela mnie....Wsciekla jestem poprostu.
To mogą być zwykłe anomalie związane z wiekiem, chyba najważniejsze jest to gdzie są zlokalizowane i jak duże a to specjalista może ocenić. Idź z tatą na wizytę i wszystkiego się dowiesz. Daj znać co lekarz powiedział. i Kciuki.
Cobraczku, przeczytałam i coś mi się przypomniało. Moja babcia po mikro udarach miała takie "zwidy". Nikomu nie mówiła, bo się wstydziła - jej były bardzo mało realne. Widziała dokoła ludzi róże, czuła ich zapach bardzo intensywnie. Po jakimś czasie mijały aż do następnego mikro udaru. Mam nadzieję, że z Twoim tatą będzie ok, ja faktycznie też bym pojechała z nim na wizytę chociażby dlatego, że w stresie może nic nie zapamiętać co powie lekarz, przekręcić albo po prostu nie zrozumieć...
Ja niedawno skończyłam pracę z papierkami i czekam aż M w końcu się pojawi w domu... A tak to zmęczona jestem, idę pod prysznic i do wyrka, może obejrzę jakiś film, ale myślę, że padnę po prostu. ;)
Masz rację Frag, to może być to, czytałam na ten temat sporo bo myśleliśmy, że u mojego taty to jest to. Często atakuje albo mowę albo wzrok, w zależności od tego gdzie się pojawiają..
Dziekuje kochane :* Dzwonilam do taty i mowil, ze brat z nim pojdzie i nie ma sensu zebym przyjezdzala,tak dla sprawdzenia zadzwonilam do brata i faktycznie jutro o 11.00 wizyta u neurolog. Wszystko wam napisze jak tylko wyjda...I tak bede siedziec jak na szpilkach.
szczypta jak tv mam z boku i robię coś przy lapku to spoglądam a wczoraj fajnie się tłukli to normalnie musiałam popatrzeć :) mąż napierdzielał kochankowi hi hi hi
shushi nie no już bez takich szaleństw :) zdrady bardziej realne :P:P:P
Treść doklejona: 22.03.13 10:48 poza tym od okupowania TV jest mój mąż bo nie dopuszczam go do laptopa hi hi
Dziewczyny czy polecicie mi jakiś sprawdzony model laptopa. Muszę na dniach kupić coś nowego a nie wiem co :( tego jest tyle, że głowa boli... mój budżet do 2500
Mój mąż kupował ostatnio samsunga, ale chyba z 2x wyższym budżetem- tak mi sie zdaje przynajmniej Windows 8 to dla mnie magia . Kurcze- rzuciłam okiem i nie umiem się w nim poruszac