babeczki - jesteście wręcz niesamowite, czyta;lam i czytałam i czytałam i w międzyczasie kopiowałam wasze kawały coby je dalej rozesłać Lady - ty to już w ogóle masz produkcję masową
dla pocieszenia wirusowego powiem, że mnie też nęka jeden: mam jaskrę analną a wiecie jakie są objawy??? nie widzę możliwości zabrania swojej dupy do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciągle mnie restartuje na kompie i cholrea mnie trafia jak Ja to zniosę dzisiaj nie wiem nie wiem co będize jak będzie dane mi kompa do serwisu oddać :((
dałam M przeczytać wszystkie kawały; normalnie kwiczał mi tu i kwiczał, a najbardziej z tego kawałka o dziku i kobiecie, zaraz zapisał sobie jako smsa i przesłał do paru kolesi; ja mu na to - a widzisz, a ty się śmiejesz, że tak się tu wciągam... no i wymiękł
Amazonko mój instruktor jest w piątek, więc dopiero pojeżdzę w piątek a w sobotę chciałabym w teren z córą - jak się uda na stępo - kłus może z galopem. Córa jeszcze jako tako nie galopowała bo się boi upadku. Moze w terenie troszkę by zobaczyła ze to nic strasznego! Ja już mam za sobą 3 loty ( 2 z konia 1 z kuca )
Ok, pojedźcie razem na stępokłus. Niech się nie zniechęca. Takie spokojne tereny bardzo podbudowują pewność siebie. Po dwudziestym upadku przestałam już liczyć, he he. Nie wiem, ile ich było.
Reniaczku ale nie da się... już i tak miałam za długą przerwę... Lekarz sie nie sprzeciwiał! a zanim zaciążę chciałabym choć troszkę sobie jeszcze posiedzieć w siodle!
Amazonko - gleby u mnie 3! jedna mocna, druga w trakcie młynka, 3 na kucyku :) maleńskim, ze stopami ziemi sięgałam ale mnie wywinęło na bok hi hi hi
Amazonko ups no nieźle! widziałam już upadek młodej 12 letniej istotki drobnej jak 6 latka na swoim szpatlawym koniu - dlaczego szpatlawym? bo on ciągle się potyka i przewraca!
Ja kiedyś widziałam upadek 19-letniej amazonki podczas gonitwy płotowej na torze wyścigowym na Partynicach. Prawdopodobnie konie na siebie wpadły i jeden z nich się przewrócił zaraz po skoku. Niestety, dziewczyna zmarła w szpitalu. :-( Teraz co roku jest gonitwa jej imienia.
Amazonko, to jest pierwszy cykl Reniaczka i nie ma tempek z początku cyklu, trudno jest stwierdzić, kiedy wzrosły... Reniaczku-trochę Ci napisałam, jeśli to pomoże...
Reniaczek nie przejmuj się Ja mam 2 cykl i do teraz nie wiem jak wytyczyć poziom niższych temperatua. Mam jednak nadzieję, że ten 2 będzie czytelniejszy jak dla mnie :)) dobrze jest się przyglądać cyklom od dziewczyn :))
Amazonko widziałaś kiedyś tak w odniesieniu do koni reportaż o ich transporcie.... co się z nimi dzieje, jak one wyglądają, w jakim są ogólnie stanie..... etc... kiedy jadą na rzeź.... Ochyda - potworna ochyda :(