Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
widac moze u ktorejs z was wiosne???
A ja mam schizy, że wojna będzie. Wiem, że to daleko, ale boję się strasznie. Wchodzę co chwilę na portale informacyjne i patrzę, co się dzieje... Wiem, że nie powinnam, bo ciąża, bo nie mogę się denerwować, ale co ja na to poradzę :(
Frag- ja tez się boję. Bardzo
Mam pytanie,czy któraś z Was ma może renault megane sedan 2? Mój maz jest bardzo napalony na to autko. Ja latam i czytam opinie o nim i są one tak skrajne,że zgłupiałam.
I wiecie co? Mój strach zniknął. Dziwne? A pewnie! Ale pomyślałam, że przynajmniej nie będę cierpieć jak Ci Rosjanie podczas oblężenia Leningradu.
Mam pytanie,czy któraś z Was ma może renault megane sedan 2? Mój maz jest bardzo napalony na to autko. Ja latam i czytam opinie o nim i są one tak skrajne,że zgłupiałam.
to taka pipidowka, że nie chce tu publicznie swojego adresu podawać :-P
Penny, skad ja to znam!!! tez mam jakies opory zwlaszcza ze po zawodzie i dzieciach moznaby dojsc kto ja. mam jakas taka obsesje na tym punkcie
Lexia też interesowałam się kwestią Illuminati; nawet dostałam na gwiazdkę "Czarną księgę masonerii", zaczęłam czytać... ale w ciąży darowałam sobie takie klimaty.
Kiedy pierwszy raz zaczęliśmy zgłębiać temat z M - te wszystkie Zeitgeisty i inne filmy oczywiście pochłonęliśmy masowo to byłam w czarnej dupie, strasznie mnie to pogrążyło.
Psychicznie byłam podłamana, strasznie przeżywałam, ale ostatecznie doszliśmy z M do wniosku, że nawet jeśli to wszystko prawda (a część rzeczy się zgadza) to mamy na to wszystko ograniczony wpływ, możemy jedynie zmieniać swój mikroświat, być świadomi pewnych spraw, no i mieć po prostu dobre serca.
ja ciage zachodze w glowe sad w ogole informacje, ze korea da rade dorzucic gloice do usa. prawda jest taka, ze kilka glowic maja (jak bedzie 5 to sukces) ale nie maja rakiet, ktore bylyby w stanie doleciec tak daleko (do nas tez nie doleca ) takze tego, dobrze jest
.
Elfika, mogę się do winka dołączyć z chęcią Dorzucam moje 2l różowego Carlo Rossi
Hyde my właśnie dumamy co robić...
ja tez popijam wino, najpierw na zasadzie do wina a teraz poo prostu dla przyjemnosci, jeszcze kieliszek i maz mnie na pieterko bedzie musial zaprowadzic ;)
proszę o trzymanie kciuków - jutro wybieram suknię na ślub, mam nadzieję nie załamać się psychicznie w przymierzalni
moj maz w takich chwilach twierdzi ze dobrze ze cociaz on mysli zdroworozsadkowo ;)
Ps. proszę o trzymanie kciuków - jutro wybieram suknię na ślub, mam nadzieję nie załamać się psychicznie w przymierzalni
MrsHyde, licze na zaproszenie jakieś na tę krówkówkę ;D
przez te zmiany mogę sobie ot tak zrezygnować czy muszę dokopać się do umowy? matko tylko gdzie ja ją teraz znajdę...
tylko ja tak nie lubię zmieniać, kombinować ehhh
a u mnie dzisiaj tupot bialych mew po pokladzie statku
Penny, skad ja to znam!!! tez mam jakies opory zwlaszcza ze po zawodzie i dzieciach moznaby dojsc kto ja. mam jakas taka obsesje na tym punkcie
Dziewczyny możecie polecić dobry program do liczenia wydatków domowych, darmowy i łatwy w obsłudze?
U nas sobota pod znakiem sklepów i obiadu w KFC zapewne