Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W nc+ to trzeba zrobić migrację, czyli wybrać pakiet lub wymówić umowę (chyba do końca kwietnia?). z tym, że interesujący nas pakiet universe za 59zl ma wiele programów oznaczonych szarym trójkącikiem, tzn, że nie wiadomo czy zostanie, czy też będzie grany tylko do końca sierpnia.?
Dziewczyny,nie wiem gdzie zapytać. Czy można sobie spokojnie dać radę nad opieką z dzieckiem w wieku Oliwki + zajmowanie się mniejszym dzieckiem (6-8 miesięcy)? Jak Wy uważacie?
Szkoda że ni zrobiłam foty naszego bajorka na budowie, ciężko się niezakopać...
Widze ze temat odbiega od "celu
Madziu, nie dawaj się złym myślom. Też mnie czasami tak najdzie. Tylko tak sobie wtedy myślę, a co będzie jak mała sama wychodzić zacznie z domu? Od razu do mnie dociera, że dzisiaj mam high life i 90% wpływu na moje dziecko :) Wiem, ze kazdy ma takie obawy i rozterki ale to jakas masakra
Czego sie boję... - że ktoś życzliwy doniesie ze np dzieciaki są same, że jak coś sie stanie to będzie ze były bez opieki itd (ja nie mówię ze jak oni coś przeskrobią, ale np tydz temu paliła sie sadza w kominie u sąsiadów i strażacy pukali i do nas czy nie ma zadymienia pleple)
no ok 7lat ale my mówimy o 12latku ehhh Obłęd jakiś :/ albo ja jestem nietutejsza kiedys wyczytalam ze wg przepisow o ruchu drogowym mozna dostac kilkutysiecnzy mandat za dziecko ponizej 7lat samotnie na drodze a np w zerowce u mlodego nie oddadza dzieci rodzenstwu ponizej 15lat
Dziewczyny,nie wiem gdzie zapytać. Czy można sobie spokojnie dać radę nad opieką z dzieckiem w wieku Oliwki + zajmowanie się mniejszym dzieckiem (6-8 miesięcy)? Jak Wy uważacie?
Muszę dostać pozowlenie z mojej parafii na chrzest w innej parafii...