Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Krótkie te urodziny u Was. U mnie w regionie zazwyczaj dziecięce imprezy czwartoklasistów zaczynają się około 16, a kończą o 20:30- 21:00. No i z każdym rokiem ta długość wzrasta, w szóstej klasie podstawówki urodziny kończyły się już średnio o 22:00-22:30.
Hmmm, a może jeszcze galaretka? Można zrobić w foremkach różnokształtnych, kilkukolorowe, przyozdobić bitą śmietaną? U mnie coś takiego mama robiła, w sumie tanie i raczej proste, można do tego przemycić np. brzoskwinie z puszki albo ananas. No ale nie wiem, czy córka uzna za "coś fajnego"
Hyde, a może ślimaczki z ciasta francuskiego z szynką i serem, albo z innym ulubionym nadzieniem dzieci...?
Hydzia, a samosy? Albo mini-calzone?
Może też sałatka owocowa? Z bakaliami? Chociaż nie wiem czy obecne dzieci jeszcze owoce lubią ;) U mnie na dziecięcych imprezach to był rarytas. I ciasto z truskawkami
francuskie odpada, zbyt sie kruszy i syfi a ja len jestem
Kasia,przyznaj,że moja teściowa potrafi oszołomić
szczególnie z serem (nie znam żadnego dziecka, które by lubiło, włącznie ze mną samą i teraz i kilka lat temu ).
Whaaaa? No co Ty, mojego brata fąfle się tym zajadają zawsze :DDD A ja sera na tony jadłam jako brzdąc :D Pamiętam,że każde ze znajomych dzieciaków przechodziło fazy: parówki, ketchup, jajo, ser żółty :DDD
btw - jak tam nastawienie do pozegnania z klasa? oceny masz juz wystawione?
długopisowe są do przyszłego poniedziałku
astawienie do pożegnania z klasą całkiem na luzie, bo specjalnie związana emocjonalnie z nią nie jestem-
u nas rada juz w ten piatek wiec oceny do czwartku ale to przez to ze zakonczenie roku jest w piatek 26.04 bo mamy wolne 29-30kwietnia + weekend majowy
moze nie powinnam zdradzac tajemnic sluzbowych ale wystawienie ocen dlugopisem powinno byc tydzien przed rada zeby uczen mial czas zlozyc podanie o egzamin komisyjny, szczgol ze wiele szkol tego nie przestrzega, nas kiedys uczen nauczyl rozumu
Laski, czy ktoras z Was sie moze orientuje ile max lat po wczesniejszej splacie kredytu mozna ubiegac sie o zwrot pobranego ubezpieczenia owego kredytu?
bo to, ze mozna, nawet jesli nie ma zapisu w umowie to wiem, tylko jakos nie moge sie dogrzebac terminu.... a sie obudzilam dopiero niedawno. i w sumie z 3 kredytow w sumie z 5 stowek by sie uzbieralo...
w kredytach, ktore ja bralam ubezpieczenie bylo obowiazkowe.