Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o tak, temat o dupie ewidentnie poprawil mi dzisiaj humorrano maz mnie lapal bo spadalam ze schodow, potem zaliczylam gong z jakims gosciem pod przedszkolem (znaczy on we mnie wjechal i mi troche auto skasowal) a potem jakis cudem skasowalam 3 strony tabelek nad ktorymi siedzialam cale popoludnie; i to tak ze nie szlo tego odzyskac a nie mialam jak jechac do informatyka wiec pisalam od nowa. to wybitnie nie jest moj dzien ale wino pocieszajka przynajmniej pyszne
Mialam szczescie bo akurat znajomy jechal i podciagnal mnie do domu. Tak, ze od dzisiaj zdrowo do sklepu daje z buta
Mangaa, na szkole rodzenia mielismy wizyte z jednego z bankow krwi i facet nam sam powiedzial,ze faktycznie est tak, ze krew pepowinowa moze uratowac zycie tylko w kilku procentach chorob.
Lexia a ty juz po imprezie na zakonczenie szkoly?
Wczoraj o 11 byłam już absolwentką. Co do płakania- no mnie kilka razy łzy w oczach stanęły, ale właściwie większych szlochów nie było. Wychowawca też raczej twardo, ale to facet 
co do placzu to moi chlopcy dzielni chociaz jak sie zegnalismy to jakos tak im sie glos dziwnie lamal, no i moje mamuski z trojki klasowej sie poplakaly i to rowno... z kilkoma moimi zobacze sie na maturach
a co do wychowawstwa to przez jakis czas poprosze zeby mi go nie dawano, i nie kwestia odpoczynku, raczej potrzeba zatarcia sie pamieci o obecnych wychowankach
). Nauczycielka do rany przyłóż, nie dość, że ludzka, to kompetentna, skarbnica wiedzy, osoba, która miała sposób na nauczenie wszystkiego i to tak, że każdy zrozumiał. Nie wiem, czy kiedykolwiek spotkam nauczyciela, do którego będę miała większy szacunek niż do niej i komu będę więcej zawdzięczać. Nie wspomnę już o fakcie, że tylko dzięki jej chęciom do sprawdzania udało nam się napisać aż 5 oficjalnych próbnych matur w tym roku, a ile arkuszy przerobiliśmy na lekcjach to nawet do końca nie wiem. A wszystko sprawdzała nam w przeciągu dwóch dni, żebyśmy mogli jak najszybciej zobaczyć wyniki.
No i fajnie sie czyta ze ktos cieszyl sie z probnych matur bo moi chlopcy jojczeli ze po raz kolejny ich 'mecze i drecze' ale chyba tak zle nie bylo skoro na koniec tak sie obsciskiwali

Zrobi się druga kafeteria i tyle...
)

gdzie mogłabym kupić kwiat z materiału ewentualnie kokardki większe.
chciałabym dopasować do niej pasek