Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o tak, temat o dupie ewidentnie poprawil mi dzisiaj humorrano maz mnie lapal bo spadalam ze schodow, potem zaliczylam gong z jakims gosciem pod przedszkolem (znaczy on we mnie wjechal i mi troche auto skasowal) a potem jakis cudem skasowalam 3 strony tabelek nad ktorymi siedzialam cale popoludnie; i to tak ze nie szlo tego odzyskac a nie mialam jak jechac do informatyka wiec pisalam od nowa. to wybitnie nie jest moj dzien ale wino pocieszajka przynajmniej pyszne
Mangaa, na szkole rodzenia mielismy wizyte z jednego z bankow krwi i facet nam sam powiedzial,ze faktycznie est tak, ze krew pepowinowa moze uratowac zycie tylko w kilku procentach chorob.
Lexia a ty juz po imprezie na zakonczenie szkoly?
co do placzu to moi chlopcy dzielni chociaz jak sie zegnalismy to jakos tak im sie glos dziwnie lamal, no i moje mamuski z trojki klasowej sie poplakaly i to rowno... z kilkoma moimi zobacze sie na maturach
a co do wychowawstwa to przez jakis czas poprosze zeby mi go nie dawano, i nie kwestia odpoczynku, raczej potrzeba zatarcia sie pamieci o obecnych wychowankach
No i fajnie sie czyta ze ktos cieszyl sie z probnych matur bo moi chlopcy jojczeli ze po raz kolejny ich 'mecze i drecze' ale chyba tak zle nie bylo skoro na koniec tak sie obsciskiwali
gdzie mogłabym kupić kwiat z materiału ewentualnie kokardki większe.
chciałabym dopasować do niej pasek