Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I moglabym ja zdawac codziennie:)))
Nigdy więcej matury! Studia natomiast to już był pikuś, może i materiału więcej, ale człowiek jakoś tak już luźniej podchodził. Może dlatego, że matura jednak za moich czasów to był egzamin, od którego wiele zależało. Teraz mam wrażenie, że wciąż możną ją poprawiać, pisać rozszerzenie albo tylko podstawę, wszystko przelicza się na punkty itd.Hyde, jak tam Londyn? :)
swietnie, odpoczelam i zobaczylam to co chcialam, nacieszylam sie spokojem i nicniemuszeniem, zdecydowanie raz do roku taki wyjazd bez 'ogonow' (nawet esli to najukochansze dzieci i maz) wskazany jest kazdemu
btw, Ty lepiej pisz jak tam matma dzisiaj, pilnowalam na egzaminie i niekotryz mieli niewyrazne miny
Moim zdaniem mając tablice matematyczne na stole nie można tej matury nie zdać. Ja to tam umysł mało matematyczny, nigdy matmy nie lubiłam, tak w sumie to od dwóch lat niezbyt się przykładałam do tego przedmiotu, a arkusze maturalne widziałam na oczy 2- jeden na próbnej i ten dzisiaj
a zdałam lajtem i liczę na jakieś 60%. Trudno mi ocenić, czy arkusz był trudny, bo zwyczajnie nie mam porównania z poprzednimi
W sumie otwarte były "dziwne", mało się takich zadań na lekcjach liczy no i tu mógł być problem dla niektórych.
A jak z pogodą trafiliście?
wrocilam ze spalonym nosem i skora mi z twarzy schodzi, no ale do Anglii to kazali mi parasol i kurkte p/deszczowa brac a nie sunblocker'y ;)
No i nawet się opaliłam
.
Tym razem mniejszych - pszczół. Kurczę, chyba tworzy mi się pod balkonem (w szczelinie między drewnianymi deskami podłogi a "podstawą" balkonu) jakieś gniazdo
Bo lata tam coraz więcej pszczół, włażą w szczelinę i już nie wychodzą. Mi samej jeszcze by to nie przeszkadzało, ale mam dziecko, które ciągle chce na tym balkonie siedzieć. Wiecie jak się pozbywa takich istot? Właśnie oglądałam cennik DDD, ale to trochę dużo. A z kolei mąż chce wylać tam wiadro rozpuszczalnika
Jaheira, a dostałaś paragon albo coś w tym stylu razem z firanami?

Po zlozeniu zamowienia dostalam maila zwrotnego ze sklepu z informacja, ile mam zaplacic i na jakie konto.
A po drugie doliczyli sobie 20 zl za skrocenie firan.

i chyba liczy, ze jej sie upiecze.
.Facet tlumaczy to tym, ze w opisie towaru nie bylo informacji, ze skracanie jest gratis.

.
U mnie w ogóle nie ma... W zeszłym roku była plaga. Kupowałam w aptece takie opaski gumowe na rękę, bo tylko one działały. Żadne spraye itd. Jak sobie przypomnę nazwę to napiszę.
czy u was tez sa takie straszne komary??

Kurcze w moich oczach byl naprawde profesjonalny w tym co robi i staralam sie na praktykach jak najwiecej brac przykladu z jego poczynan a tu taki zonk
Teraz to juz chyba niczego nie mozna byc pewnym