Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Poszlam sie kapac i zostawilam kluczyki od samochodu na stole, teraz dopiero gapnelam sie ze ich nie ma- znalazlas kluczyki?? Wlasnie dlatego ja nie dawno dorobilam drugi komplet, na ww
yyy. nie kazdy
ja też :P Ale jeszcze trzeba się nauczyć z nich korzystać Heh ten co umie poradzi sobie, ten co nie potrafi niestety kombinuje jak cośkolwiek zrobić Ogółem, z tymi tablicami, to się dziwię, że zdawalność matmy nie dobiega 100%...
Pilnuj terminu do złożenia oświadczenia o przystąpieniu do sprawy w charakterze oskarżyciela posiłkowego (masz na to 7 dni od kiedy dostaniesz z policji zawiadomienie o skierowaniu do Sądu wniosku o ukaranie) - później nie będziesz miała w sprawie nic do powiedzenia i jak trafi na sędziego załatwiacza, to facet się wykpi jakąś śmieszną grzywną, a jako oskarżyciel przynajmniej będziesz mogła się sprzeciwić takiemu rozstrzygnięciu.
--
Frag - i co wymysliłaś dla Rodziców na dzień Matki ? w ramach Krasnalowego podziekowania?
sąsiedzi to niby normalna rodzina.
Laski, help.jakie tabsy antyalergiczne polecacie dla kierowcy? bo mnie wziela alergia zmiotla w tym roku po 4 latach spokoju, i wlasnie przechodze 2 w ciagu 3 miesiecy zapalenie oskrzeli... te 4 lata temu bralam flonidan, dzialal ok, o wadze sie wypowiem , ale wtedy tez nie mialam prawka wiec mi bylo wszystko jedno...macie jakies sprawdzone???