Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to jest działka lesna i bywamy tam tylko na weekend... pryskamy jak przyjeżdżamy i jak tylko coś koło dziur lata...
współczuję Hyde... mój M ledwo latem żyje - masakra. Mi odpukac po urodzeniu córci alergia troche odpuściła... mam nadzieję, że nie wróci, by tez bywało masakrycznie. nasz Piotruś genetycznie alergia obciążony po obojgu rodzicach... :/ az się boję. Wcinam olej z wiesiołka - podobno łagodzi objawy alergii i przy karmieniu piersią, może uchronić maluszka... oby pierdykana w nos alergia :/
"Boże dziękuję za Komaropren". Może i totalnie nieekologiczny, ale spryskanie nim ścian tarasu sprawiło, że w końcu mogę sobie usiąść na tarasie i porozkoszować się chwilą... za to wystarczy wystawić nogę poza "bezpieczny teren" i moment jest wokół mnie chmara tego dziadostwa, nawet Mugga nie działa do końca skutecznie
nigdy nie zapomne teo spojrzenia:"zlodziejka przyniosla portfel".
Lepsza opcja - odnieść na komisariat policji- zostawic przy okienku jakism i "wyjsc" ;p
Sam farsz a potem po prostu sobie go wyjmę i zrobię ciasto na naleśniki ?
zawinięte krokiety układam na talerzu, tak, aby jeden nie dotykał drugiego ( nie jeden na drugim). Wkładam do zamrażalnika. Później jak już są zamrożone, wyciągam i z talerza przekładam do woreczków foliowych i hyc!