Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To chyba jakoś wirusowo przyszło.
panstwo w postaci nfz nas je***ie na wszystkim... gorsza nie bede.
taaa....
niech Wam bedzie, ze jestem be. oszustka, zlodziejka i co tylko. przy Was, niskazitelnych....
jestem niewierzaca ale bardzo lubie jeden tekst. kto bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem...
panstwo w postaci nfz nas je***ie na wszystkim... gorsza nie bede.
Ton Twoich wypowiedzi jest taki a nie inny... A to mówi samo za siebie...
Wykazujesz mega roszczeniową postawę.
Jakby sklep byl czynny to bym jeszcze dzis oddala a tak to musze do pon czekac. Da sie jeszcze odzyskac kase? bo w Irlandii to bez problemu by mi oddali a w Pl to nie wiem jak to jest.
Dziewczyny potrzebuje porady
No i kupilismy nowa lodowke .Jak nam w serwisie powiedzieli za naprawe to mnie zatkalo ,500 -600 euro.Za nowa dalismy 350 wiec teges.
nie.neurochirurg jak sama nazwa wskazuje jest od ciecia, a problemy ze wzrokiem po mikrowylewie to nie jest wskazanie do operacji...tu tylko dobry neurolog + ewentualnie okulista.w wawie moge polecic dr Tomczykiewicza z csk wim.
To ja wpadam z pytaniem, czy można gdzieś zgłosić wyjątkowo zasyfioną kawiarnię? Właściciele olewają, pracownicy nie sprzątają, jest brud, syf, kiła i mogiła. Dzisiaj się już porządnie wkurzyłam, bo w kąciku dla dzieci od jakiegoś czasu jest pęknięta szyba, nikt z tym nic nie robi, a wystarczy, że jedno dziecko popchnie tam drugie i będzie tragedia. Tak jak mówię - od właścicieli żadnej informacji zwrotnej nie uzyskałam, a jak widzę moje maile przechodzą bez echa. Ja tam już chodzić nie będę, ale żeby chociaż z tą szybą coś zrobili - może jak gdzieś zgłoszę i nałożą na nich karę to podziała?