Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
na buty było 2 lata gwarancji, mam ją podbitą i mam f-re. Nie jest to wina użytkownika gdyż po prostu zaczęły pękać nici na szwach A masz na te buty gwarancje czy rekojmie tylko?
z płatnością z allegro jest tak że klikając na to "płacę z allegro" pieniądze są wysyłane na konto allegrowe, użytkownik sam dokonuje przelewu z tego konta na własne konto w banku i to faktycznie trwa jakiś tam czas
Jeśli zapłaciłaś ANNIE przez Pay-U to sprzedawca od razu dostał info, że wpłata ma status zakończonej i bankowo w ten sam dzień dostał maila od Allegro, że przelano mu pieniądze na konto.
Wiem, bo sama sprzedaję.
I nigdy nie czekam na moment pokazania się pieniędzy na moim koncie bankowym.
Mam status wpłata zakończona, od razu pakuję paczkę i wysyłam.
Nie czekam nawet na maila od Allegro, że przelewają środki.
Tak właśnie działa to PAY-U i zrobiono to po to właśnie, żeby było szybciej.
Po mojemu ten gość coś ściemnia i albo jeszcze paczki nie wysłał albo dopiero wysłał i teraz nie wie, jak Ci to powiedzieć
W sensie, że kwota natychmiast ląduje na koncie PayU, a jeśli sprzedawca ją sobie przeksięgowuje na własne konto to już nie bardzo mój problem?
annie128: W sensie, że kwota natychmiast ląduje na koncie PayU, a jeśli sprzedawca ją sobie przeksięgowuje na własne konto to już nie bardzo mój problem?
Właśnie tak. Jeśli jest to na jego koncie PayU, to przecież może tą kwotą dysponować (przelać sobie na normalne konto, zostawić), Ciebie to już nie interesuje.
osobiscie odradzam soniacze. strasznie sie wieszaja ja mam co prawda jotke ale mam ochote pizdnac ja w kosmos....
rok temu mojego ucznia potwornie zaczęło boleć oko, zgłosił się do szpitala - badania ... okazało się rozsiany nowotwór który swój początek miał w jadrach właśnie