Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gdybym nie oglądała programów hamerykańskich/brytyjskich to bym w życiu nie wiedziała, że to może dotyczyć moich rówieśników-prędzej bym obstawiała panów w okolicach 40-50tki
Jak tylko usłyszałam (bodaj w "Korepetycjach z seksu") to zaraz mojemu wykład zrobiłam i z leksza mu się włos na głowie zjeżył, jak usłyszał, że widełki wiekowe to najczęściej 17-25 lat. A nikt nigdy nawet pół słowem nie wspomniał na chociażby głupich z zajęciach z wychowania do życia w rodzinie, czy corocznym bilansie- taki to mamy popipczony system edukacji i lecznictwa...
karobella, zła wiadomość jest taka, że dentysta tez za wiele ci na to nie zaradzi...
Sa takie badania z krwi ,markery nowotworowe ( wykrywacze raka )
. Gorzej będzie jak w święta mi się zaogni lub napuchnę, ciekawe gdzie ja wtedy dentystę znajdę
. Co do wyrwania - powiem krótko, boję się
tyle że jak jeszcze parę dni mnie pomęczy to trzeba go będzie wyrwać tyle ze pewnie już po świętach

No zawsze jest te 14 dni przy zakupach internetowych, że mogłaby Cię o to prosić nawet bez podawania żadnej przyczyny- przyszło, stwierdziła "odwidziało mi się, nie chcę" i może Ci to NA SWÓJ KOSZT odesłać, a Ty musisz zwrócić jej pieniądze.

To dotyczy umowy między konsumentem a przedsiębiorcą.
Umowę os. prywatnej z os. prywatną regulują postanowienia Kodeksu cywilnego i jedna ze stron nie może sobie od tak zwrócić przedmiotu, bo jej się nie spodobał.

jeżeli dobrze rozumiem to jako sprzedawca konsumencki a nie przedsiębiorca - wcale nie mam prawa przyjąć zwrotu towaru ew. zależy to od mojej dobrej woli . Obowiązuje tylko rękojmia (odpowiedzialność sprzedającego względem kupującego za wady fizyczne oraz prawne sprzedawanej rzeczy) a w przypadku Hussy - Kobieta chciała zwrócić kombinezon bo jej się nie spodobał

Mónikha
a czy to nie jest tak, że w informacji o sobie - możemy określić - czy przyjmujemy zwroty czy nie ?? albo np, że nie sprzedajemy osobom o negatywnych komentarzach ??
Ale ustawowo, nie musisz nawet tego zwrotu przyjąć.Hmmmm no to ja już nie wiem bo ostatnio , kiedy ja miałam identyczny problem to mi LUCZYNKA napisała tak:
To racja, że przy opcji "kup teraz" - ma taką możliwość - zwrotu w ciągu 10 dni, bez podania przyczyny.
ja kiedyś tylko czytałam, że sklepy maja prawo nie honorować kart danego operatora i to od sprzedawcy wszystko zależy, jeśli jednak Twoja karta przeszła - to zupełnie nic nie rozumiem ?? Może jakiś błąd na łączach

ale skoro chce mu się nosić tą pocztę z powrotem ...
)

] i oszalałam.