Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
karobella, zła wiadomość jest taka, że dentysta tez za wiele ci na to nie zaradzi...
Sa takie badania z krwi ,markery nowotworowe ( wykrywacze raka )
No zawsze jest te 14 dni przy zakupach internetowych, że mogłaby Cię o to prosić nawet bez podawania żadnej przyczyny- przyszło, stwierdziła "odwidziało mi się, nie chcę" i może Ci to NA SWÓJ KOSZT odesłać, a Ty musisz zwrócić jej pieniądze.
To dotyczy umowy między konsumentem a przedsiębiorcą.
Umowę os. prywatnej z os. prywatną regulują postanowienia Kodeksu cywilnego i jedna ze stron nie może sobie od tak zwrócić przedmiotu, bo jej się nie spodobał.
jeżeli dobrze rozumiem to jako sprzedawca konsumencki a nie przedsiębiorca - wcale nie mam prawa przyjąć zwrotu towaru ew. zależy to od mojej dobrej woli . Obowiązuje tylko rękojmia (odpowiedzialność sprzedającego względem kupującego za wady fizyczne oraz prawne sprzedawanej rzeczy) a w przypadku Hussy - Kobieta chciała zwrócić kombinezon bo jej się nie spodobał
Mónikha
a czy to nie jest tak, że w informacji o sobie - możemy określić - czy przyjmujemy zwroty czy nie ?? albo np, że nie sprzedajemy osobom o negatywnych komentarzach ??
Hmmmm no to ja już nie wiem bo ostatnio , kiedy ja miałam identyczny problem to mi LUCZYNKA napisała tak:
To racja, że przy opcji "kup teraz" - ma taką możliwość - zwrotu w ciągu 10 dni, bez podania przyczyny.
ja kiedyś tylko czytałam, że sklepy maja prawo nie honorować kart danego operatora i to od sprzedawcy wszystko zależy, jeśli jednak Twoja karta przeszła - to zupełnie nic nie rozumiem ?? Może jakiś błąd na łączach