Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zamknąc Polskie granice, Europejskie granice i koniec kropka...
 wystarczylo, by przestrzegali nasze prawo i nikt by im nie zabronil tu przyjezdzac. Na szczescie sami sobie zapracowali na swoj wizerunek w Europie. Plus na podstawie takich krakow jak Szwecja czy Francjale widac po prostu mulitikulti nie dziala, bo budza sie po wielu latach (juz jako urodzeni w danym kraju obywatele) i robia co robia. Nalezy zdelegalizowac islam. Wszedzie! Bo islam = terror, zezwolenie na pedofilie, gwalty i przemoc. Czyz o tym nie jest Koran? Podstawa islamu? Im wiecej czytam o islamie, tym bardziej radykalizuja sie moje poglady. Teraz to juz nawet nie miala bym ochoty pomagac im tam na miejscu. Nie za to jakie pieklo stwarzaja kobietom i dzieciom.
 No to juz wiedzieliśmy dlaczego był taki wkurzony. Na plaży chodzą niby studenci, chodzą z tabliczkami na których niby zbierają podpisy i pieniądze "na edukację", śmiech na sali, ich kreatywnosc przechodzi ludzkie pojęcie. Melodie, ale na litość przecież oni nie chcą żadnej asymilacji.
przybyli w zatrwazajacych liczbach i tylko żądają, wszczynaja zamieszki, stwarzaja realne zagrożenie...

Ja nie będę się asymilowac z żadnym pedofilem, a każdy muzulmanin ma prawo poślubić sobie 8 łatkę jak tak uzna
 gdy ojciec nie chciał jej puszczac do szkoły z tego powodu. Dyrektorka zagrozila, ze zgłosi sprawę gdzies tam wyżej, ze nie dopelniaja obowiązku szkolnego, a za to w Szwecji mogą odebrać dziecko. No i się skonczylo zbiorowym gwaltem 

No po prostu mnie rece opadaja
      Melodia mówię o sytuacja jak Jezus wypedzil handlarzy ze świątyni ojca, pewnie się domyśliłaś ale skąd wiesz czy oni nie byli potrzebujący, biedni, może to było jedyne źródło utrzymania ich rodziny, ale zachowywali się źle kolokwaialnie mówiąc i dostali po głowie.

szzcerze, najwiekszy zal mam do rzadow
 juz czytalam, ze mimo wczesniejszych wypowiedzi Macierewicza, zobowiazania odnisnie "kwot" bedzuemy musueli realizowac
 czego sie zresztam spidziewalam. Mam tylko nadzieje, ze i Niemiecy sie obudza.
      na temat to akurat słabe źródło. bardzo słabe

Odpowiedzcie, która z Was przygotowała już pokój na przygarnięcie do własnego domu jakąś rodzinę albo kilku panów ?
;
Na to pytanie odpowiedź jest jednoznaczna, Polska to kraj pełen ksenofobów.
Marion - polecam wizytę w Kruszynianach i odwiedzenie tamtejszego meczetu tatarów polskich. To jest b. fajny region Polski gdzie ludzie trzech wyznań, katolicy, prawosławni i muzułmanie bardzo zgodnie żyją po sąsiedzku

juz tez czytalam o 7-8 milionach we Francji, a i te liczby sa mocno niedoszacowane. Mowi sie nawet o 10 milionach, ale niewazne bo sedno tkwi w ich zachowaniu. No raptem 2-3 miesiace trwa zmasownay najazd a oni gwalca, atakuja, kradana...masowa...zamachy to juz w ogole inny aspekt. Poza tym ta ich roszczeniowa pistawa...hmmmm....wszystko sie im nalezy...za przepriszeniem nawet darmowe prostytutki
czy ktos mi powie, ze oni w wiekszosci za pol rpku, za rok pojda do pracy, nauza sie jezyka i beda z nami "po sasiedzku". Wiekszosc potrafi jedynie pasc owce, bo nawet do sprzatania sie nie nadaja. Patrzac dalekowzrocznie to poza tym, ze bedziemy ich utrzymywac przez setki lat to jeszcze pozamykaja sie w swoich gettach...no temat przerabia Szwecja i Francja np
 postaram sie go wrzucic wiczorem, bo to bardziej ten artykul wyglada na mocno podkolorowana historie, ale moge sie oczywiscie mylic. Choc w kontekscie tego, co mowili kokedzy mojego meza o przebojaniu pontonow przez samych "uciekinierow" to smiem troche watpic

Wzmacniacie tylko w sobie, dyskutując, postawy ksenofobiczne
Polska to kraj pełen ksenofobów.
A czy od Ciebie Judka ktoś wymaga, żebyś przyjmowała obcych w swoim domu?