Czasami warto przymrużyć oko na palących znajomych bo miło posiedzieć i poplotkować Odnośnie forumowego spotkania w silesia idziemy na górne piętro do "bir hali" ??
na piętrze są też inne knajpki ale wg mnie i nie wiem co inne dziewczyny na to powiedzą ale bierhalle jest obszerne dość i o tej porze jest światło dzienne i spokój od ludzi!
a ja juz mam rozwiazanie maz pojedzie do saturna a on tam moze siedziec nawet 4 godz to jak co to mi ja wezmie na troche a jak bedzie glodna to mama da cyci
Dusiu gdyby nie to, że ona różnie reaguje na ludzi no i że jest żywa i wiercipięta po pewnym czasie to bym chętnie zabrała ją ze sobą ale chciałabym z Wami posiedzieć :))
oki ja mykam musze sie wyspac bo jutro rano ide do lekarza a potem mam spotkanie bardzoooooooooooo wazneeeeeeee bo z Kapulkiem i jego mamusia juz sie ciesze
Izunia o 6 Julka śpi a Ja z nią a teraz uparta stoi w łóżeczku i woła o wzięcie i przebranie pupy he he he więc lecę a potem ze śniadankiem tutaj wrócę :)
Lady no zmieniaj jej tego pampera i smacznego śniadanka Aniu tak - maluchy szamają o 6 a potem odkładam ich do łóżeczka - ale one gaduły po mamie więc troszkę pogadają do siebie i zasypiają - rolety w oknach muszą być spuszczone bo za jasno hehe Ale ja już się nie kładę - szkoda mi dnia a jak dłużej pośpię to głowa pęka ...
witajcie teraz dopiero tu zajrzałam ale macie fajne pogaduchy moje dziecko wstaje o 5-40 i tak nawet przez weekend i tłumacze sobie to tym ze całą ciąze ja tak wstawałam i chyba jemu się to udzieliło Mamodusi fajnie że będziesz z niunią, a co do miejsca to ważne żeby była sala z zakazem palenia
myszorko oj to dobrze, że Ja późno wstawałam całą ciążę - śpiochem byłam :)) Julka wyjątkowo czasami tak jak dzisiaj o 8.30 bo tak to o godzinkę później wstajemy :))