Izunia u mnie na mieście ma salon dziewczyna co robi tipsy - jak robi nie wiem, nie mam pojęcia ale w zdobiennictwie zdobyła mistrza polski w 2005 czy 2006 roku
She czasami lepiej mieć starą fruzurkę bo nie wiem co mi zrobi na głowie i jak będę wyglądała . Poza tym nie znoszę mieć włosków świeżo po fryzjerze - takie 2 - tygodniowe są świetne :))
Izunia to u was tanio jest... u nas pierwsze zalozenie najtaniej 140 a uzupelnienie 80. niektore dziewczyny robia tipsy w domu wtedy 110 i uzupelnianie 60 ale wiadomo to nie sa kosmetyczki z prawdziwego zdazenia tylko dziewczyny po jakis tam kursach...
ja kocham upały, pomimo tego, że mam UV-fobię i jak słońce tak mocno grzeje, to kilka razy dziennie smaruję się kremem z filtrem, znajomi patrzą na mnie jak na chorą psychicznie, no i w sumie nie dziwię się im, bo rzeczywiście mam hopla na tym punkcie
Aniu u mnie to pipidówa więc uważam, że nie jest drogo - jak mieszkałam na Śląsku to płaciłam o wiele drożej i to kilka lat wstecz ... Lady zgadza się - wszystko zależy od przyłożenia się kosmetyczki do roboty. Miałam u siebie kiedyś babeczkę w domu tanio i szybko i po dwóch dniach tipsy odleciały [używała taniego żelu] - zwróciła mi kasę ... Ale nie o to chodzi bo ja wolałbym wydać te pieniądze i być zadowolona - nie ważne dawne dzieje a teraz jestem zadowolona
Lady, ja używam kremu z Iwostinu Solecrin 50+, i w ogóle się nie opalam, nawet jak słońce praży niemiłosiernie, takie filtry chronią też przed przebarwieniami, tyle, że na ogół są dosyć ciężkiej konsystencji, ja mam cerę suchą, i maluję się tylko jak mam na to ochotę, więc mi to nie przeszkadza, ale już moja siostra narzekała, i zrezygnowała z ich używania, bo ją zapychały.
Lady, ja lubię kosmetyki apteczne i głównie polskich marek używam, są tańsze, a jakościowo wydaje mi sieze równie dobre, lubięiwostin, Pharmaceris (Eris) i dermedic
a mi na paznokcie szkoda kasy... fryzjer to tez tylko scinanie bo farbuje maz... w sumie nawet jak kasa jakas wpadnie to zawsze mam swiadomsoc ze na cos innego jej potrzeba... "chodzi za mna" ostra rudosc ale jak mam wydac 90zl na fryzjerke to wole odlozyc na poczet czegos innego
Moja mama mi wmawia, że nie powinno żałować się kasiory na kobiece przyjemności. Nie po to siedzimy i ciągle robimy aby sobie odmawiać a piękne też musimy być :)
Ania wg mnie wszystko jest wykonalne jak tylko się dobrze człowiek zorganizuje :)) Tobie już wydatek na ciuszki odpada w zamian za co raz na jakiś czas możesz sobie pozwolić na babskie szaleństwo :))
Izunia moja mama chociaż nie młoda bo ma 64 to inwestuje w siebie ... zawsze potrafiła znaleźć kasę na jakiś kosmetyk czy też zrobienie sobie włosków :)) albo ciuszek :) ona lubi ładnie wyglądać i chociaż finansowo nie ma rewelacji to zawsze coś wykombinuje :)) chociażby co 2 miesiąc
A ja jestem singielką, i też uważam, ze przynajmniej teraz mogę w siebie inwestować:) A jeśli o Was chodzi dziewczyny, to jak mamusia jest zadowolona, to dziecko jest szczęśliwe, a jak sięzadba o siebie, to zaraz humor się poprawia, ja tak mam w każdym razie...
Izuniu, ja własnie takie noszę majteczki, i takie całkiem proste - tzn odkąd przytyłam, ostatnio kupiłam takie czarne hipstery w Jysk, siostra je tam upatrzyła, zdziwiłam sie trochę, ze w takim sklepie też majtki są hihi:)
Shehe z doświadczenia wiem, że kobiety nie potrafią dobierać biustonoszy - kupują za ciasne [nie mam na myśli Ciebie ] ... Trudno przekonać taką panią do zmian - stanik powinien podtrzymywać biust, modelować go i odciążyć kręgosłup. Jak jeździłam na szkolenia z Triumph'a to byłam grubo zdziwiona, że facet który wykładał tyle wie o cyckonoszach
Lady znalazłaby coś dla siebie i nie narzekaj na figurę bo nie które kobiety mają gorzej !! Akceptuj siebie - ja mam brzusio po ciąży choć zawsze byłam płaska decha to teraz nawet podoba mi się moja figura jest taka kobieca - mój M również zadowolony
Izunia Ja nie potrafię dobierać staników sobie buuu więc może na szkolenie przyjadę. Cycki moje nie sterczą też jak u 17 latki no chyba, że podłogi myję wrrr
Lady ja się zobaczymy to sprawdzę czy sterczą czy nie !! Ja miałam zawsze małe piersi teraz mam 75D i muszę mieć pełniejsze miseczki - biust nie jest za jędrny no ale masaż i kremy troszku pomagają - jednak rozstępy są buuu ...