Ja ostatnio na nowo się przemierzyłam Izuniu, i zamiast 90C, tak mi wyszło według starych tabelek, mam teraz 85D i super leży, a tak w ogóle to przerażona jestem, przytyłam tak w ciągu ostatnich 3 lat, ze z rozmiaru 75 c wylądowałam na 85D...
Shehe dobrze dobrany stanik to sukces - kobieta zmienia się i staniki też trzeba zmieniać U mnie mało pod biustem ale za to cycki spaadają haha na pępek i trzeba je dobrze podtrzymywać. Kiedyś miałam miseczki ładnie pokazujące dekolt - hmmm teraz troszkę muszą być bardziej zabudowane - ale Konrad ma w swojej ofercie śliczne modele - NIE ROBIĘ REKLAMY FIRMIE "KONRAD" jestem tylko zadowolona z niej bardzo
lady już ledwo ciągnę jak ta baba przy suwaczku, strasznie bolą mnie pachwiny więc jak chodzę po domu to się trzymam za brzuch, wczoraj wyszedł mi cukier w moczu i gin kazał powtórzyć badanie, równo za tydzień jestem z nim umówiona na oddział na badanie i ktg, co do imienia mieliśmy straszny dylemat, jakoś wydaje mi się że dla dziewczynek jest więcej ładnych imion niż dla chłopaków, ostatecznie o imieniu zadecydowała Julka ja wczoraj zaszalałam, sprzedałam na alegro sukienkę ciążową i zakupiłam w Rosmanie żel na zwiotczałą skórę Loreal, no niestety skóra po porodzie jest w opłakanym stanie u mnie właśnie kurzy śnieg wrrrr
Kurcze zostawić Was na chwilę i 3 strony.... Mi tez trochę jeszcze biustu zostało ale pewnie jak skończę karmić to wrócę do swojego sportowego 75 B hihihihi tylko M płacze że znowu beda małe......
Zuza wytrzymaj jeszcze troszkę - i już nie długo zobaczysz Michałka Magg ja to bym nie chciała widzieć teraz mojego kręgosłupa - chyba wygląda jak pałąk
zuza Ja ciążę nie wiem czy pamiętasz przechodziłam fatalnie :(( wszystko mnie bolało, wchodziły mi jakieś heksy w biodra co uniemożliwiało mi normalne chodzienie, stopy miałam popuchnięte na maska :(( nie chciałabym tego więcej przechodzić - poprostu miałam dość :(( laski też tutaj na mnie o moje marudzenie wiem, że psioczyły :((
ZUza dasz radę masz jeszcze parę dni do końca ciąży :)) myśl pozytywnie ... i trzymaj pion z brzusiem aby cię nie przeważył :)) z tego co kiedyś wyczytałam to też niewiele przytyłaś ( Ja chyba ponad 25 kg )
Iza ty dzisiaj masz zamiar humory poprawiać ja coś mam wilczy humor.... Na mnie nie wygląda dobrze szczególnie teraz ja chcę schudnąć buuuuu ale jak kiedy koczelada kusi buuuu
Dla mnie przegięciem było jak przyszła pani - taka dama do nas do sklepu i poprosiła o stringi a miała chyba 70 lat No ja byłam w szoku, ale kobieta zaczęła się tłumaczyć, że jej mąż lubi - chyba widziała moją głupią minę a potem to mnie było strasznie głupio ... Ja pewnie w jej wieku będą już z termoforem leżała - tylko pozazdrościć takiego podejścia