powyżej zamieściłam link do - ciuszki dziecięce na allegro... przeleciałam sobie po poszczególnych licytowanych rzeczach i nie wiem co mam myśleć... takie nicki jak agneres1, twojahanus, marcin_dumraj, małgorzata284, remiu, karbako, bessi 7 i inne non stop się powtarzają hmm ... czyżby podbijali ceny! cholera chciałam licytować spodenki ale się wycofałam z tego powodu!
Ania widzę, że jej waga jednak się uspokoiła bo ostatnie ważenie miała 10 stycznia i z 9.800 wskoczyła na 11.150 więc nie jest źle bo myślałam, że będzie gorzej :))
Aniu cena fryzjera straszna, ja za balejaz płace 35zeta, a za obcinanie 25. Fajne macie przygody z haribo. A ja mam pytanie z innej beczki ma któras mopa z viledy i czy jest zadowolona?
Lady no sila rzeczy dzieciaki mniej przybieraja jak sie robia bardziej ruchliwe... i tak przybrala sporo w 2 miesiace... Krzysko tylko 230gram w tym samym okresie...
Myszorko u nas obcinanie tez 25zl ale bez czesania... kolor na wlosy takie jak moje czyli raczej krotkie 90zl a balayage to juz ok 120 - oczywiscie strzyzenie farbowanie i ukladanie
Ania ona 4 posiłki zza dnia zjada a z deserkiem to 5 - sederek nie zawsze :)) jednak przy jej wadze startowej to nie jest źle :)) Nie rozmawiałam z lekarką o jej żywieniu ale rano czyste mleczko, do południa kaszka, popołudniu obiadek, po obiadku nie zawsze deserek a wieczorem mleczko z kaszką i to wszystko
Lady co do licytacji - jesli dana osoba licytuje w auckjach rzeczy tego samego rozmiaru to mysle ze to nie jest podbijanie ceny... jesli natomiast w aukcjach rzeczy od najmniejszego do najwiekszego to wtedy jest podejrzane... mozesz nawet allegro zglosic ze o takie cos podejrzewasz
Magg Adriana była kiedyś grubiutka jak pulpecik a teraz to jest chuda :(( wiek zrobił swoje i zmiana szkoły :(( pamiętam jak na nią wrzeszczałam za ilość zjadanego jedzenia wrr płatki tonami szły
Krzys dostal pulpeta takiego jak my jedlismy tyle ze jego byl gotowany... dobrze ze zostawilam dla niego pulpecikow bez przypraw bo mu niezle wchodza... w sumie prawie pol takiego co Gabrycha wciaga pochlonal...
u nas znowu Gabrysia zjada duzo a szczuplak jest... lekarka mowi ze w Krzysiu odnajduje duze podobienstwo budowy i pewnie tez przemiana taka sama.. .w sumie dobrze ze poszlo w MM a nie we mnie z budowa :D
Izunia a kto mówi, że jest gruba ??? Przecież ona jest duża sama w sobie więc wszystko się proporcjonalnie rozkłada u niej! do tego jest silna :)) teraz jak raczkuje to już tak nie będzie przybierała na wadze :)) a wczoraj i dzisiaj się puszczała kiedy stała - szaleje laska :))
No szaleje jak MAMA :p A nie wiem kto mówi ja tylko dementuje - duża się urodziła i jest cudna jak dla mnie - chciałabym aby moje maluchy miały jej wagę - naprawdę
Myszorko nie ma za co - jestem zadowolona z tego urządzenia, które przetestowałam na wakacjach u znajomej i postanowiłam zainwestować :)) opłaciło się :))