Cześć kobiety u mnie zima a jak u Was? Lady zasnęłam wczoraj.... hihihihi a dzisiaj znowu od 6 kurcze to moje dziecię mogło by dłużej spać.... Idę pooglądać co wymyśliłaś dla Julci..
Cześć Izunia ja też bo Tosia ma takie gile że hej...i cos nie moge dojśc do siebie po tych chrzcinach no normalnie mam ochotę sie upić.... mlekiem chyba...
My z M pijemy w piątek wieczorkiem. dzisiaj rano umówiliśmy się na jakieś dobre winko, albo żubrówkę z sokiem jabłkowym, bo chodzi za mną od jakiegoś czasu!
ależ mi się chce napić alkoholu, ale nie jakieś pół piwka jak dziecko spać pójdzie, drinka bym się napiła, albo whisky z colą, albo zwyczajnie wódkę z kielicha - ooo takie mam zachcianki
Iwa kilka stron wstecz pisałyśmy o bieliźnie na tym wątku :))
a o mnie mój M zadbał niedawno i kupił mi SOUTHERN COMFORT to alkohol będący kompozyjcą o smaku whiskey, dojrzałych pomarańczy oraz innych owoców z dodatkiem cynamonu, karmelu i wielu innych przypraw - mmm na samotne wieczory super :))
nie wiem czy kiedys kupowalyscie wino w biedroce ale tam Carlo Rossi jest po 16zl z hakiem a w normalnym monopolowym juz po 23-26.. tak samo kadarka (ten sam producent i identyczna etykieta) w biedronce niecale 7 w skelpie 13-15
AniaM dla mnie Carlo Rossi to paskudny sikacz ... Harpijko rozumiem Cię i tez mam ochotę .... tylko kurcze jak... Idę w miasto niunia śpi ...do potem laski
Ja napiłabym sie martini, albo ginu z sokiem grapefruitowym..... A tak w ogóle to pogoda śliczna a ja od rana mam wkur...a, szef przyszedł zły i na mnie od razu to przeszło:-(