A ja kiedyś u koleżanki piłam kawowe coś, nie wiem co to było ale z zagęszczonym mlekiem z puszki było super! Ostudziła mój zapał mówiąc że nie do kupienia w Polsce i przywozi to z Włoch. Z innych trunków to lubię piwo i szampana Martini (wino już mniej ale ja nie lubię ogólnie win) no i przestałam lubić drinki wolę kielicha żubrówki :D Ogólnie mam ochotę się "schlać jak świnia" i może uda mi się to kiedyś tylko że najpierw musiałabym dzieciaki zamknąć w szafie by mnie takiej nie widziały
Kurcze - ja też chciałabym porady co do stanika! Taka jestem płaska, że szok, a chciałabym żeby cycuchy dobrze wygladały chociaż pod bluzeczką! Pod biustem mam 88, a miseczkę zawsze A lub B nosiłam tylko z jej kształtem zawsze mam problem!
MamoD u mnie poszło na noże a tego samego dnia gadaliśmy i gadamy i jest super normalnie :)) nie złość się bo szkoda nerwów, korzystaj z uśmiechu Dusi :))
Droneczko ja to nerwus jeste wywalilam go wczoraj do mam,y a ten i tak nie pojechal czekal na klatce az mi przejdzie buuuuuuuuuuuuuuuuu teraz przeprasza ale ja go jeszcze troche przetrzymam ........... mniam mniam uwielbiam biale martini
Łoooo MamoD ostra kobita z Ciebie Ja też nerwus i podobnie jak Dronka wrzaski odchodzą na całego - jednak szybko mi mija i nie potrafię się gniewać zwłaszcza na M
wg miarki wyszło mi w Triumphie 85F. stanik w ktorym się TOPIE. i jest za luzny pod biustem. nie trzyma go. to tylko kalkulator. jakis programista go napisał. wiesz jaki noszę rozmiar? 75FF/G BRYTYJSKIE. bo polskie jest ZA MALE. IWA przy okazji tez nosilam kiedys wg Triumpha 80B myslalam ze mam maly biust, a go sobie splaszczalam
polecam poczytanie stanikowego topiku u nas na forum. wiele dziewczyn odkryło swoj nowy rozmiar. jak ktos nie wierzy w kalkulator niech sobie obrazki poogląda tutaj
Vicky wg tego kalkulatora wyszło mi 60J - ja Triumpha też nie noszę bo mi nie pasują - mam tylko jeden model i tak rzadko używam - a kalkulator tak podałam - w większości się sprawdza choć zdaję sobie sprawę, że są panie które mają problem z doborem odpowiedniego stanika i to zarówno z dużym biustem jak i małym ...
IWA właśnie kształt miseczki też jest bardzo ważny - ja osobiście lubię miseczki z tzw. szwem poprzecznym bo nadają ładny kształt piersi [naturalny jak dla mnie] no i już teraz musi być miseczka usztywniona - ale nie push
Izuniu paru dziewczynom na forum ktore nosily 70b-70A myslaly ze są niby plaskie wyszło 65D innej 60DD...co jest najlepsze, zmierzyly staniki nacycnie i pasowały!! tez bylam w szoku.co tu mowic nadal jestem i testuje na sobie od 2och miesiecy pol roku nie wierzylam i marnowalam kasę na jedyne sluszne rozmiary w fasonie babcinym
a moze mialabys mozliwosc zmierzyc swoje 60J czy tam pewnie jakies 28FF(60FF brytysjkie) w stacjonarnym sklepie? tak z czystej ciekawosci skąd jesteś? sprawdzałas na liscie sklepów stacjonarnych? moze w Twoim miescie jest jakis taki sklep
Vicky obecnie zamieszkuję w Sieradzu [woj. łódzkie] - przyznam, że jak będę miała okazję to zmierzę ten kuszacy rozmiar 60J czy 60FF Ja jestem otwarta na propozycje oby tylko zdawało egzamin i stanik pełnił swoje funkcje !! Długo nie mogłam przekonać własnej mamy do zmiany - przyzwyczaiła się do tzw. szpiczastych "babcinych" staników ... Teraz jest zadowolona bo bieliznę, którą kupuje czy dostaje od taty jej się podoba no i przede wszystkim ładnie modeluje jej piesi
Witam znowu Bosze nie nadrobię Was za żadne skarby i to nie tylko na tym temacie. mamę pożegnaliśmy 3 marca, powoli człowiek przyzwyczaja się że już jej nie ma choć dla mnie to jest bardzo ciężkie. Mamodusi co tam u ciebie mam nadzieję że wsio ok, zdążyłam tylko dzieciaczki pooglądać i przecudne i niedługo pierwsze świeczki roczniaków będą.
Viki muszę zajrzeć na ten topik,niedługo będę musiała wymienić biustonosz i wogóle zaopatrzyć się w nową bileliznę, bo już waże mniej niż przed ciążą jak osiągnę wagę którą sobie postawiłam jako priorytet to wtedy mogę rzucić się w wir zakupów
wiecie co to śmieszne jest z tym kalkulatorem he he he pod biustem mam 79 a w biuście 92 co daje, że polska rozmiarówka dla mnie to 70F ciekawe ile w tym prawdy
u mnie w rozmiarze H a nawet G sa same kaszaloty... nawet rozmiar F to jakies karykatury stanikow... jeden na allegro straaasznie mi sie podobal ale balam sie w ciemno kupowac no i cena jak dla mnie byla juz spora (z przesylka 95zl)