vicky wg mnie nie da się kupować bielizny bez jej wcześniejszego przymierzenia :))
podoba mi się strasznie model triumpha lacy desire W, WHPM, Beautiful desire WHP - sama rozkosz :)) i kształtem dość ciekawie się prezentują. Jestem ciekawa jak przy moim B będą wyglądały? :)
Lady ja pod białe wizytowe zakładam staniczki ecru - mam trzy komplety tylko i wyłącznie na takie okazje z białą bluzką. A pod top biały to i czarny, różowy, brązowy i kolorowy się zdarzy
no mi sie spodobały brytyjczyki równiez za kolorystyke. ja uwielbiam czerń i czerwień iinnnych kolorów zwyczajnie nie miałam jak kupic w moim ex ulubionynmm Triumphie. marzyła mi sie wlasnie sliweczeczka(dzis ma przyjsc ten stanik yeyeye!!), marzy mi sie jeszcze red wino, turkusik, gladki czarny w nowym idealnym rozmiarze. blekicik, no wiele kolorów lubie. klasyke musze czarna miec ze wzgl. praktycznych. bialych nie lubie, ale ten zamówiłam:
i ten w bladym rozu (srodkowy)jest piekny tylko w zadnym sklepie juz nie ma mojego rozmiaru:( a i ten po prawej tez ma dzis przyjsc:)
Lady tez musze zmierzyc tylko w stacjonarnych w 3city nie ma za bardzo takich sklepow, w Uk akurat tych modeli tam gdzie bylam nie bylo wiec zamawiam, a co - najwyzej odesle. poza tym dziewczyny na forum biusciaste.prv.pl duza piszą na ten temat ktore staniki sie np. rozciagaja ktore sa scisle ktore maja akuratne miseczki i jak lezą. korzystalam tez zich doswiadczenia
Izunia wiesz co muszę jednak pojechać i poprzymierzać sobie bieliznę bo tak na necie to patrzę i wszystko jest ładne ale na modelkach z pięknymi biustami :))
przyznam, że będę musiała troszkę czasu poświęcić na przymierzaniu bielizny :)) do tej pory kupowałam bo musiałam ale wiem, że czasami źle dobierałam :((
Vicky ten staniczek z tasiemką fioletową to mój ulubiony typ miseczki - właśnie ma on ten szew poprzeczny o którym pisałam wcześniej - ładna ta bielizna. Droneczko mierzenie przede wszystkim !!
Lady ja również mam w szufladzie złe trafienia, nie przejmuj się !! Mnie w bieliźnie nie może nic gnieść i uwierać - kiedyś kupiłam ładny komplet bielizny i wydawało się wszystko ok - jednak jak założyłam go w domu to koronka zaczęła mnie żreć - o maaatko myślałam, że umrę - nie wiem dlaczego w sklepie nie żarła - oddałam i wymieniłam na inny komplet z dopłatą
Hahaha a moje chłopaki śpią na dworze - otworzyłam okna i ich "weranduję" muszę sobie radzić nie !! Słonko przygrzewa aż miło Ania miłego spacerku - odetniesz na pewno
Bielizna super, ja uwielbiam różnokolorowe a białą też mam bo czasami muszę i taką założyć. Dzięki dziewczyny. Gnidka wstała więc potem sprawdzę jaki to ja mam rozmiar i zagłębie się w temat bo dośc ciekawie to wygląda.
Magg to bielizna MAsquerade firmy Panache 75F i 80D "niewielka" roznica moga byc "gorsze" oczywiscie poprzymierzaj z czystej ciekawosci nawet ROZNE modele roznych firm w tym rozmiarze i podobnych przede wszystkim Triumph bazuje na tym ze jak masz 80cm okolo to kaze Ci obwod 80tke brac. a powinno sie brać min.5cm mniej na najluzniejsza haftke bo stanik sie rozciąga w trakcie noszenia. sugeruję poczytać 4ostatnie artykuły w moim profilu są linki
Wkurzona Anna znowu do Was wpada. Moze się okazać, że nie będzie mnie w sobotę w Katowicach, bo szef mnei tak wkurza, ze chyba go dzisiaj zamorduję, a wtedy areszt pewny;-)
hehe Poszłam po centymetr i ... i jestem w szoku bo wg jakiegoś tam kalkulatora stanikowego wychodzi że moje dziecko (11lat) powinno mieć stanik 60c a ja 65a (wg polskiej rozmiarówki) .. ciekawe bo do tej pory kupowałam i nosiłam 75a-b. Jak będę się wybierała na zakupy stanikowe będę miała to na uwadze - no ale to nie tak szybko