Heh, Izunia, niezłe Mój małżonek jak do mnie dzwoni, to leci "Love me tender" Elvisa... Za to jak dzwoni ktoś, kogo nie ma na liście dzwonków, to leci piosenka z reklamy danone, tej gdzie tańczą wiśnie Ludzie się dziwnie na mnie patrzą, bo jak jestem gdzieś z dzieckiem, to zawsze mu mówię "Synku, wiśnie dzwonią"...
Ania on tylko zadzwonił z zapytaniem czy nie zapomniałam zgrzewki piwka dla nas, bo on już poszedł z maluchami do samochodu - ale wiesz ile się naszukałam tel w torebce - nigdy takiej akcji jak wtedy nie miałam
Fajniusie dzwonki miałam (mam) na starym telefonie - gdzie bateria trzyma AŻ 2 minuty tylko że w tym co teraz mam nie mam irdy by przesłać sobie :( A mms-em jak wysłałam to nie mogę ustawić jako sygnał więc też bezsensu
w przyszłym tygodniu zniknę na jakiś czas bo nie będę miała internetu :( Sąsiad z klatki obok proponuje podzielenie się swoim netem ale mocno się nad tym zastanawiam i nie wiem czy to dojdzie do skutku a jak nawet to na ile szybki to będzie net czy nie tylko na gg
Hmm- no to i ja musze pomyśleć jaki by tu dzwięk adamowi w telefonie ustawić... Żeby nie zapominał,jakie szczescie go w zyciu spotkało jak mnie poznał :)
Izunia a tutaj ma się rękawiczki więc nie ma co się przykleić a jak wchodze do komory to idę z ręką przy ścianie bo od ilości azotu jaki tam jest czuję się jak na dyskotece kiedy puszczają parę :)) muzyki jednak brak :P
a więcej tupiemy chodakami :)) im zimniej się robi tym tupanie jest silniejsze ha ha ha śmiałam się z tego dzisiaj kiedy słuchałam grupy przede mną :))
Lady no prawda prawda... bylam wtedy ja wiem... moze w 1 klasie... oczywiscie po powrocie do domu sie nie przyznalam bo sie balam ale pamietam ze z 2 dni wtedy "brzuszek bolal" i nic nie jadlam :D
Ania na szczęście nie w kąpielowym! mam tzw topik czarny, do tego krótkie czarne spodenki fitnesowe, długie kolanówki na fitnes takie bez palcy, skarpety bawełniane, rękawiczki narciarskie i opaska na uchole i maska na buzię :)
eee no to nie jest zle :) znajomy mowil ze on tylko w gaciach bawelnianych skarpetach rekawiczkach i opasce na uszy wchodzil... juz sobie pomyslalam ze biedne cycki