a ja znikam bo moj dziec po 3godzinach snu w koncu sie przebudzil... ide jakies zarelko mu zakrecic i pozniej po Gabrysie... mam nadzieje ze uda nam sie przemknac miedzy jednym deszczem a drugim
Lady ja z przedszkole place 260zl miesiecznie. grupa zlobkowa 290. w innych przedszkolach w miescie stawka za gruby 3-6 ok 300zl/miesiecznie plus raz w roku ubezpieczenie i wyprawka u mnie w innych dochodzi jeszcze komitet
Witajcie kobiety! Co do chudnięcia to ja prędzej osiwieję niż schudnę nic nie mogę zrzucić od 3 miesięcy - z drugiej strony jak skoro wiecznie czekolada idzie w ruch..
Co do pogody paskudna mokro zimno ... Byłam dziś z Tosią na kontroli okazało się że jeszcze jednego szczepienia nie miała no i bidulę pokuli waży 8600 wzrost 71, reszta w normie :) aa Tosia ma zakaz jedzenia w nocy - łatwo powiedzieć...
Nastrój do dupy, pogoda też chyba sobie zrobię drugą kawę...
Ama, on się tym tylko tak dorywczo interesuje, zresztą mało kontaktu z nim mam ostatnio, linki mi wysyła na gg, jak coś ciekawego mi wyślę, to znów wrzucę:)
Magg musisz Tosię przemęczyć w dzień wtedy pośpi spokojnie w nocy - nas to trochę sił i nerwów kosztowało, ale udało się i maluchy od 6-7 m-ca śpią całą noc bez karmienia czy pojenia wodą w nocy
Magg no to będziesz miała wesołe nocki z przystosowaniem małej do np wody... albo i okaże się, że nie będzie problemu żadnego. Z Julcią musiałam powalczyć ale postawiłam na swoim :)) pije w nocy heratkę hippa i nie wiem czy przejść do cieniutkiej zwykłej lury z cukrem...
Ja byłam w niedzielę na urodzinach przyjaciółki, jej rodzice mają stadninę, wstępnie się umówiliśmy, że w te wakacje się wreszcie nauczę galopować, bo póki co umiem tylko kłusem jechać i na dodatek koń mnie nie słucha, bo nie potrafiębyć stanowcza ehhh
She czyli koń rządzi tobą :)) Ja o tyle o ile potrafię zasiąść konia i też nie zawsze he he he ... potrafię ruszyć :)) nie zawsze mam stabilną rękę ale jakoś utrzymuje wodze :)) do kłusa przejdę czasami z palcatem czasami bez wszystko zależy od tego jak się przyłożę :)) anglezować jako tako hi hi hi nawet potrafiłam zmienić anglezowanie na właściwą nogę :)) a z początku nie kumałam o co chodzi :)) Do galopu przejdę ale tylko z palcatem i to ze złej nogi i nie potrafię na trzy takty wysiedzieć i wszystko połapać bez palcata... Galoopuję bez strzemion bo nogi mi wypadają i lepiej mi bez nich niż z nimi hi hi hi dziwne to ale nie wiem co robić aby nogi nie wypadały :)