ania mnie strasznie boli gardło wiec jadłam dzisiaj tylko płatki z zmlekiem no ale Ty nabiału nie mozesz wiec mleko odpada...nie mam pomysłu , ja cały czas chodze głodna pije tylko wode mineralna
ja sobie w akcie desperacji chyba galaretke zrobie taka z polowy wody i pokroje zeby miec co podjadac... normalnie mam dzisiaj straszny odkurzacz a nic zezrec nie moge
AniaM kisiel ze startym jabłkiem taki letni świetnie na gardło działa.. Shehe fajnie jakbyśmy tak się wszystkie zwaliły ale by była impra luuuuudzie!!! Lady spokojnie nie ma pośpiechu kobieto!!
Właśnie ogoliłam moich panów i oczywiście w połowie głowy siadła maszynka wrrr No ale sąsiad uratował mnie i pożyczył swoją maszynę i oba panowie są "po wojskowemu" Weronika jest straszna dzisiaj - nic jej nie pasuje a do tego Ania na nią krzyknęła i było pół godziny uspokajania :( wrrr
Oj ale mialam czytania Ja dzis miałam pracowity dzien, rano praca, potem okulista i alergolog z Matem i w sumie w domku o 7 wieczorem bylam. Najdziwniejsze u okulisty było to że literki umiałam przeczytać a cyferki nie i pani dr miała niezłą minę i nie wiedziała czy widzę w koncu dobrze czy nie
Magg, super by było hihi, do przyszłego lata jeszcze daleko, ale w sumie wypad można już zaplanować:), zwłaszcza że pewnie nie będzie łatwo znaleźć terminu, który wszystkim chętnym pasuje:)
moje dziecie juz w domu od 2 godizn i spi,oczywiscie niespokojnie ale spi.antybioty chyba skuteczny bo zdaje mis ie ze działa ijest troche lepiej juz po 2 tabletce
A ja ululałam małego, wyszłam do łazienki, wstawiłam sobie wodę na herbatę i weszłam do pokoju z myślą, że napiszę mężowi smsa, że dziecko się już wyłączyło. Aż mi serce do gardła podskoczyło, jak zobaczyłam, że dziecko sobie siedzi. Totalna zaskoczka, bo pół dźwiękiem się nie odezwał, że się zbudził. Chyba musiałam mieć niezłą minę, bo się koleś zaraz zaczął śmiać w głos. Chyba, że mu się spodobało, że tak mnie zaskoczył.
Witam z poranną kawką Te moje najmłodsze chyba nigdy nie będzie dłużej spało, choć zasypia bez problemu i spi całą noc to jeszcze jakby spał tak chociaż do 7 czy 8 to było by super a tak 6 rano pobudka.
AAaaa kobitki i są kolejne chłopaki - bliźniaki na naszym forum - Sloneczko już tuli swoje Skarby w ramionach ;D Ja właśnie idę parzyć kawę więc zaraz się przyłącze do Was
ja tez juz przy kawie.. w prawdzie noc mega ciezka nie byla ale nie moge sie zupelnie dobudzic.. zazdraszczam wam tych spacerkow rodzinnych w planach bo u nas niestety ktores z nas z Gabrysia bedzie zostac musialo... chociaz i tak sukces bo wczoraj zostala sama na 20min jak polecialam z Krzysiem do apteki i sklepu po pieczywo
Dziewczyny ja też potrzebuję dużej kawy! Normalnie ledwo dzisiaj wstałam z łóżka po wczorajszym aerobiku! Wszystko mnie boli, zakwasy to mam wszędzie! A do tego jakaś chrypka się przyplatała, a może mnie przewiało jak wracałam wieczorem!???
Wczoraj mój M stwierdził, że faktycznie potrzebuję jakiejś rozrywki więc podał mi telefon i kazał zadzwonić i umówić się na pogaduchy, tak więc ja zadzwoniłam do fryzjerki, do kosmetyczki i w przyszłym tygodniu odświeżam fryzurkę, robię paznokcie, pełną hennę i zabieg na całe ciało tzn. pealing i zabieg ujędrniająco-nawilżający! SUPER - już się cieszę. Wizyty mam po pracy, a M zajmie się Oliwką!
Ale super kolejna dubeltowa mamuśka, mam nadzieję ze wszyscy mają sie dobrze, jak Izunia masz z nią kontakt to pozdrów cieplutko i pogratuluj szczęśliwego rozwiązania. Fajne wiadomości na poczatku dnia. A mój właśnie poszedł spać, wczoraj miał 3 drzemki w tym po 2 godziny i jedną 1-no godzinną. To ciekawe jakie dziś bo z tym u niego ostatnio nie trafisz
Iwa to super ja ostatnio u fryzjera byłam a od jutra zaczynam na solarium chodzić,po pierwsze dla własnej przyjemności co bardziej na moje zatoki ,które znowu dały o sobie znać, a co do uszu to sobie wykrakałam już wczoraj się odezwało i od wieczora aplikuję sobie krople i z wacikiem ganiam zobaczymy jak do poniedziałku nie przejdzie czeka mnie wizyta u lekarza
Ja też bym chciała do fryzjera, ale totalnie nie mam pomysłu i czasu, żeby pójść. Na małżonka nie mogę liczyć, bo on sabotuje wszelkie próby skrócenia włosów. Fetyszysta.
NR mój też nie chce abym scinała włosy więc zapuszczam, zmieniam tylko kolorki i podcinam końcówki a zresztą sama lubię mieć długie a ponieważ dość długo chodziłam w krótkiej fryzurce i udało mi się już dość spore podchodować to cieszy mnie ta zmiana. Tylko że ja zawsze przede wszystkim wszelkie zmiany u siebie wprowadzam dla siebie i jak bym chciała miec krótkie to żonek może na rzęsach stawac a tak bym ścięła
a ja zapuszczam wlosy i do fryzjera nie laze. mam na tyle dobra fryzjerke i po scieciu wlosy utrzymuja regularna linie nawet jak sa dluzsze wiec pewnie za jaksi czas dopiero smigne sie podciac koncowki... kolor naklada mi maz wiec to tez odpada... no ale solarium mi sie marzy... moze kuzynke wykorzystam to nie tylko po zakupy spozywcze i miesne jutro rano polece ale tez i na jakeis 5min do trumienki wskocze
Iwa no to dlugo u was pracuja zaklady 'urody' u nas tak dlugo to tylko dwa ale baaardzo daleko ode mnie no i cenowo porazaja mniej wiecej przebitka dwukrotna co w mniejszych gabinetach
Izunia no bo solarium to taka trumna a stojacego w okolicy nie mam wiec na lezace mi zostaje skoczyc... teraz zaczne od 4-5min ale najbardziej lubilam chodzic na 13-15 bo wtedy strzelalam sobie drzemke
AniaM - u nas też nie wszystkie otwarte tak długo, ale akurat ten gdzie chodze to tak, a do tego to moje koleżanki prowadzą więc czasami jak trzeba to zostaną. Ja też chodzę do solarium - teraz już na 10 min. i już taka oliwkowa skóra - uwielbiam taką! Ja też mam długie włosy, ale podcinam co troszkę końcówki co by nie były miotły, a teraz dodatkowo ścinam grzywkę, bo ostatnio robiłam balejaż przed świętami, a paznokcie tez uzupełniam raz w miesiącu!
IWA ja mam krotkie wlosy ale zapuszczam i w sumie mam teraz najgorsza dlugosc bo ni to krotkie ni to dlugie i nie idzie ich jeszcze w kitke szczesac... no ale jakos wytrzymam i bede miala dluzsze wlosy
Ja nie zamierzam na głowie robić żadnych rewolucji, myślę o podcięciu końcówek i grzywce. Bo czuję się taka bez wyrazu, te włosy rosną i rosną tak bez sensu.
November moja kolezanka zainspirowana reklama bodajze Maxwell house ciachnela sobie sama grzywke i przejechala po skosie po wlosach... smialysmy sie ze wygladala lepiej niz po wyjsciu z profesjonalnego zaklau fryzjerskiego...