a Ja zastanawiam sie czy się wybrać do sklepu po wózek czy czekać na M... u mnie decyzja zapadła - będzie chicco enjoy wiec jak kupię i zrobię kilka rundek to potem na wątku WóZKI wsio opiszę :)
Lady - super że juz decyzja podjęta, już nie będziesz miała koszmarów! U nas też już podjęta, jutro idziemy po ESPIRO CITY< wczoraj popracy byłam w sklepie obuwniczym i zamiast zakupić buciki to spotkałam panią z tym wózeczkiem i poprosiłam ją o opinię. Ona jeździ już jakiś czas tym wózeczkiem i wcale nie narzeka, a wręcz przeciwnie, także mam nadzieję, że będzie OK! Pozatym to koszt 400 zł, także jak trzeba będzie to cóż - kupimy inny!
a Ja na solar wybirę się po zabiegach krio :) bo na razie zatrzymuję starość a po solarium troszkę znowu ją przyśpieszę he he he - za pół roku znowu pójdę na krio się znowu odmłodzić :P
Ja dzisiaj się budzę przed 7 i pytam M czy ona tylko raz jadła w nocy M się zaczął śmiać i mówi że się obudziła ok 2 a ja myk bluzka do góry cyc wystawiony i czekam w sensie zasnęłam dalej a on ją pobujał i spała hihihihi a potem sam się przytulił hihihi mała obudziła się ok 4 i dopiero jadła... Teraz wiem dlaczego taka wyspana się obudziłam .... Dobrze że obrotny mąż hihihi
A ja chora,wlaśnie od lekarz wróciłam mam zapalenie gardła i krtani oraz strun głosowych i do tego przeziębienie i temp.Oby Kamil sie nie zaraził.Nie wiem co mu moge podać asekuracyjnie. A czuje sie fatalnie,dawno tak źle nie było
Lady czy ty na kregoslup stosowalas ta masc konska czy jak to sie zwie?? ja wczoraj ponosilam troche Gabrysie i dzisiaj do malego sie nie moge schylic. kolezanka wlasnie mi smsa napisala ze jak cos to moze mi taka masc podrzucic... skuteczna jest?
MAGG ,CHYBA MASZ TAKI SAM WòZEK JAK JA...Kawke pije z wami ,ale inke bo tej prawdziwej nie lubie...WLosy mam beznadziejne ,cale zycie ,bo natura mnie nie obdarowala ladnymi...VEVE masakruje ksiazeczki...
Własnie zakupiłam Colę - może zrobię sobie ta mieszankę o której kiedyś pisałyście kawa z colą! Jestem taka zaspana i nieżywa, że szok! Kawa mi nie pomogła! A w jakiej proporcji ten napój bogów?
IWA ja robie pol na pol... tylko uwazaj bo sie mocno pieni i moze uciec z kubka... aha no i ja sobie robie taka mocna 2lyzeczki rozpuszczalnej sypie do polowy woda a reszta cola a jak chce na zimno latem to tylko tyle wody zeby kawa sie zaparzyla a reszta cola...
Krzysko spi Gaba szlaczki robi a ja sie zastanawiam jaka by tu zupe zrobic i zero pomyslu.. na drugie ryba w smietanie i pieczarkach
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm - pychotka ta rybka! Ania ja tez bym zjadła, ale dzisiaj to coś szybkiego zrobi M bo jest na wolnym, a po 17 mamy gości bo M ma 31 urodzinki!
IWA - eee no to macie imprezke na poczatek weekendu :) u nas przyszly tydzien pod znakiem gosci bo robimy Gabrysine urodziny na 2 tury, tzn jednego dnia chrzestni i moi rodzice a drugiego rodzinka meza bo lokalowo sie nie pomiescimy... na szczescie u nas imprezy tego typu to tylko ciacho i owoce :)
Ewa - pieczarki chyba nie sa kaloryczne z tego co mi sie kojarzy... a smietana cooooz... raz sie zyje :P
Magg na krio dostałam skierowanie :) Po rozmowie z moim lekarzem w celu uniknięcia tabletek czy innych środków zapobiegających bólowi poprosiłam o skierowanie na krio... dał bez gadania ale powiedział, że jeśli to nie pomoże to prześwietlenie i dalsze leczenie! Jest mi lżej. Dzisiaj ostatni mam zabieg! Po komorze mamy rozgrzewkę na rowerkach albo na stepach czy jak sie to pisze :) a po tym wszystkim ćwiczenia 20 minut . 1,5 godzinki mam dla siebie w towarzystwie sympatycznych osób i jest super. Pośmiejemy się, pożartujemy a do tego troszkę dla zdrowia coś zrobimy :)) Z pewnością jak na razie ustąpił mi ból bogi - pod kolanem - strasznie bolało i ciężko było mi stać! Teraz jest cisza :) odpukać aby tak zostało. Na tę samą receptę mogę jeszcze raz iść za pół roku - skorzystam z pewnością :))