Aniu, jak przyjdę do domu, to zrobię im fotkę, mam nadzieję, ze nie padniecie z wrażenia, na ogół lubię eleganckie buty, ale tym razem chyba pod wpływem avanti mi odbiło....
ja mam ulubione, czarne, eleganckie, chodzę w nich tylko do wyjścia, a w pozostałych śmigam na co dzień:). Lady, a te mnie zastanawiają, bo do mojego stylu nie pasują,a le jakos mi sie spodobały; ostatnio coraz częściej robię irracjonalne zakupy...
Wiesz, ja w sumie nadal jestem zwolenniczką eleganckich szpileczek, ale w sumie jedne modne i seksowne mogę mieć:D Muszę sięwziąć za księgowanie faktur,a tak mi sienie chce ehh, mam okropnego lenia....
Uf maluch śpi aja zaraz pędzę na zebranie do kościola... niech już będzie po tej komunii bo osiwieję ! Przy okazji pochwalę się Franek zaliczył egzamin komunijny na 6 Matka happy :))
a ja ostatnio chciałam sobie założyć buty na wysokim obcasie, tzn założyłam i prawie natychmiast zdjęłam, rok chodzenia na płaskim jednak zrobił swoje, czekam lata i wyciągam koturny ;)) bo to moja ulubiona podeszwa - już je widziałam kątem oka i nie mogę się doczekać
a dziś byłam na 50tych urodzinach mojej mamy i tak na nią spojrzałam i stwierdziłam, że jak się ma 50 lat, to się wcale nie jest takim starym :))) fajnie wygląda, tylko cerę ma zniszczoną - taką szarą od papierochów, a tak poza tym to włosy fajnie obcięte, ufarbowane, podmalowana ładnie, ubrania całkiem w moim stylu, jeansy, jakaś fajna bluzka, cycki sterczące, figura całkiem nie najgorsza :))
a tak w ogóle, to spędziłam z małym u mamy cały dzień, M nas podrzucił w drodze do pracy, czyli ok 8 byliśmy tam i po 19 wróciliśmy z M, w międzyczasie spacer po warszawskim parku praskim - KOCHAM to miejsce, tyle wspomnień i tak pięknie było i tak przyjemnie połazić i tak bardzo tęsknię za Warszawą :((
Harpi ale miałaś sentymentalny dzień Nie zapuszczam sie w tamte okolice niestety ale dobrze wygląda park praski? zadbali o niego jakoś - ja byłam dawno temu...
she - nad okienkiem do wpisywania komentarzy masz "adres obrazka" klikasz to i wpisujesz adres obrazka (wcześniej zdjęcie umieszczasz np. na www.imageshack.us) i zatwierdzasz ok, pod okienkiem zaznaczasz: formatuj komentarz jako - html I GOTOWE
Magg, ja mam sentyment, więc dla mnie to zawsze taki mój park, pamiętam naukę jeżdżenia na rowerze przy żyrafie, pamiętam zbieranie kasztanów z tatą, pamiętam zjeżdżanie na sankach z górki, jazdy na rowerze, całusy na ławkach, granie w siatkę, w badmintona (czy jakkolwiek się to pisze), nawet dziś widziałam kałużę, która prawie nigdy nie wysychała i zawsze kusiła, żeby w niej buty zmoczyć jak mama nie patrzy ;)) dla mnie to super i wyjątkowy park. No a co do zadbania - widziałam właśnie jak przy muszli koncertowej odmalowują ławki i remontują muszlę, plac zabaw dla dzieci wygląda bardzo ładnie, mnóstwo zabawek, piaskownica, wszystko ogrodzone siatką, dużo dzieciaczków, więc myślę, że jest ok, w całym parku bardzo dużo ławek, śmietników, jest czysto i bardzo przyjemnie
Harpi no to moze bedziesz miala fajne miejsce latem na wypady z Kamilkiem... a z mamy to mloda kobitka ciagle... a swoja droga zobaczcie jak sie nasz punkt widzenia zmienia... jak sie bylo dzieckiem to jak ktos mial 30lat to jzu byl stary a nasze babcie to sie myslalo ze nie wiadomo ile lat maja... a teraz 40stka to phi, 50tka tez dopiero przy 70 mowi sie ze starsza osoba :)
Ania, na pewno będę tam częstym gościem w lato ;)) szczególnie, że mam 25 minut drogi pociągiem. Muszę poczekać tylko, aż Kamilowi przejdzie płakanie na spacerze, bo w wózku to zaraz zasypia, a w pociągu jak się rozbeczy to kiszka A warunki do spacerów tam są super, bo zaraz obok parku Wisła, można i tam kocyk rozłożyć i cycka dać ;)) i do tego jeszcze Zoo - też można fajny spacerek zaliczyć, a przy okazji obiad zjeść u mamy
dziewczyny nie spicie jeszcze? ja tez nie,jakos mi sie nie chce,ten antybiotyk posatwił mnie na nogi na szczescie jutro juz Pietruszka w domu bedzie cały czas,ale całowac sie nie bedziemy.Mija drugi tydzien odkad M nie ma i jakos dni leca-nie jest źle
SHE wow świetne ... osobiście bym je do jeansów założyła ... bo Ja w kieckach mało a po porodzie mam tylko jedne spodnie czarne - czekam na utratę wagi :))
a ja nie przepadam za picassa... za wolno sie foty laduja jak dla mnie.. chociaz to super rozwiazanie miec jednak zdjecia online na wypadek jakby dysk padl
a z grilla to bym zezarla rybke mniaaaam.. w ogole cos mi na ryby faza naszla ale dzisiaj po wizycie w rybnej wyszlam jedynie z panga na obiad dla nas i sola dla Krzysia...