Aga dla dzieci?? chyba nie widzialam.... a mosso probowalas?? u nas znajomi sie przerzucili na ten i my jak u nich sprobowalismy to tez zaczelismy kupowac
No dla dzieci- dla dzieci :) Butelka po tym keczupie jest ulubiona zabawka hani :) Mosso próbowałam - może byc - ale dla mnie bez rewelacji- czuje dziwny posmak - jak w większosci
Ide sapc,przytuliłabym sie do Pietruszki no ale nie moge jeszcze wiec Dobranoc Dziewczyny.znajac zycie to jutro i tak bede miała ze 100 postów do nadrobienia:)
ja sie zawsze smieje bo na imprezach jak zaczynaja wspominac przeboje i jakies hity to ja mowie oooo w podstawowce bylam a maz i reszta ferajny aaa to my szkole konczylismy/studiowalismy lub nawet pracowalismy :P
ja np nie pamietam gaski balbinki ani jacka i agatki... piatek z pankracym tez jak przez mgle..
Tiaaa...Jakos trzeba się tlumaczyc- a to weekend, a to koniec weekendu, a to srodek tygodnia albo pocieszacz... A tu lato niedługo a wszystkie ciuchy letnie w szwach trzeszczą
laski od kilku lat z M śmiejemy się bo jak tylko po zimie zaczyna być cieplutko przylatuje ptak i w nocy zaczyna śpiewać... właśnie M otwarłam okno i dałam mu posłuchać - śmiał się, że zarwane będą nocki bo jak się rozedrze to spać nie da przy otwartym oknie :)) Nazwaliśmy go chachor :))
Aga Ja to chodzę w jednych spodniach. Wieczorem piorę rano wkładam suche. Ze 20 par wisi w szafie a moja dupa jak ta moja szafa trzy drzwiowa - wielka :((
u nas od paru dni golebie szaleja... gruchaja i przestac nie chca... najgorzej ze w kuchni i lazience to koszmarnie slychac bo one chyba przy daszku wentylacyjnym na dachu urzeduja... dzien czy dwa to fajnie ale codziennie przed 6 to idzie sie znudzic