Lady no to obys byla zadowolona... ja przyjmuje zasade ze kupuje po okazyjnych cenach i jedank u ludzi ktorzy maja sporo komentarzy.. nie lubie kupowac u nowych...
Ania laseczka miała pozytywne komentarze, zero negatywów i neutrali a ciuszków troszkę kupuje i sprzedaje - zobaczę jak to będzie! Mam troszkę innych upolowanych więc hmm okaże się...
no ja kupuje sporo i jak do tej pory bylo zawsze ok... chociaz na dobra sprawe lepiej skoczyc do ciucholandu bo wychodzi taniej a swietne rzeczy mozna upolowac :)
Ania Ja chyba nie nadaję się na zakupy w ciucholandach. U nas to takie niewydarzone jakieś są brrr Osobiście mam tylko kilka sklepów jakie odwiedzam bo nie bawi mnie bieganie od wieszaka do wieszaka :)
Lady u nas otworzyli taki jeden gdzie jest ogolnie dosc drogo ale w soboty jest przecena calego towaru do 50% no i mozna trafic na duzo rzeczy nowych z metkami. maja same firmowki H&M Mexx Next Monsoon - dla dzieci wydzielony jest odzielny kacik.. w sumie ten kacik jest wielkosci mojego duzego pokoju albo i wiekszy wiec komfort kupowania lepszy niz w sklepie... no a Gabrysine zakupy robi mi psiapsiola u siebie w ciucholandzie i u niej same perelki sie trafiaja
mam strasznie dziwny bol gardla... powraca codziennie od paru dni ale tylko wieczorami... i co dziwne boli mnie tylko prawa strona... mam problemy z przelykaniem i wieczorami trace glos - strepsils intensive, tantum verde ani plukanie jodyna nie pomaga :(
Na krio jak chodziłam to żona lekarza powiedziała, że w początkowym stadium anginy najlepsze lody - najlepiej radzą sobie z tym paskudztwem! Angina boi się zimna :)
Lady terapie lodowa tez juz sobie zapodalam i nic... rano do godziny 10 mam problem z mowieniem i jedzeniem wiec pije tylko mineralke.... pozniej w dzien wlacza sie odkurzacz bo wieczorem tylko pastylki do ssania i mineralna....
u mnie cala rodzina juz spi... moze i ja powinnam gnaty rozprostowac ale z drugiej strony jak polegne teraz to nad ranem bede sie budzila
kfiatuszku wolę sto razy udać się do stomatologa niż do gina... dla mnie to bardzo krępujące rozkładać nogi przed facetem i to obcym i to przystojnym :(
hehehe nie no ja juz wole gina niz dentyste sadyste :D dla mnie tez ;) dlatego za czesto nie chodze choc powinnam :P pewnie dostane ochran ze nie byłam na kontroli ;)
hmmm a dla mnie ta wizyta po porodzie byla bardzo istotna... badanie i usg tak na wszelki wypadek... teraz tez sie musze umowic ale ciagle kasa na co innego idzie i wizyte u gina przekladam
ja sie wczoraj do meza smialam ze w razie wizyty u gina przynajmniej bede mogla sie nie stresowac bo uczulenie z okolic intymnych zlazlo i na nogach tez juz male placki tylko zostaly