Zimowa pora roku. Idę do urzędu miasta. Jak zawsze obcasiki, czarny płaszcz, spodnie na kant i głowa wysoko uniesiona... dochodzę go głównego wejścia urzędu, za mną podążają panowie :) dwa niskie stopnie i drzwi. Staję na jednym, wyciągam rękę do klamki, chcę nastąpić na drugi ale niestety - siła przciągania mnie dopadła - błoto pośniegowe zrobiło swoje - ujechałam. Na moje szczęście tak upadłam, że jedną ręką zatrzymałam się na stopniu a głową na drzwiach hi hi hi oj ciężko było złapać pion. Ta pozycja jaką miałam musiała zachęcająco wyglądać !!! a panowie - myślałam, że ich rozwali ze śmiechu :))
Ja uwielbiam humor sytuacyjny - mój m jest w nim mistrzem... Na imprezach zawsze jest dyzurnym komikiem- niestety oststnio wypadlismy lekko z obiegu towarzyskiego
Jak jeszcze nastolatką byłam, to pamiętam jak z moją przyjaciółką byłyśmy w Wiśle na kilka dni, i postanowiłyśmy zmienić kolor włosów, taką farbą zmywalną, obie blondynki, z tym, ze ja ciemna, a przyjaciółka bardzo jasna, kupiłyśmy farbę marion mahoniową, do 5 myć, ja miałam kasztanowe włosy, a Ewka całe czerwone, co najlepsze, nie chciało się to wypłukać, jak wróciłyśmy do domu to mama Ewki mało zawału nie dostała...
Lady no faktycznie pozycja spoko ;D Mnie często zdarza się normalnie "wchodzić" na słupy - jestem normalnie ślepa ... Kiedyś tak przyrżnęłam, że nie wiedziałam jak się nazywam a M chichotał jak szaleniec no to mu przyłożyłam ;D
No tak- widze Lady,ze masz dzis tak samo wysoka samoocene jak ja :D
To co? Idziemy spac,żeby się zmarszczki wyprostowałay i worki pod oczami zregenerowały? Jutro wstaniemy świeze i urocze :) A zresztą... Kobieta jak wino
Ja sie w ogóle ostatnimi czasy nie maluję, strajkuję, bo nie ma odpowiednio jasnego podkładu, a nie będe się opalać tylko po to, zeby sie do podkładu dopasować...
Lady, dla mnie za ciemne, ja bym nawet kupiła z kosmetyków selektywnych, jakby odpowiednio jasne były, ale wszystkie są za ciemne. Ostatnio zadziwiłam ekspedientkę w Douglasie, bo dwa najjaśniejsze podkłady, podobno zwykle za jasne, dla mnie były za ciemne.