No ja troszkę też jestem ciekawa Kto się tym razem chowa ale chyba nie będę pytać lekarki dopóki sama nie powie, a może lepiej by nie mówiła wcale.
U mnie dziś przejaśniało i chyba się ociepla wiec napewno wyjdę na dłuższy spacer, poza tym i tak muszę iść na centrum więc zrobię to z małą i wolnym krokiem.
Moje dzieci poszły do przedszkola a Ania odsypia wojaże - do szkoły ma na 10,45 jakoś dziwnie i tylko 2 lekcje a potem kółko muzyczne, wiec nie wiem ale chyba nie pójdzie w ogóle :/ Jeszcze się nad tym zastanawiam
muszę się pochwalić, że w niedzielę na 13:20 jadę z Julcią na pływlanię dla dzieci :)) Mam nadzieję, że teraz to już co niedzielę będziemy mogły się w wodzie pobawić :)) strasznie się cieszę i jeśli będę miała fotki to z pewnością wkleję :))
Mnie sie jej kolor wlosow podoba a fryzjerka nie chce mi zrobic,ostatnio to musialam oswiadczenie podpisac ze na wlasna odpowiedzialnosc mi farbuje bo moga wyleciec
Lady mój Szymon ciągle woła "ada ada ada " - pewnie Twoją córę woła bo siostry to on sobie jeszcze przez kilka lat nie wywoła - ale super to słyszeć i tak fajnie akcentuje ;D To w jego słownictwie chyba znaczy "daj" bo tak fajnie wyciąga rącze i niemalże krzyczy "ADA ADA"
Laski kopniaka w tyłek zarobicie jak to nie mam fałdek ? Miechelin to przymnie wymięka ale tak na poważnie to mam takie proporcje, że ciężko mi spodnie na moją dupę kupić :((
ja juz po spacerze. dzisiaj tylko godzine bvo za lekko i siebie i dzieci ubralam. nibyslonko i na balkonie dosc cieplo to na podworku wiatrzycho nieprzyjemny i bardzo zimny. na dodatek Gabrycha poszla z hulajnoga i latalam po 3 razy gora dol zeby sie poznosic :P
dziewczyny chcialam was OSTRZEC nie wchodzcie dzisiaj na nasza klase a przynajmnienie teraz... mi kuzynce i kolezance po wejsciu na strone NK (tak po 11 wlazly wirusy... moj komp szaleje i nic nie idzie uruchomic ani zamknac. malo tego literki pisza sie same np na gg. ospalilam kompa po restarcie patrze a tam wiadomosc od kolezanki no i samo sie pisalo aaaaaaaaaaaaaaaaaa bez naciskania w klawiature w ogole...
Ania ha ha ha to ciekawe bo Ja dzisiaj na pocztę dostałam wiadomość, że na NK mam wiadomość ale jakoś nie spieszy mi się tam zerknąć! :)) ufff całe szczęście!
Ja mam sąsiada informatyka, jak coś chcę zmienić, czy ulepszyć, to biegne do niego z laptopem i on się tym zajmuje... Tylko staram sieza często do niego nie biegac, bo wciąga mnie wtedy na kilka godzin
Byłam na szybkim spacerze - ogólnie ciepło ale wiatr z gór lodowaty i zmarzłam :/ Po 15 idę do przedszkola więc jakoś lepiej muszę się ubrać. Weronika wypięła się i nie spała - może z 3 minuty były takie że oko jej się przymykało