a ja sie nie trzymam dzielnie i zaraz wyjde i stane obok... Krzysko tradycyjnie poszedl spoac o 20tej i... 21:15 zrobil wejscie smoka... wlasnie siedzi w przedpokoju i ustawia buty a ja marze o tym zeby sie polozyc
Mój krzykacz już śpi snem sprawiedliwego a ja zaraz do niego dołączę. A na małża czekać nie będę. Tylko przed udaniem sie na zasłuzony odpoczynek cos zjesc musze... Ktos cos o pizzy wspominał?
-- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
dziewczyny niespiace dziecko to nic w porownaniu z paszkwilem mezem... przyniosl sobie caly talerz ciasta... tort i 3bit tyle ze mu na duzym talerzu7 do drugiego dania ledwo sie mieszcza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja juz 4 dni nie zre nic slokiego, nawet Gabrysinych ciast urodzinowych nie sprobowalam... dzisiaj 2 dzien bez pieczywa i przyznam szczerze ze najbardziej mi sie za swieza bulka z maslem teskni :P
ja juz mam "wolne" do jutra - no chyba ze Maruder się obudzi :/ Ania wróciła po 20 wymęczona jak nie wiem co ale zadowolona idę się topić i spać bo oczy mi się zamykają, a jak nie spać to chociaż położę się z książka i po odpoczywam troszkę.
Hmmm... Pokażę, choć zwykle na otwartych forach nie pokazuję swoich zdjęć... Tylko nie wiem, czy dobrze wkleję zdjęcia. To moje ukochane zdjęcie, Olo miał roczek skończony u moich rodziców na działce:
Tutaj niedawno na spacerze - tuż przed drugimi urodzinami:
-- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
Dobranoc And:) Ja mam problem, jak nie schudnę to mam kieckę na wesele na które idę 31 maja, a jak schudnę, no to schody będą hihi, ale zawsze to okazja do nowych zakupów:) A dzisiaj widziałam na siłowni dziewczynę, młodsza ode mnie, miała super sylwetkę, taka lekka umięsniona była, i chyba mi odbija, bo ćwiczyłam jak szalona przez to hihi, ze ona tak super wygląda. Szczegół, że sporo młodsza była ode mnie
Aga gdyby się dało to od wszystkich chcących bym wzięła po 5 i więcej - szybko bym je zgubiła. Tylko nie da się tak niestety :( Dziś stanęłam na wadze i załamka :( ale w drugą str niż Wy bo tylko 47kg a już było 49
Aga u mnie stres mnie zjada ale i taka moja natura, bo nawet jak jest spokój to waga zjeżdża jak jem nieregularnie. A od kilku dni nie wiele jem a przynajmniej nie to co powinnam :/
Oki znikam już napewno :) łóżko zrobione i woda do wanny się leje - do jutra :) Muszę suwak na razie zlikwidować bo nie chcę by Ania wypatrzyła - jeszcze nie muszą nic wiedzieć