Wiecie co, od rana miałam zły humor, bo Ahmed się od wczoraj nie odzywał, zastanawiałam sie, co się stało, czy się obraził, czy co... w końcu nie wytrzymałam, wysłałam do niego smsa z pytaniem, gdzie jest, i czemu się nie odzywa, a on na to, że wstyd mu, bo obiecał mi, ze 20 wyśle mi hijb, a jeszcze nie dostał wypłaty, i wstyd mu, zę tego nie wysłał, jak obiecał, i dlatego się nie odzywa, kurcze jakie to słodkie...
Aniu, wygląda bardzo apetycznie;-) Jemmo, to taka moja platoniczna miłość, dobrze, ze tak daleko mieszka, bo inaczej to kto wie, może chodziłabym już w hijabie...
O kurcze Ania dawaj kawałek - tylko taki na dwa palce conajmniej! Witam dziewczyny wieczorowa pora, udało mi się uporać ze wszystkimi obowiązkami "samotnej matki", wykąpałam się i jestem! Prawdę powiedziawszy też bym coś zjadła, ale nie chce mi się nic robić!
Co do zbędnych kilogramów to ja oddam tak z 5kg! Komu, komu...???
no moje zlote dziecko dzisaij odstawilo taki numer... drugie wejscie.. w dzien za wiele nie spal wiec nie wiem czym to spowodowane. jesc nie chce bo i z cyckiem atakowalam i z kasza przed kwadransem.. ostatnie 2 noce zrobil popisowke z wstawaniem po 2 a dzisiaj spac nie chce... najgorzej jak sie czlowiek przyzwyczai do dobrego (czyli dziecka spiacego 20.30-5.30) to pozniej skucha jest
Ania na pocieszenie Ja na szczęście poszłam wczoraj wcześnie spać ale już około 1 wstawałam po raz pierwszy a potem o 3 do piątej nie spałam wrrr myślałam, że mnie coś trafi :(
Dziękujemy za komplementy! Moje dziecię grzecznie zasypia o 21ej a wstaje najwcześniej o 6tej. W nocy tylko go przykrywam, także mam już spokój. Zresztą nigdy nie miałam dużych kłopotów nocnych, nawet przy gorączce, czy chorobie było całkiem nieźle. Szybko zaczął przesypiać noce, co niestety najwcześniej odczuły moje piersi, których nie opróźniał. A karmiłam go do ukończenia 7miu miesięcy i chyba gorzej rozstanie przeżyłam ja. Brak mi takiej bliskości bo teraz to tylko rano się przytula, nawet spać z nami nie chce.Wszystko "siam". Tort smakowity... Czekoladowy pycha! AniaM, może mały ma skok wzrostu? Olo tak miał co 4-6tyg. a potem znów spał jak dawniej. Mówię dobranoc i do zobaczenia jutro!
-- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
O kurcze, dlatego ja wszędzie pakuję się z wózkiem a tam gdzie sie nie da idę z żonem albo on sam. Zatłukłabym taką jak bym ją dorwała za takie czyny, Ciekawe czy była trzeźwa a tej drugiej co jej towarzyszyła. Pomyśleć kobiety
Mąż rozwalił toner do drukarki, wszędzie się to cholerstwo porozsypywało, szczęściem udało się domyć podłogę, ale nie wiem, czy on się domyje, czy go należy wymienić....
HA! I mąż kupił pralkę, w czwartek nam przywiozą, już się nie mogę doczekać, kiedy znów będę mogła w domciu prać