Lady moj maz mowi ze ja ciagle mloda dupa jestem wiec sobie to do serca wzielam hehhee marzy mi sie spokojna ciaza ale strach ze takowej gwarancji nie mam tez jest paralizujacy daltego musi troche wody uplynac nim sie na takowy krok zdecydujemy
kurde nie moge znalezc komorki... nie wiem gdzie ja wpitolilam a chcialam budzik nastawic... nie moge zadzwonic z jednego tel na drugi bo wiem ze nie jest wyciszona i dzwonek cala rodzine by na ngi postawil... laze i szukam po omacku zeby ich nie pobudzic... coooz przyjdzie mi liczyc ze sama sie obuddze :D
dziewczyny chcia lam sie z wami wczoraj tu posmiac i co? padłam po tym basenie jak nic! oczywiscie basen jak basen mnie wymeczył ale najbardziej to sauna...uwielbiam saune i to uczucie lekkosci po niej:)ide znów w piatek:)tym razem dołaczy sie do mnie ciocia rodzaca.aaa wiecie co kupiłam strój jakis miesiac temu -nawet mi sie podobał ...do wczoraj.kupiłam w New Jorkerze i poprostu porazka.na sucho jest fajny -we wodzie juz mniej.chyba przeprosze swój stary nie dosc ze wiizualni e lepszy to jakos chyba lepeij mi pasuje
Witam z poranną kawą ;D Miłego dnia !! Ciacho ja zawsze mam stary strój w rezerwie - choć ostatnio zakupiony na allegro spełnia moje oczekiwania - nawet na mokro sprawdzałam co prawda nie na basenie ale w wannie :P
Izunia wiesz co ten stary to tez nie jest znowu taki stary:) ładny ma kolorek i kosztowął mnie majatek-całe 3 miesiace odkładałam na niego.ale po ciazy cycki byłytakie wielkie ze musialam kupic nowy a ten to M na siłe mi go wciasnał.I po co? wczoraj mu zadzwoniłam ze niepotrzebnie bo jest do niczego.otóz material zrobili podwójnie i jak dostaje sie tam woda...to sie nadmuchiwuje..rozumiecie o co chodzi? poza tym stanik we wodzie juz nie jest taki sztywny i brzydko wyglada...eh tam przymierzyłam stary ,cycki nie wyłaza same wiec moze byc:) Skorpi a Ty z red bullem od rana to cos czuje ze energii brak
Ciacho szalona kobieto... o tej porze rowerek? matko ja sie z butelka mineralnej dobudzam :) za oknem piekne slonce no i ma byc 15stopni dzisiaj wiec moze bedzie calkiem niezly dzien :)
Zapomniałam wam napisać, że jestem już po kontroli w US - weszłam do nich jak wracaliśmy z Łodzi ;D Oczywiście stres był nie potrzebny i znowu muszę przyznać Wam rację - M zapomniał wpisać rubryki ogółem na PIT 0 hihi - no i po kłopocie - reszta ok
IZUNIA dla Twoich chłopaków Filipka i Szymonka z okazji tak ważnego 1 urodzinek życzę:
Kolorowych snów... Usmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki...
Izunia dobre z ta skarbowka :) tylko szkoda ze to przeoczyliscie bo teraz znowu procedura czekania na kase sie przedluzy nie wiem jak u was ale u nas to jest na tej zasadzie ze po kontroli okres oczekiwania jest taki jakbys zlozyla dopiero co PIT do US
Iza to tak jak byśmy u kogoś bardzo bliskiego takie święto obchodzili, masz rację że przez ciąże i potem narodziny maluszków, wszystkie wizyty u lekarzy, każda nowa umiejętnośc. Wszystko tak się razem przeżywa....no i znowu świeczki w oczach
Haga wiem wiem, dla mnie to nie do uwierzenia - cieszę się, że mogłam i nadal mogę doświadczać tego CUDU - bo dla mnie i M te dwa małe SMYKI tym właśnie są ;D Irlandia i And dziękuję - teraz maluchy padły i drzemią - ale potem ich wyściskam
NR, She dzięki ;D Laski o tej porze byłam an izbie przyjęć i zaczął się cyrk ... badanie, usg i magiczne słowa "na porodówkę" ... A ja ciągle się zastanawiałam dlaczego na porodówkę Piękna pogoda
Laski wiecie co ,ja juz sie łapie na tym ze opowiadam czasem cos M o którejs z WAs(ostatnim hitem było Gabrysine"schronienie i ratunek")a on mówi ze nie ma chyba drugiego takiego forum gdzie jakas czesc ludzi sie tak zgrała.Dziwiło go jak my to robimy ze kojarzymy sie np po dzieciach.Wiemy kogo jest ten chłopczyk czy ta dziewczynka. Dla niego trudno pojac ta wirtualna zżyłosć ale mówi sam jak mamy problem"zapytaj koleżanek" czyli WAS.I ba! nawet słyszalam jak mowił tesciowej mojej ze na takim fajnym forum przesiaduje bo pytała skad ja wszystkie ciekawostki wiem,myślała ze ksiażki czytam:)))
Ciacho jak ja mam wyjść z domu i mówię że muszę z kimś pogadać to słyszę po co - masz swoje babulce :D a to że dzieciaczki się poznaje po Mamach i w 2 stronę już go nie dziwi :D
Ja jestem uzależniona jeszcze od jednego forum. Tam jestem już od ponad dwóch lat, znamy się tam juz nie tylko z netu. Było kilka spotkań, na regionalnym też jest fajnie. Jak się jest nowym tak ja tutaj to trudno się czasem przebić, ale jak są otwarte osoby to łatwo się zaaklimatyzować. Mój tez twierdzi, ze mam tyle "psiapsółek" że jakbyśmy się wszystkie częściej spotykały to byśmy głosy od gadania potraciły. Ale na spotkania ze mną jeździ chętnie.
-- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
Mój żon już sie nauczył że rano jak włączy komp to oprócz wiadomości załącza mi moje stronki , bo ja mam dwie:Was i e-mame gdzie są wszystkie maluszki z tego samego terminu co Hubercik